dj clue?

ghost dogg

New member
dj clue?

מישהו מוכן להגיד לי מה בדיוק הוא עושה חוץ מלצעוק את השם שלו בשירים שאני מוריד מקאזה או שנגיד אני מוריד dmx אני שומע צעקה בשיר "new dmx" או new method man זה סתם מרגיז לפי דעתי מה הקטע? FINAL-FAM 4 ever

Itai S

New member
אין קטע

הוא לא עושה כלום חוץ מלקחת שירים ולהוציא אותם על דיסקים שלו לפני שהם יוצאים רישמי ואז כדי שידעו איפה שמעו את זה פעם ראשונה הוא מוסיף דברים מעניינים כמו צעקות "דיג'יי כלום!" אל תנסה להבין מה ההגיון מאחורי זה.

Ambitionz

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif למען הציונות!

Pace

New member
DJ?

איזה DJ? מי העניק לו את התואר הזה בדיוק? מה עושה הבנאדם חוץ מלקחת שירים חדשים ולחבר אותם למיקס טייפ, ולצרוח כמו אוויל "DJ Clue!" (ובאמת, אלון מזרחי הוא שייקספיר אם נשווה אותו ל-Clue). אין לו שום יכולות הפקה, שלא לדבר על סקרצ'ינג. אני בספק אם הבנאדם אפילו יכול לתת סט סביר במועדון. בין כה וכה מעולם לא החזקתי מ-DJ בהגדרתו המקורית - אדם שכל פעולתו מסתכמת בהחלפת מוזיקה תוך כדי המסיבה... מאוד מורכב... בכל אופן, יש עוד הרבה מוקיונים כמוהו, שנחשבים ל"משפיעים" בתעשיית הראפ (במיוחד בניו-יורק), כמו השמן המשוחד ההוא, Funkmaster Flex, שבדומה לקלו לא עושה דבר מלבד להרוס שירים בצעקותיו המזוויעות. האם ציינתי שהוא אחד האנשים החזקים בתחנת הרדיו Hot97? ככה נראית גם הצורה של ראפ המיינסטרים היום.

Itai S

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אחד המשפיעים בהוט 97

לא סתם. הוא יודע ומביא לקהל בדיוק מה שהוא אוהב. הוא ה-דיג'יי של הTUNNEL הוציא מיקסטייפים ממש מצליחים (ודווקא לא צועק שם את השם לו) ועשה רימיקס ענק לANTE UP.

Y.L.N

New member
ובנוסף לכל מה שאמרת...

מבחינת די ג'יי הוא תותח על ראיתי אותו עובד,והוא מדהים גם קלו בתור די ג'יי במסיבות לא רע...

דווקא די ג'יי קלו והציא מיקסטייפים

אבל הוא עשה דווקא דבר אחד ממש נחמד שזה רימיקס לסופר מריו הקלאסי תורידו DJ Clue - super mario. זה ממש קטע מגניב שלו.

Hells Bass

New member
אני דווקא שמעתי את הגרסא הזאת

ואני העדפתי אחת אחרת שחיפשתי שהרבה יותר טובה: Benefit - Super Mario Rap שיר קרוע...

Da Judge

New member
שאוטאאוט לדודה השלישית שלי מצד אמא!

יש לקלו איזה שיר חמוד עם אמינם, מת'וד מן ועוד מישו... (סורי על המידע המדויק משהו, זה היה על הארד דיסק שנדפק לי).

Da Judge

New member
אה אוקיי אוקיי, מצאתי

DJ Clue Feat. Method Man, Eminem, Royce Da 5'9 - What Tha Beat

ghost dogg

New member
יש לי את השיר עם

method man ו אמינם הוא טוב אבל מה dj clue עושה שם אם הוא עשה את האינסטרומנטל אז האינסטרומנטל סביר ביותר לא הוא שגורם לשיר להיות טוב אלה method man FINAL-FAM 4 ever

למעלה