disco-party

motin10

New member
disco-party

טוב חברים ערב טוב לכולם ..אני יודע שזה לא הזמן למסיבה ומאוד חם ..אבל בבית נעים מאוד ..אז ככה אני אסביר לכל הגברים מה זה מסיבה .........שהאשה ישנה אנחנו הגברים עושים מסיבה תיפתחו את הקומפקט תכניסו דיסק קיצבי ואוזניות ארוכות ....קחו מטאטא ולפי הקצב תתחילו לנקות .......אפשר לרקוד ולנוע יחד עם המטאטא ..לגשת לכיור יווווווו כמה כלים ...הופההההההה סיבוב של רקדן ומתחילים לשטוף את הכלים ..לאחר שמסיימים ניגשים בגלישה של גון טרבולטה אל המייבש כביסה ....לאחר שמסיימים ובודקים שהכל נקי ומסודר אפשר לרקוד ריקוד אחד של רוקנרול יחד עם מקל המטאטא ....והולכים להכין ארוחת ערב ......ואזזזזזזזזזזזזזזזז שהאשה מתעוררת זאת לא רק מסיבה זאת אחלה חגיגה ואפשר להזמין אותה לריקוד סלואו ......ועכשיו לא להפריע לי אני רוקד עם אישתי ........מת עליההההההההה ....ערב טוב לכולםםםםםםםםם מנץץץץץץץץץץץץץץ

אפרת.א

New member
נץץץץץץ - יווווווו......נשמע

נפלא! הכנתי לך רשימה - מפה ועד להודעה חדשה, אז ככה:
אצלי במקום המטאטא - יהיה לך שואב אבק יפה...ואפילו על ההתחלה תקבל כוס קפה או גלידה - איך זה - אה? במקום כיור מלא כלים - רק לשים במדיח והופפפפפ - הכלים מצוחצחים! מה שכן, אחרי ייבוש כביסה - הייתי מבקשת אממממ...לקפל, לסדר, לשים בארון, את מה שצריך לגהץ - לגהץ (אין בעיה, יש מגהץ קיטור)...לא צריך למהר...יש זמן, אין פה תור...וכן, אם תרצה, תוכל להכין בעודי בחיוך בך מביטה - אמממממ....עוד כוס קפה עם טוסט וגבינה
- אפשר מעליו מלפפון או עגבניה - חן חן,
אה, כן.....תחתונים חזיות - שמים כאן - בשידות...את הסדינים, הציפיות (תגיד תודה שאין ציפות) בארון שם למעלה...מגיע? אממממ...רגע....לך תביא לך סולם - רואה? - יש תנאים מיוחדים - ככה לעבוד, הרבה יותר נעים:)) את הבגדים של הילדים, קלי קלות - - רק שני כללים: לא לשים איכשהו, בטעות... בגדיו של זה בחדרו של השני...ילד א. בחדר השמאלי, ילד ב. בחדר הימני - כך בלי כל בעיה - תוכל לסיים את המלאכה... ילדים טובים.... השניים יגידו לך בדיוק איפה לשים ת´גרביים , הם ממש מחונכים...יגידו לך בדיוק איפה כל דבר צריך לשים...ישכבו על המיטה -לך, בחיוך של -
יגידו היכן להניח ת´מלתחה...ת´הנעליים במגרה, את הקסטה בוידאו,את השמפו במקלחת, ת´סבון והמגבת...הי, לא לקחת! את הדיסק במערכת ו...כן, אתה סוף סוף יכול ללכת... את ריקוד המטאטא נץ יקר - תצטרך לדחות איכשהו למחר...המלאכה כה מרובה אין זמן למסיבה - ודאי לא לחגיגה, שלא לחשוב על הילולה... כן.....אכן - זמן הארוחה : בשבילי : סלט ירקות , טוסט, ביצה - חביתה, עין או ביצה קשה - לבחירתך (איך אני , אה ???נותנת לך את זכות הבחירה:) מיץ תפוזים, קפה ו...עיתון לאשה בבקשה....חן חן יקר שלי -
:)) כן, בפעם הבאה.........ארשה לך , בטוב עלי ליבי - להביא איתך..........את אשתך :)) נץ יקר...|בהצלחה מואהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה - - - - רגע, הבטחת לי ג´ון טרבולטה - למה הוא לא בא???
ועד אז - - - - - נשתה, נשתה לחיים:))

למעלה