Disco80 - קצת על Trans-X

mishat

New member
Disco80 - קצת על Trans-X

היי לכולם. כזכור ביום שישי הקרוב (23 לנובמבר) יערך פסטיבל Disco80 - גרסת 2007. אני ממשיך לספר על אומנים שיופיעו בפסטיבל... היום אספר על להקת Trans-X... ההיסטוריה של להקת הריקודים הקנדית Trans-X החלה ב-1981. הקים את הלהקה Pascal Languirand. הלהיט הראשון של הלהקה היה Living On Video שיצא ב-1981. ב-1982 הלהקה מקליטה עוד שיר Message On The Radio שהיווה הצלחה אדירה. הלהיט השלישי 3D-Dance הביא להתלהבות עצומה מהלהקה בקנדה. ב-1985 החליט Pascal לעזוב את Trans-X. לאחר מספר שנות שתיקה החליט Pascal לסיים את קריירת ה-New Age ולהתעסק במוזיקה אלקטרונית. ב-1998 הוא מוציא אלבום אוסף של עצמו. ב-2003 חוזר Pascal ל-Trans-X ומחליט להחיות מחדש את השירים הנשכחים. מדובר בערבוב של New Wave עם אפקטים אלקטרוניים והווקאל הנהדר של Pascal. הסינגל האחרון Living-On-Video-2K6 יצא במאי 2006.

bloodmachine

New member
Living On Video

להיט פופ קיצבי שהושמע המון ברדיו ובמסיבות. באותה שנה 81 יצא don't you want me baby של הליגה האנושית שהאפיל בצילו על כל הלהיטים האחרים. הנה עוד קצת טרנס-איקס.

איפה נערך הפסטיבל הזה?

וכמה עולה כרטיס או איך שזה לא הולך? והאם אתה יכול לפרסם פה את רשימת כל האמנים שיופיעו במכה אחת או לפחות לשלוח לי אותה במסר?

mishat

New member
פרטים

הפסטיבל לא נערך בארץ הוא נערך כל שנה בחודש נובמבר במוסקווה.. איך מגיעים ? מה שעשיתי בשנה שעברה - קניתי כרטיס טיסה, קניתי כרטיס כניסה לארוע והייתי שם.. היה כיף..
) בכל מקרה - הפסטיבל ישודר בשידור חי באנינטרנט ביום שישי וגרסת הוידאו שלו תשודר ב-1 לינואר בטלוויזיה... אני אכתוב פרטים מלאים על הפסטיבל מחר-מחרתיים....

sandbird4

New member
קטעים קצרים מהופעת האיחוד שלהם

פה אגב מקור השם TRANS-X הוא כמובן קיצור של TRANSEXUAL.

אני חשבתי שזה : Trans-Europe Express:

שזה אלבום מ 77 של קראפטוורק , שזה שם נירדף לרכבת שנעה בין מדינות אירופה השונות.

למעלה