DLX - השרשור לא קופץ

JackR1

New member
DLX - השרשור לא קופץ

לכן, הנה העמודים מהספר הזה

JackR1

New member
מקפיץ לכל העולם ואשתו

פעם הבאה שמרתכים לכם משהו, תדעו, איך ריתוך טוב אמור להיראות, ולא סתם "תעמדו ליד הרתך"
.

dlx1100F

New member
טוב, זה ידוע שספרים מלאים בטעויות

סתאאאם. תרשה לי לשבח אותך על הדבקות במשימת הבאת המידע הזה. מכאן כבר נראה שהצד האחורי של הריתוך יכול להיראות כמו בתמונה השניה שהבאת. כאמור, אני לא ראיתי כזה fall through, ואני תמיד שמח ללמוד דברים חדשים. יחד עם זאת, שים לב שהוא כותב שיש דרכים רבות ושונות כיצד butt weld צריך להיעשות, ומה שהוא מציג בטקסט שהבאת הוא לטענתו השיטה המקובלת בתעשיית התעופה, בה באמת יש לי ידע דל ביותר (מה שיכול אולי לתרץ את זה שלא ראיתי כאלה ריתוכים
). אבל זו רק שיטה אחת מני רבות, ומדובר על פח דק (2-3 מ"מ עובי), ולכן אני חושב שאין מקום להתיחסות הצינית שלך ל"לעמוד ליד רתך" (בפעם השניה או השלישית כבר). אמנם לא כל מי שיש לו רתכת הוא גם מקצוען בריתוך (בטח לא בסטנדרטים תעופתיים), אבל יש גם בארצנו איזה רתך או שניים שיודעים את מלאכתם. אני גם עדיין לא משוכנע שככה זה אמור להיראות בריתוך של השילדה שממנו זה התחיל (הרכב ומבנה חומר אחר, עובי אחר וכו').

JackR1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

זאת בעיה - להיות פרפקציוניסט ולהיתקע כל הזמן בזלזול, מה שקורה בענף האופנועים הרבה (דוגמא לאחרונה - מוסך שאומר למישהו להחליף בולם אחורי בגלל שהוא "מקפץ" - מסתכל על הבולם - מכוון רך ביותר, ונראה בסדר גמור.. וגם את האופנוע אני מכיר, הוא בסדר). ואנשים חוזרים למוסכים האלה והמוסכים ממשיכים לעשות עליהם כסף.. אחרי זה, בטח אהיה ציני...

ואת זה אומר....

מישהו שמשכיב את האופנוע שלו בשביל להחליף מיסבי היגוי. לא ?

JackR1

New member
עדיין לא מצאתי בשום מקום ב-MANUAL

אזכור, שלאופנוע אסור לשכב על הצד
.

shayvilk

New member
שוב אני בנושא הקבוע...

יש גם מדריך של היינס לריתוך, למעונינים במסר וחוץ מזה כבר מסתובבים איזה 4\5 דיסקים שכוללים את זה בפורום

shayvilk

New member
חיפוש באי מיול על

The Haynes Welding Manual.pdf ותמצאו... מענין מי שיתף את זה???

45degrees

New member
יש את זה גם בספרים בעברית

ברמה של בי"ס תיכון, עם דוגמאות וציורים ותמונות בשפע.

למעלה