Django Reinhardt

aviGODFATHER

New member
Django Reinhardt

שלום! אפשר בבקשה דיסקוגרפיה של הנגן המדהים הזה
(ואני מדבר על אלבומים שהוא הוציא בעצמו ולא אוספים שיצאו לאחר מותו)
מראש

aviGODFATHER

New member
ניסיתי שם...

אמנם זאת הדיסקוגרפיה הכי טובה שמצאתי אבל עדיין בדיסקים היותר ראשונים (בתאריך) לא רשום שנה מדוייקת אלא רשום רק זמן הקלטה שזה מס' שנים... אקיצר לא מצאתי את מה שאני צריך שם...

dudester

New member
הכלי הכי טוב זה גוגל...

אם באולמיוזק לא קיבלת תשובה גוגל יכול בהחלט לעזור. מצטער על התגובות העצלניות, זה האתר עם הדיסקוגרפיות הכי טובות שאני מכיר.

jazzistco

New member
הי לכולם !

יש לי שאלה (קצת מצחיקה... [ ), אני בדיוק עובד על זיהוי מרווחים, והשיטה שלי לזהות מרווח היא פשוט למצוא מנגינה מוכרת ששני הצלילים הראשונים שלה הם אותו המרווח מסוים שאני מעוניין למצוא .... ( שיטה הכי טובה ! אבל מצחיקה... והיא מאד עוזרת לזהות מרווחים בקלות, בשלב יותר מאוחר אפילו גם הרמוניים , כשמתרגלים... ) והבעיה שלי שלמרווחים : סקסטה-גדולה, ספטימה-קטנה, וספטימה-גדולה לא מצאתי מנגינה מסויימת שתעזור לי לזהות אותם ... (מה שאומר שאני מזהה היטב את כל המרווחים פרט לאלו ... ) ורציתי פשוט לבקש, אם למישהו יש רעיון למנגינות שיעזרו לזהות את שלושת המרווחים הנ"ל אז שיידע אותי ברעיון שלו לגביהם, ואני מאד יודה לו אח"כ !!! @@@

R a a B

New member
כמה עצות

בסקסטה הגדולה יש את השיר "somewhere over the rainbow"בקטע של במשפט - במשפט "way up" בספטימה גדולה אתה פשוט שומע את המשיכה והרצון לעלות בחצי טון לאוקטבה ובספטימה הקטנה, פשוט צריך לשמוע את אקורד הדומיננט 7 הרבה פעמים משום שהמרווח בין הדרגה הראשונה לשביעית באקורד הוא הספטימה הקטנה. מקווה שעזרתי

למעלה