DJR או ZX?
אני ובעלי עשינו רשיון עד 125 סמ"ק ועומדים לרכוש כלי. התקציב: 6000-8000 אחרי כל ההוצאות הנלוות בשל קניית סבל, קסדות, שרשרת, וכו. מיועד לנסעות קצרות יומיומיות בירושלים, אני מניחה שעד שתי נסיעות הלוך ושוב כשאנו מסתובבים בעיקר בין שכונת גבעת מורדכי להר חוצביים ובין הר הצופים (עומדים לטחון את הכלי כמה שנים טובות, כנראה
) הבנו שבתקציב כזה יש שתי אופציות: לקנות או שניים משומשים 50 סמ"ק, או אחד חדש 50 סמ"ק... תקנו אותי אם זה לא נכון. שאלה ראשונה: כנראה נעמוד בפיתוי לקנות שני כלים 50 סמ"ק משומשים, למרות שזה יתן חופש תמרון חלומי, בגלל הסכנות שבקנית כלי משומש ובמיוחד כשאנחנו עדיין חסרי נסיון.
תגידו, זה נכון? שאלה שניה, בוערת: אני בחורה קטנה ולכן מאוד אהבתי את הכלי הכי קל בקטגורית 50 - קימקו DJR - כי הרגליים מגיעות לרצפה בלי מאמץ בכלל. בגלל המצב בשוק ה50 סמ"ק מוכרים עכשיו חדש ב6000 ש"ח. אז השאלה החיונית בשבילי: האם כלי כזה קטן יתמודד עם נסעה יומיומית בכביש בגין? האם ועד כמה זה מסוכן? או שלוותר על הרגשת השליטה וללכת על אחיו הגדול יותר, קימקו ZX? עיזרו לפתור התלבטות, בבקשה!
אני ובעלי עשינו רשיון עד 125 סמ"ק ועומדים לרכוש כלי. התקציב: 6000-8000 אחרי כל ההוצאות הנלוות בשל קניית סבל, קסדות, שרשרת, וכו. מיועד לנסעות קצרות יומיומיות בירושלים, אני מניחה שעד שתי נסיעות הלוך ושוב כשאנו מסתובבים בעיקר בין שכונת גבעת מורדכי להר חוצביים ובין הר הצופים (עומדים לטחון את הכלי כמה שנים טובות, כנראה