DLS Scrapbook

DLS Scrapbook../images/Emo124.gif

בנות מDLS מתכוונות להיפגש עם האווי ב-15 בדצמבר. ביחד עם כריס [המנהל של DLS], הם החליטו להכין חוברת ענקית עם מכתבים של כל מי שמעוניין, ולמסור אותה להאווי. מה שאומר שהם בטוח יקבלו את המכתבים. [אם הם יקראו זה כבר סיפור אחר
] אנחנו רוצים שהם יבואו לישראל?? בטח שכן.
אז צריך להראות להם שיש להם מעריצים! שלחו מכתבים! גם אם אין לכם כל כך מה לרשום, שלחו דף..אפילו חצי דף.. העיקר ליידע אותם שאוהבים אותם כאן.
אפשר לשלוח מכתבים עד ה-20 בנובמבר. כל המכתבים לשלוח לכתובת האימייל [email protected]. פירוט מדוייק יותר בקובץ המצורף.

חחח....

אני איבדתי תקווה. אני שלחתי לניק מכתב, אבל אלכס קיבל אותו ונתן אותו לשומר ראש שלו שיחזיק
, ואני לקחתי את זה מאוד קשה שהמכתב לא הגיע אפילו לידיים של ניק. אני נפגעתי מזה מספיק, ובגלל זה אני לא אשלח לכריס מכתב כי אני לא רוצה להיפגע שוב ולנפץ אשליות.

אני אסביר לך:

אמממ נערה אחת מפורום NLY זכתה לפגוש אותם כי היא זכתה בתחנת רדיו. היא אמרה לכל מי שרוצה שאם הן ישלחו לה מכתבים בשביל הבויז היא תביא להם. אז שלחתי לה. ושאלתי אותה אם היא יכולה להביא את המכתב שלי לניק אישית [היא קראתה את המכתב והיא יודעת שזאת אני, והיא אמרה שאם תהיה לה בת היא תקרה לה קרן, בגלל שזה דומה לקארין!! חח היא חמודה!] אז היא אמרה שברור. ולבסוף כשהיא פגשה אותם היא נזכרה במכתבים ברגע האחרון והיא ושאר הבנות היו צריכות ללכת, כי נותנים להם לפגוש אותם בקבוצות וקבוצה אחרת הייתה צריכה להיכנס, אז היא נתנה את זה לאלכס. ואלכס שאל אותה מה זה אז היא אמרה לו שאלו מכתבים מהמעריצות לכל הבויז [והמכתבים של ניק היו למעלה] והוא אמר תודה והוא אמר שהוא לא יכול לקרוא את זה עכשיו אז הוא נתן אותו למרקוס, השומר ראש שלהם.

chenwest

New member
מה שלא יהיה...

לא לאבד תקווה!!! dreams come true
את זה ווסטלייף אמרו,ואם ווסטלייף אמרו...מי אנחנו שנתווכח איתם??

Nickita111

New member
יאאא

איזה כיף להם, גם אני רוצה לפגוש אותו בטח ,זה רעיון מצויין נראה לו שיש להם פה מלא מעריצים ושאנחנו רוצים לראות אותם תודה על הכתבה

efratushh

New member
אין סיכוי שהם יקראו את המכתבים../images/Emo4.gif

תחשבו על זה שיהיו המווון כאלה שישלחו מכתבים. הם לא ישבו לקרוא כ"כ הרבה מכתבים..
אבל הכי כדאי לשלוח את המכתב של אתי גם לשם, כמו שסיון אמרה.

efratushh

New member
כללו שם את הכל..

זה מכתב בשם כל המעריצות בארץ. כתוב שם על זה שאנחנו אוהבים אותם, שיש פה הרבה מעריצים, שיבואו ובלה בלה בלה... קיצר, כל מה שצריך שהם ידעו.

efratushh

New member
חח כן.../images/Emo9.gif

כשאתי תחזור היא תוכל להעלות שוב את המתכב ותוכלי לקרוא אותו.

למעלה