DJ אני מזכירה לך לא לשכוח לבדוק בבולק רג´יסטרי - תודה מראש
מ מורןLA New member 25/9/01 #1 DJ ../images/Emo70.gif אני מזכירה לך לא לשכוח לבדוק בבולק רג´יסטרי - תודה מראש
מ מורןLA New member 27/9/01 #3 תמשיך להתעלם... חכה...חכה... סתם זה בסדר - תייק יור טיים - ואתה בכלל גם לא חייב... צום קל
D DJNYC New member 27/9/01 #4 אני אעשה... מבטיח!, אפילו אתמול התחלתי לבדוק.. אני פשוט עם הדירה.. ואני ממש בתוך זה... אבל אני אעשה את זה אחרי הכיפור... דניאל
אני אעשה... מבטיח!, אפילו אתמול התחלתי לבדוק.. אני פשוט עם הדירה.. ואני ממש בתוך זה... אבל אני אעשה את זה אחרי הכיפור... דניאל
מ מורןLA New member 27/9/01 #5 תירוצים... תירוצים... כמו תמיד.... תודה, כמו שאמרתי לא דחוף, קצת אבל לא נורא.... גמר חתימה טובה ...
מ מורןLA New member 28/9/01 #7 איזה עשה לי... את שאני לו יפציץ לו את האייסיקיו - לא יזיז לו.... סתאם סתאם DJ - אני מתה עליך... כמו שאמרתי TAKE YOUR TIME .... יש לי זמן בערך עד שיגלו מי עומדת מאחורי האתר הזה שאני רוצה לשנות, אבל עד אז... הכל בסדר ...
איזה עשה לי... את שאני לו יפציץ לו את האייסיקיו - לא יזיז לו.... סתאם סתאם DJ - אני מתה עליך... כמו שאמרתי TAKE YOUR TIME .... יש לי זמן בערך עד שיגלו מי עומדת מאחורי האתר הזה שאני רוצה לשנות, אבל עד אז... הכל בסדר ...