Disco80 - קצת על Den Harrow

mishat

New member
Disco80 - קצת על Den Harrow

היי לכולם. כזכור בסוף שבוע הבא (23 לנובמבר) יערך פסטיבל Disco80 - גרסת 2007. אני ממשיך לספר על אומנים שיופיעו בפסטיבל... היום אספר על הזמר Den Harrow... Den Harrow (שמו האמיתי Stefano Zandri) נולד ד-1962 בבוסטון שבארה"ב. למרות זאת ב-1967 משפחתו עברו למילאן שבאיטליה - בזמנו לב תעשיית הקלטות המוזיקה. הזמר לעתיד התעניין בגיל צעיר לא רק במוזיקה אלא גם ג'ודו, בדמינטון, break-dance ואפילו דוגמנות. באחד הדיסקוטקים האיטלקיים הכיר Manuel את הדי.ג'יי הידוע Roberto Turatti שהתחיל להפיק את הטאלנט הצעיר. הומצא כינוי - Den Harrow ובמשך שנה הזמר החדש למד את רזי המקצוע. הסינגל הרשמי הראשון Future Brain יצא ב-1985. Den באופן די מיידי הפך לאחד הכוכבים הידועים והאהובים בכל הדיסקוטקים באירופה. הסינגלים הבאים Bad Boy ו-Charleston התקבלו אצל המעריצים באהדה. האלבום הראשון Overpower שאף הוא יצא באותה שנה הביא הצלחה גדולה. ב-1986 אלבום אוסף זכה בפרס ה-Silver Otto של מגזין Bravo הגרמני. ב-1987 לאחר יציאת אחד הלהיטים הכי טובים של Den - להיט Dont Break My Heart הזמר זוכה ב-Golden Otto. כתוצאה - אלבום Day By Day ואילו Den זוכה בתואר הגבר הסקסי של השנה. מסע ההופעות הראשון של Den Harrow נערך ב-1987. ב-1988 יצא האלבום Lies. לאחר מכן המשיך הזמר את פועלו באנגליה, שם הקליט ב-1992 אלבום רביעי All I Want Is You. הדיסק הגיע למקום ה-4 במצעדים הגרמניים ונמכר ב-800 אלף עותקים. לאחר מכן הופיעו האלבומים Real Big Love ב-1993 ו-I, Den ב-1996.

DGL242

New member
למה אתה לא כותב שמי שעומד מאחורי הלהיטים הו

א Tom Hooker ולא Den Harrow

mishat

New member
כי אתה יודע את זה ואני לא ../images/Emo13.gif

לכן אתה כתבת את זה ואני לא כתבתי

sandbird4

New member
היו לפחות 6 זמרים מאחורי הפרוייקט הזה

עד היום עוד לא מצאו את כל אלה ששרו באמת בשירים שלו

sandbird4

New member
רשימה של כל מי שהיה מעורב בפרוייקט DEN HARROW

לפחות מי שידוע שהיה מעורב בפרוייקט DEN HARROW: Manuel Stefano Carry Zandri - השם המלא של הדוגמן שלא שר באמת. Thomas Hooker Beecher - הזמר בלהיטים הגדולים. Silvio Pozzoli - שר רק שיר אחד Chuck Rolando Enrico Ruggeri היו לי עוד 2 שמות של זמרים אבל אני לא מוצא אותם. אגב "DEN HARROW" זה משחק מילים בסיגנון של "השוטר שמחה גורה"
במיקרה של DEN HARROW חיבור שתי המילים יוצר את דנרו שזה כסף באיטלקית. עוד משהו לסיום: הדוגמן הופיע לפני כשנתיים בתוכנית ריאליטי.

sandbird4

New member
אני אגלה לך את הסוד הגדול....

הוא מתרגם מרוסית לעברית מילה במילה את מה שכתוב באתר הפסטיבל הזה. תאשים את מארגני הפסטיבל באי דיוקים במלל.

Modium

New member
נו באמת, נראה לך שמארגני הפזטיבל ירשמו באתר:

"הזמנו להופיע את הדוגמן עם פלייבק כי האיש ששר באמת את הלהיטים הגדולים חושב שזה למטה מכבודו". איכשהו זה לא מושך קהל.

למעלה