DMX Vs. Ja Rule- קלאאאאאאש

DMX Vs. Ja Rule- קלאאאאאאש

ידיעה מרעישה שהגיעה אלי באיחור של מספר חודשים! אושר באופן רשמי, בשיר Do You של DMX יש דיסים ישירות על Ja Rule. פאנקמאסטר פלקס שאל את ג´ה בתוכניתו ברדיו על השניצל טבעול בינהם, וזה ענה: "כן, הוא ירה יריית פתיחה נגדי, אבל I GOT LOVE FOR HIM, ולו- כלפי. אני אחזיר בירייה" (בקלאש נגדי..) מישהו מכם יודע אם JA RULE כבר הספיק ללחוץ על ההדק באיזשהו שיר נגד DMX? עמית

ken kaniff

New member
זה היה ברור שזה דיס על ג´א רול

ודרך אגב, בשיר do you משתתף פאנקמסטר פלקס בעצמו, אז הוא היה אמור לדעת. בכל מקרה, DMX מלכלך בכמה שורות על ג´א רול בצורה מאוד בולטת: "anybody tells me I sound just like you but you not me got me ? and you can´t live without me if I wasn´t DMX you wouldn´t give a fuck about me" "Like fuck it, you wanna be me? Here´s what you do Grow up neglected by both parents and still pull through You gots to come up fucked up, get treated like shit Then have your mother´s new boyfriend smack you like a bitch" ליאור

NuckBunnies

New member
אוי וי זמיר

יס יס מודרפאקר אי ויל מודרפאקינג קיל יור מודר פאקינג מומי ניגגה יז אי ויל קיל יו מודרפאקר יס יס אי בי מודרפאקינג קילר אנד אי בי מודרפאקינג קיל יו מודר פאקר ניגגה אייט?

ken kaniff

New member
לא רק שאתה מצחיק, אתה גם ממש כלי

כי אתה בכלל כמה רמות מעל DMX וג´א רול. מפליא אותי בכלל שהסכמת להתייחס ולרדת אל העם בצורה כל כך גורפת. תודה לך הוד מעלתך! ליאור

B-$ide

New member
../images/Emo62.gif

אולי הוא בכלל התכוון לבייבי ג´י?

כן בייבי ג´י נשמע בדיוק כמוהו,אםכבר

אם כבר אז אני ריף-רף נשמע יותר כמו דיאמאקס כשאני עצבני אתם צריכים לשמוע שירים שלי בשביל להאמין

LIRAN M

New member
תמונות של בוב מרלי המלך!!!

יש פו תמונות של בוב מרלי!!

למעלה