DMG סוף הסיפור עם PURE

vered73

New member
DMG סוף הסיפור עם PURE

ציטוט מהמייל שלי: Dear Vered – Unfortunately, the DMG that you have ordered in the past by pure encapsulations has been discontinued. This means that the company itself will no longer manufacture that product and we cannot get it anymore. However, we do have other DMG’s available by other companies. Please email us or call us toll-free at 1-888-794-4325 if you are interested

קיבלתי עדכון שהמוצר של NOW בסדר גמור

אמא שהשתמשה במוצר של פיור בחודשים הקודמים ועברה לשימוש במוצר של NOW אמרה שלא היו כל סימנים של רגישות או בעייה ולכן בהחלט אפשר להשתמש בו. גם בו, כמו במוצרים של קירקמן יש פילרים שונים, אך כנראה שאין ברירה. עליזה שלחה לי קישור על מוצר מאד מרוכז של DMG עם עוד כמה מרכיבים. אנסה לחפש, אך אין לי מידע ממקור ראשון על טיבו.

vered73

New member
יש בארץ?

אם לא אתקשר לאותו מנהל מוצרים שנתן לי בזמנו את הפלאפון שלו כשסיפרתי לו על הדיאטה

אין בארץ, אפשר להזמין מחו"ל או לבקש שיביאו

יש את מרשל- היבואן של המוצרים של NOW ואפשר בהחלט לבקש ולעדכן גם בפורום הזה והשני. להרבה ילדים, יכול להועיל DMG והיות ויש גם מוצרים משלימים, כמו פוליניק של קירקמן שאפשר כבר להשיג פה, אז זה פשוט יותר.

shawinger

New member
יש בארץ חברה שנקראית maxi health

הם היבואנים של מוצרי Now http://www.marshal.co.il/product.php זה הקישור

vered73

New member
תודה אך הבוקר שוחחתי עם מישהו

בכיר בהפצת NOW, שבזמנו נתן לי את הטלפון. הוא ניסה לבדוק אבל כרגע אין אפשרות ליבוא מסחרי. (תמצית שיחה ובדיקתו הסובלנית והאכפתית, האמינו לי) לכן אמשיך לעשות יבוא אישי. תודה על העזרה.

shawinger

New member
המוצרים של now הם באיכות טובה מאוד ובאישור

fda האמריקאי, המינונים בדרך כלל מדוייקים

JacobSk

New member
עד כמה שלי יעדוע ברנד NOW ברנד בנוני

ברמת איכות.דומה ל סולגר ו GNC .בד"כ לא משתמשים את הברנד הזה ל ידים בספקטרום. בקשר ל FDA זה דאי מוזר כי חברות שעושקות ב ויטמינים וטוספי מזון לאוברות ביקורת של FDA.וזה מה שגורם לבעיות שמשתמשים בברנד לא איכותי.

למעלה