Dispute

nimrodakar

New member
Dispute

שלום לכולם, רכשתי מוצר (לא יקר) המוצר שהגיע אלי היה מוצר לא נכון , שלחתי הודעה למוכר והוא אמר שאין בעיה ושזו טעות שלו ושהוא ישלח לך אחד אחר, עד פה הכל בסדר. שילמתי לו ב 31.1 והמוצר השני נשלח אלי ב 22.2 , אני דיי בטוח שהמוצר בדרך אבל העניין הוא שפתחתי דיספיוט כי עוד מעט מגיעים ל 45 ימים ואם המוצר לא יגיע אני מאבד את הכסף שלי. כתגובה לדיספיוט המוכר הציע לי החזר כספי ושאני אסגור את הדיספיוט, עניתי לו שאני כרגע לא מעוניין בהחזר אני מעוניין במוצר וכשהוא יגיע אני סוגר את הדיספיוט ופתחתי אותו רק להגן על הכסף שלי. האם אתם מציעים שאני אסגור לו את הדיספיוט אקבל את הכסף חזרה וברגע שהמוצר יגיע אלי אני אשלם לו דרך פייפל. מה אתם אומרים?

ozitex

New member
גם זו אפשרות וגם זו..

אם אתה רק מעוניין להגן על הכסף שלך, לא צריכה להיות לך בעייה לקבל החזר ולסגור את הדיספיוט. כשהמוצר יגיע תשלם עליו.

הדרך צריכה להיות כזו

הוא נותן החזר ופייפאל סוגרים את הדיספיוט, אין דבר כזה שאתה סוגר את הדיספיוט ואז הוא נותן החזר, מה מבטיח שהוא אכן יתן לך החזר אחרי שתיסגור את הדיספיוט?

nimrodakar

New member
האם יש הבדל בין פתיחת דיפסיוט ב...

האם יש הבדל בין אם פתחתי דיספיוט באיביי או בפייפל? כי פתחתי באיביי ושאני נכנס לפייפל שלי רשום שאין שום קייס פתוח ובאיביי אני רואה קייס 1 פתוח...

למעלה