Disk Overload, עזרה בבקשה

UrBaN Man

New member
Disk Overload, עזרה בבקשה ../images/Emo13.gif

אהלן. אני עובד עם קיובייס SX3 (לא חוקית, ואני סבור שהבעיה לא קשורה, אז בבקשה בלי "תקנה חוקי וזה יעבוד"), כרטיס קול Presonus FireStudio TUBE ומחשב נייד חזק. באחד הפרויקטים, שהאמת רק התחלתי, ויש בו רק תופים מפלאג (סופריור 2.0), וגיטרות, המד של ה"DISK CACHE USAGE" על המקסימום ומסומן באדום "DISK OVERLOAD" (זה הוא המד שנמצא צמוד למד הCPU). זה לא קרה לי ולא קורה בשום פרויקט אחר (ויש הרבה הרבה יותר מורכבים וכבדים ממנו). מישהו יודע מה פשר התקלה, ומה עשיתי לא נכון או אני צריך לעשות כדי לפתור אותה? תודה ויום טוב, יואב.

תקנה חוקית וזה יפתר

חח - מצחיק אבל נכון וברצינות - יש סיכוי לא רע שאכן זאת הבעיה, אבל לשם הפרוטוקול תוריד את כל הפלאגים לפי סדר...ואחרי כל פעם תבדוק אם הסמן לא יורד כנראה שלפלאגים אין משמעות ואכן הבעיה במקור אחר עוד דבר שאפשר ושווה לבדוק זה וירוסים - יש אנטי וירוס נורמלי על המחשב? אני משער שהוא מחובר לרשת.... דבר אחרון - האם זה שהמד בעומס יתר משפיע בצורה מסויימת על הפרוייקט (קרחצים וכאלה?) או שהכל ממשיך לעבוד חלק?

UrBaN Man

New member
אני אנסה להוריד את כולם ואעדכן.

בכל אופן, יש אנטיוירוס על המחשב, והוא אכן מחובר לאינטרנט. אני מקפיד על נקיון וסדר, ככה שלא נראה לי שהבעיה קשורה לוירוס, מה גם שזה רק בפרויקט הזה. לגבי ההשפעה על הפרויקט - יש כזו. מדי פעם זה נעצר, וכל מיני בעיות מוזרות אחרות. אין אמנם קרעחצים, אבל אני לא רוצה להמשיך לעבוד במצב הזה.

UrBaN Man

New member
הורדתי את הפלאגים ולא עוזר,

והוא לא כותב שום הודעה. הדבר היחידי שרואים זה שמסומן קו מלא כחול במד של הDISK CACHE USAGE ומעליו מסומן קו אדום שאומר שהוא ב - OVERLOAD. הדבר מפריע לעבודה תקינה, מכיוון שמדי פעם הפרויקט פשוט נעצר. הפלאגים ככל הנראה לא קשורים לעניין. יש לך אולי רעיון אחר?

UrBaN Man

New member
הבעיה נפתרה! ../images/Emo13.gif

בסוף הפתרון היה להעיף מהפרויקט את הפלאג תופים, ולטעון אותו מחדש. תודה רבה על העזרה בכל מקרה. :)

הערה שהייתי חייב לומר ל- Urban Man

מרגיז. פשוט מרגיזה הפניה שלך הרי- 1. אם אתה אינך יודע לפתור את הבעיה כיצד בשאלה שלך אתה ישר קובע שלא יעזור לקנות תוכנה חוקית? 2. אם הייתי יודע מה הפתרון, לא היית נזקק לנו כלל.... 3. קצת פחות ביטחון עצמי, תמיד יעשה אותך Troubleshooter יותר מסובך עם השנים. ואני וא אומר זאת ממרומי מגדל השן- ככה אני הפכתי למה שאני היום. לכן, כשאתה שואל שאלה, תמיד תשאיר את כל האופציות פתוחות.... אנשים משקיעים מזמנם וממרצם כדי לסייע לאנשים, ולא מקבלים על כך תמורה. לא לחנך אותך.... סתם הערה שהציקה לי, מקווה שתתייחס אליה בפרופורציות הראויות. שמח לשמוע שמצאת פתרון לבעייתך. אה, ולקנות חוקי? תמיד עוזר ואין לך מושג עד כמה זה מונע ביגוג של המערכת.

UrBaN Man

New member
לקחתי לתשומת ליבי,

ואתה צודק בדברייך - וכמו שאפשר לראות גם אני משתדל לענות לאנשים על כל שאלה שאני עלול לדעת את תשובתה. אם היה לי הכסף כרגע להוציא על תוכנה חוקית, הייתי קונה בלי לחשוב פעמיים קיובייס 5. וכמובן שאני מצטער אם ההערה שלי בתחילת ההודעה גרמה לך ו/או לאחרים להתרגז. הכל ברוח טובה

קודם כל- אחלה, אני שמח לשמוע

בנוסף, למה שלא תרכוש קיובייס 4 ? היא הוזלה ב- 70% עוד לפני היציאה של גרסא 5. וזה שווה כל שקל.

Godu

New member
איפה אפשר לקנות את זה ?

קיובייס 4 ב 70% הנחה ? איפה ? תודה מראש

למעלה