DIR - העזר כנגדו

ניב ד

New member
DIR - העזר כנגדו

לאחר צפיה בסרטי הדיר והבעת התלהבות מג´ורג´ אירוין בקרב הבנות בקהל, ניפק שלומי באדיבותו גם את האתר של זוגתו של ג´ורג´ (זו לא זוגתו של הקרפיון למי שתהה, היא רק השייכת לג´ורג´...). בקיצור, צפו ותהנו. ויש שם גם קישורי דיר כמובן. http://www.pinaporceddu.com

אילוניק

New member
שלומי לא הבנת מי שקונה אייפקס

מקבל בחורה עם קומבינזון אדום אילוניק היפה IHB

Princes Vespa

New member
גו´רג´ הוא dir עד הסוף

הוא גם קונה לה תמיד את אותו קומביניזון מאותו הדגם.. ומה היא קונה לו לכריסטמס וסתים?? נו באמת אין טיפה של מקוריות בבית הזה..

arik k

New member
תתיצב כבר באילת או שהמיכלים שלך../images/Emo59.gif

פלניצקי חמוד שלי, דיבורים כמו חול ואין מה לאכול! תגיע אלי בבקשה בהקדם לריענון(בלי הלפ-טופ) ועם שימשון. תביא מצפן וגלגלת ונעשה שיעור penetration ו- navigation אני מתגעגע אליכם

שרקי..

New member
למי שלא הבין הבלונדה הזו צוללת DIR

והווסתים זה מתנה שהיא יבלה לקיסמס ואני חשבתי שכל צוללי ה- DIR מכוערים ומסוקסים אז הינה לכם.. עושה חשק הבלונדה הזו לצלול DIR לא? רק חבל שיש לה חבר!!!

lizard

New member
שלחתי לה מייל.

עושה רושם נחמד
נפלאות האינטרנט..חחח

Sushi

New member
בועה צלויה וכל כך לא אינטיליגנטית ../images/Emo32.gif

אבל זה נכון צללתי איתו כמה פעמים

באילת והוא תמיד מקיא ולא לפני שאכל 2 קילו בורקס ואתה סושי כל כך אינטיליגנטי שתמיד יש לך מה לגיד הMלאך

חי בר

New member
מלאך המעמקים, עצה קטנה:

תזהר לך, כי בסוף תתבלבל ותשכח לשנות את הניק לפני שתשים הודעה חדשה, ואז יהיה די מביך לגלות מי הדמות מאחורי "מלאך המעמקים".

lizard

New member
עזבו חברים

תמיד יהיו כאלה שחייבים להעליב. ואף אחד פה בפורום לא צלל איתי כמה פעמים. אז בבקשה. חוץ מזה, מקרה הבורקס היה כולה פעם אחת,בעקבותיו הלקחים נלמדו ויושמו בשטח. ובטוח שאני לא העלב מפעולות טבעיות כמו הקאה. מיכה

אילוניק

New member
ולא חסרים כאילו בפורום הזה

כל מי שיש לו משו לגיד ופוחד מתגובה משנה ניק ומשתלח חופשי אילוניק היפה IHB

חי בר

New member
כן, לזה בדיוק התכוונתי. הרי ברור

שמלאך המעמקים הוא איזה "פחדן תגובות" ששינה את הניק שלו כדי להגיב בלי בושה (אולי לאחר שכבר קיבל הרבה תגובות נזעמות בעבר?). מה שרציתי לומר לאותו "מלאך מעמקים" הוא שיזהר כי הוא בטעות עלול להתבלבל ולשים הודעה עם הניק של "מלאך המעמקים" ובטעות לכתוב את שמו האמיתי בסוף ההודעה, כי מתישהו הדברים האלה קורים (חוק מרפי). למען האמת לא פעם אפשר לנחש מי הכותב לפי הסגנון..לא תמיד אפשר להתחבא מאחורי ניק מזוייף.

lizard

New member
מצחיק...

רוב הסיכויים שאני אקבל התקף לב. נכנסת לעמוד תמונות שלה ? בהחלט בחורה שווה לרדת למעמקי העולם בשבילה....

למעלה