dire straits

NIR Y

New member
dire straits

התחלתי לשמוע דייר סטריטס ואני מאד אוהב אותם עד עכשיו שמעתי לאב אובר גולד ואון אברי סטריטס אממ גיליתי שיש לי עוד דיסק שלהם אבל של מארק קונפלר גולדן הארט איך הוא ? עוד לא יצא לי לשמוע ובכלל על איזה דיסקים אתם ממליצים של דייר סטרייטס ?

pasteran

New member
שכחתי המלצות

הראשון, Dire Straits אלבום אלבומי ביותר של רוק אמריקאי מצוין החמישי?, Brothers in arms שהוא קצת יותר פופי אבל לא פחות טוב כדאי לציין שהראשון מייצג את הרדיו שהשמיע אלבומים (פעם) ואחים לנשק מייצג את המעבר לדיסקים, "מוכר הקומפקט-דיסקים הראשון". לא נהוג לעשות זאת אבל האוסף "סולטני הסווינג" מצוין.

NIR Y

New member
סבבה הדיסק הבא ברדרס אין ארמס

ווואלה ?? דייר סטרייטס לא קשורה לפורום אגדות רוק ?

yoavsc

New member
זה היה בציניות

דייר סטרייטס היא הסיבה שהפורום הזה הוקם , ע"י ganoov.

noosh

New member
הממ.. דייר סטרייטס בריטים

לפחות עד כמה שזכור לי
אני דווקא כן ממליצה בחום על האוסף Sultans of Swing, זה אוסף מעולה ודרך טובה להתחיל עם הלהקה...

pasteran

New member
כן. מאוד הופצעתי לגלות שהם בריטים

כשראיתי תוכנית עליהם

ganooov

New member
חיחיחי, ../images/Emo13.gif

pastern - שועשעתי
. בכל מקרה - גולדן הארט זה אולי האלבום היכ שונה של קנופפלר ביחס לאלבומים האחרים שלו (גם בתקופת דייר סטרייטס), כי הוא משלב בתוכו סיגנונות רבים, וכבר כתבתי על זה מספר פעמים. לקנות אותו? כן. לגבי עוד מידע על דייר סטרייטס - יש ביוגרפיה שלהם שכתבתי וממוקמת במאמרי הפורום, וכמו כן סקירה של אלבום האוסף שמומלץ בחום (כלומר - אם אפשר גם להשיג את הלימיטד אדישן זה הכי הכי. ואי אפשר). לטעמי האלבומים ששמעת הם הטובים ביותר מהקריירה של דייר סטרייטס.

NIR Y

New member
תודה,אני יקשיב לו

ואני יקרא את הביוגרפיה שכתבת

למעלה