Distorted בהופעה...

• פותח הנושא D.B
  • פורסם בתאריך

D.B

New member
Distorted בהופעה...

שלום שלום לכווווולם! כמו שהבטחנו, טיפה באיחור, נקבע תאריך הופעה ל-DISTORTED בתאטרון תמונע! ההופעה תתקיים ביום ראשון ה-5.8.2001. לפי הצפי, אם לא יהיו בעיות עם העניין ימכרו גם דיסקים של הלהקה במהלך הערב תמורת סכום סימלי. אז כל אוהבי המטאל או סתם כל מי שבא לו לחדש מוזמנים, פרטים נוספים ותזכורות מרובות יבואו בהמשך... שלכם, גיא...

wiz

New member
אני לא יכול להגיע....

אבל אהבתי את המוזיקה, והייתי רוצה לקנות דיסק...

D.B

New member
עוד הופעה יומיים אח``כ...

סבבה אחי, יש עוד הופעה יומיים אח``כ, ביום ההולדת של נקש.... פרטים נוספים יבואו בהמשך... ואם גם לזה לא תוכל להגיע.. נסתדר על לארגן לך דיסק.... שמח שאהבת את המוזיקה...:)

D.B

New member
מי זה מי...

אז ככה... -למעלה למעלה זה אני... -בשורה האמצעית -בצד הימני זה רפי (DISTORTED) גיטרות/שירה -באמצע זה אורי על התופים -הכי שמאלי זה הגיטריסט לשעבר - לירם -הבחורה בתחתית זו מירי (שירה) רוצים לראות אותכם בהופעה...

Distorted...

New member
האמת היא שממש לא..

לא חשבנו על זה בכלל... אנחנו לא אנטישמים, אנטיקרייטים ושורפי חתולים. ישבנו בצורה הכי ספונטנית שנראתה לנו, מה גם שהיא סימטרית וזה טוב. וזהו.

karl @epitaph

New member
אני אשמח אם תעדכן אותנו

בקשר להופעות ותקבל את כל התמיכה שתרצה כולל פרסומים פה קארל

Distorted...

New member
אחלה

רשמתי כבר הודעה בקשר להופעה, ואני לא רוצה להציף יותר מדי. אבל ממש לפני ההופעה אני אתזכר אתכם שוב. בכל אופן ממש משמח אותי לדעת שיש לי תמיכה. תודה. -= רפיש, בשם כל צוות Distortred... =-

Distorted...

New member
אחלה

רשמתי כבר הודעה בקשר להופעה, ואני לא רוצה להציף יותר מדי. אבל ממש לפני ההופעה אני אתזכר אתכם שוב. בכל אופן ממש משמח אותי לדעת שיש לי תמיכה. תודה. -= רפיש, בשם כל צוות Distortred... =-

למעלה