Diplomacy

Grimble Grumble

New member
תגובה קצת באיחור אבל...

לגבי משחק PBEM בפורום, אני מאד מאד מעוניין להשתתף כשיהיה כזה... חוץ מזה, לגבי מקומות שאפשר לשחקן בהם: לדעתי אם משחקים PBEM עדיף לעשות זאת עם GM בשר ודם ולא במערכות הJudge המבחילות השונות... לדעתי 2 האתרים הכי טובים לכך הם Diplomacy 2000 שהוא אתר שגדל במהירות מסחררת הן מבחינת כמות משחקים, שחקנים או GMים... באתר יש משחקים עם דד ליין של שבוע, שבועיים או שלושה, וגם משחקי Gun-Boat (בלי Press) מה גם שהאתר מצליח לשמור על תחושה של קהילה בין השחקנים... מומלץ ביותר... האתר השני שאני ממליץ הוא Psychopath... זהו אתר מעט יותר קטן מהקודם, אבל הוא נותן הרבה אפשרויות בנוסף לדיפלומטיה רגילה... נכון לעכשיו יש רשימת המתנה ללא פחות מ6 וריאציות של המשחק הכוללות: Crowded - משחק על המפה הרגילה אבל במקום 7 כוחות נוספים עוד 4 (סקנדינביה, ספרד, הבלקנים וארצות השפלה). Crowded Gunboat - כמו הקודם, רק בNo Press Vain Arts - משחק שאני אישית הולך לנהל, המפה רגילה, אבל לכל שחקן יש "כוחות מיוחדים" שהוא יכול להפעיל בכל טור, אני כרגע בעיצומו (לקראת הסוף) של משחק נוסף כזה, והוא משחק מטורף ומעניין ביותר... Ard Ri - משחק עם מפה של אירלנד של לפני 800 שנה. Ancient Mediterranian - משחק על מפה של הים התיכון של לפני כ2000 שנה... כולל את הרומאים, היוונים, הפרסים, המצרים וקרתגו Hundred Years - משחק על מלחמת 100 השנים בין אנגליה לצרפת, ל3 שחקנים בלבד (אנגליה, צרפת ובורגונדיה) Double Secret - משחק שנראה מאד מעניין, יש 12 מדינות בהתחלה, וכל שחקן שולט על 2... העניין הוא שהמשחק משוחק כGun Boat אז אף אחד לא יודע על אילו 2 מדינות שולט כל שחקן (ז"א האם לדוגמא צרפת ואיטליה זה אותו שחקן או לא...)

backdoorslam

New member
הבהרת מושגים

המושג Gunboat מייחס למשחק שבו לא ידועים שמות השחקנים ושיוכם למעצמות - דבר חשוב מאוד כאשר מדובר בקהילה. וכן, בקרוב נרים את משחק הדיפלומטיה הרמי של הפורום. פרטים בקרוב - תמשיכו לבקר בפורום ולהתעדכן.

למעלה