DLH או EMS?

Yehuda00

New member
DLH או EMS?

הזמנתי אייפוד מאיפשהו והוא רוצה לשלוח באחת מן החברות הללו, איזו מהן עדיפה? מבחינת מהירות ומבחינת מכס... כי ראיתי שנאמר פה ש-EMS לוקחים עמלה גבוהה... תודה אנשים, זה קצת דחוף.

Yehuda00

New member
אגב,

הוא מסין. יש לי מה לפחד אם הוא רוצה שאעשה לו העברה ישירות למייל ולא דרך הצ'קאאוט של האתר? אם תהיינה בעיות אוכל במצב כזה של העברה לעשות דיספיוט?

ozitex

New member
קנה רק דרך איביי

לזה אני מבין שאתה קורא "האתר".. ושלם רק דרך פייפל. כך תהיה מוגן בפני כל מרעין בישין גם אם הוא משנגחאי.

Yehuda00

New member
אממממ

מדובר באתר ioffer. אבל עכשיו אני רואה שאומרים פה שזה 90 אחוז מזויף, אני יכול פשוט להתנדף משם? אין להם אף פרט מזהה עלי... כי אני לא רואה סיבה שהם יסכימו לבטל אם אנסה לעשות דיספיוט. תודה רבה!

ozitex

New member
לדעתי אין הבדל גדול

שתיהן יחייבו אותך בעמלת עמילות מכס לא קטנה (משהו כמו 80 ש"ח)+אגרות מכס פה ושם. אני הייתי בוחר ב-DHL מאחר והם עושים, אם כבר את התהליך של המכס בעצמם ודואגים לפחות לשלוח את המוצר אליך הביתה עם שליח, מה שב- EMS עדיין לא הפנימו מה הם בכלל..חח

האם ems ב משלוח ללקוח ב חול

גם מחייבים בעמלות את הלקוח בחול ? מישהו אמר לי ש ems בחול הם לא גובים עמלות מעבר למה שהשולח בארץ משלם. ובאותו עניין : האם גם בחול הם לא מטפלים בשיחרור מהמכס כמו dhl ? תודה.

ozitex

New member
אומר לך משהו על EMS

זהו שירות בינלאומי המתבסס על אמנת שירות בינלאומית. עקרונותיו הם כדלקמן: 1.התשלום המתבצע על ידי השולח כולל את כ-ל העמלות ודמי השילוח לא כולל מיסים ומע"מ בארץ היעד ומכאן שעמלת השחרור שגובים EMS ישראל בעצמם אינה חוקית. את זה אמר גם שר התמ"ת. 2.השירות מחייב את מי שקיבל רישוי לכך להעביר את המשלוח ישירות לבית הלקוח. מהמידע שיש בידי, לא רבים הם המשלוחים המועברים ישירות לבית הלקוח ובדרך כלל הוא נדרש להגיע לבית המכס או הדואר על מנת לאסוף את המשלוח בעצמו, בנוסף לתשלום השערורייתי. זה מה שאני יודע.

תודה...

אני הולך לעשות "ניסוי חם". לשלוח לחול [יפן] פריט אחדems מעט מעל 50$. אני בקשר טוב עם המקבל. נדווח בעתיד על תוצאות הניסוי.

GeJuFan

New member
אני רוצה לציין

שאני קיבלתי משלוח לפני מספר שנים מ-EMS, והוא הגיע לי עד הבית עם שליח
. שילמתי רק את המע"מ כי החבילה עלתה מעל ל-50%

Yehuda00

New member
חח אוקי...

עדיין לא החלטתי מה לעשות עם ההזמנה הזו אבל תודה רבה!

elians

New member
כמה דברים

א. תבדוק שאכן מדובר באייפוד מקורי ולא חיקוי .. בסין זה קצת מפוקפק ב. אל תעשה תשלומים ישירות לפייפל גם אם המוכר מבקש זאת, ג. ברור ש DHL, גם דואר רגיל AIRMAIL עדיף מאשר EMS....

Yehuda00

New member
אממ

על פי התמונה זה נראה מקורי בקופסא, הבעיה היא שאין לי דרך לוודא שזה אכן אמיתי, למה שאאמין למה שהוא אומר? ובאמת לא שילמתי עדיין כי חששתי מזה, השאלה היא האם יש לי עילה לדיספיוט או שאני פשוט נעלם משם. מדובר באתר ioffer.

pvzed

New member
באיזה מחיר מדובר? ודגם?

בכל מקרה - אייפוד - רק מאייבי,ויש מארה"ב מקוריים,לא כ"כ יקר..

Yehuda00

New member
אייפוד נאנו

16 גיגה ב125 דולר כולל משלוח. השאלה היא מה יקרה אם אני לא אעשה דיספיוט, המוכר יפסיד מזה את העמלות?

panayotiss

New member
אל תבנה על התמונה

הם שמים תמונה של המוצר המקורי - stock photo אתה רואה בליסטינג משהו אחד ומקבל משהו אחר.

למעלה