DMX מעתיק מסאב

DMX מעתיק מסאב

או שלהפך............. השיר האחרון בדיסק (הפצייץ שלו) מזכיר יותר מידי שיר של די.אמ.אקס מה אתם אומרים?

2PAC4EVER

New member
זה DMX העתיק מסאב

למה חשבת שזה הפוך? מה אתה דפוק? סאב הוא ציוני אורגינל!

Strike-A

New member
האמת סאב ודי אמ אקס שניהם עלו

על הרעיון כל אחד לבד. אני עוד זוכר הרבה לפני ששמעתי את השיר של די אמ אקס סאב השמיע לי את הבית שלו מהשיר.

ק ר ח

New member
לא משנה מי העתיק ממי

יש לי שאלה:איזה גירסה אתם אהבתם יותר? אני את של סאב, "המניאק שצרב את זה לכולם עד שזה מוכן"! חזזזזק!

תגידו מה זה גולםפ כבר קנו את הדיסק?

אני היחידי שמחכה שיהיה לי מספיק כסף לדיסק?

ng גבאי

New member
אמממ סטרייק לדעתי זה לא משנה

מתי שמעת את זה מסאב או מהצל כי כעיקרון סאב והצל שומעים כמעט כל דיסק שאמור לצאת בחול חצי שנה שנה לפני שהוא יוצא!!! כדי להעביר עליו ביקורת ולהעריך מה הפוטנצייאל שטמון בו

2PAC4EVER

New member
לא הבנתי מה אתה אומר...

איך הם משיגים דיסקים חצי שנה לפני שהם יוצאים???????

ng גבאי

New member
כאילו הם מקבלים מחברות התקליטים

כדי להחליט איזה אלובום יש לו פוטנצייאל להצליח בארץ ו... עכשיו שהם גם שדרני רדיו הם גם מקבלים סינגלים מסויימים כדי להיתרשם ולהשמיע

2PAC4EVER

New member
הם לא היו שדרנים שהאלבום

של DMX יצא ובקשר ללהחליט לאיזה אלבום יש פוטנציאל, אתה מתכוון שהם עובדים בשביל הליקון בתור בודקים מה יכול להצליח? לא נראה לי, יש אנשים אחרים בשביל זה- אבל אם אתה מתכוון שזה גם העבודה שלו,אז סבבה

Strike-A

New member
ממש לא

האמת לא מעט ממה שהם שומעים "לפני הזמן" הם מקבלים מהארכיון.

multi

New member
זה לא הכל

הסקיטים דומים לסקיטים של אמינם עם המנהל שלו השיר "אני יכול" הפזמון שלו דומה לשיר הזה tonight you´re gonna get my kiss kiss השיר "בור ללא תחתית" דומה לשירים של בונז טאגס אנד הרמוני מה עוד יש?

בטח שאת של...

DMX אבל גם של סאב טוב, פעם הבאה שיהיה קצת יותר מקורי, אבל עדיין הוא עשה את זה טוב!

G MaN aka Satla

New member
השורה הכי חזקה בשיר שהזכירו זה

"הבת-זונה-ששברה-לי-ת´לב-בדקה-וזרקה-אותי-לקרשים" ענק.

למעלה