Dion 125 בהנחה בגרופון

dash56

New member
המצב כנראה קשה אם הגיע לקופונים

פרארי1

New member
המחיר אטרקטיבי

גם העיצוב של קטנועי ניפוניה מקורי ונאה, אבל אם מדובר באותו מנוע כמו של ה-ARTE ולמיטב ידיעתי זה אכן כך, הוא די עגלה
מעבר לזה, אני מסכים למה שדודו אמר, אם מותג חדש שרק נכנס לארץ, כבר נזקק לעזרה של קופונים, זה לא מעיד על הצלחה גדולה במיוחד בחדירה לשוק.

NEO83

New member
אני אומר בהחלט קשה לחדור לשוק

במיוחד אחד כזה שהוא עדר, לכן אולי הם מנסים להחדיר את הקטנועים בזול ולתפוס נפח כלשהו ושיראו אותם קצת על הכביש ויתעניינו.

ושוב מבחני דרכים

במבחן אחד לארטה "יש מנוע שמרגיש חלש ומאומץ" עם מהירות סופית של 86 ק"מ (GPS) באותו אתר במבחן שני העסק סלחני הרבה יותר. "לארטה מנוע סינגל 4 פעימות בנפח 125 סמ"ק. הוא משתמש במאייד ומקורר על-ידי אוויר/שמן (ישנו אח תאום בנפח 150 סמ"ק). על פי המפרט שמפרסם אתר ניפוניה, ההספק עומד על 9.3 כ"ס, הספק דומה למה שמוציא ה'מובי' לעיל, למשל, וטיפוסי למקוררי אוויר בנפח הזה. הזינוק מהמקום הוא בסדר, כשאחרי כמה מטרים התאוצה משתפרת ובתחום הביניים של מהירויות עירוניות אופיניות הוא חזק דיו ועירני. ביציאה מחוץ לעיר הוא יראה אחרי מספיק זמן גם 110 קמ"ש על השעון שהם קצת פחות מ-100 קמ"ש " אולי התכוון המשורר "קצת פחות" 14 ק"מ? בדוגרי העסק לרוב יותר סלחני "יכולתו הדינאמית של הקטנוע טובה והיציבות הכיוונית פנטסטית, גם כשעוזבים ידיים הוא שומר על המסילה כמו קטר. השלדה מגלה חוסן אמיתי, למעשה כמו בקטנוע ספורטיבי עם שדרה גבוהה במרכז. היא לא מתעוותת ובשילוב המתלים הטובים שבחבילה, נהנינו מאוד. רק שבפניות מהירות שמאלה מומלץ להיזהר, כי רגלית הצד תפגוש את האספלט באכזריות מוקדם מהצפוי. אגב הרגלית, לרוב אני משתמש בג'ק המרכזי, אך יש משהו ברגלית הזו שפשוט עושה אותה לנוחה מאוד לשימוש." אהמממ..סליחה שאני מעלה את זה שוב.בכל מקרה,לעם היושב בציון,הייתי שמח לבחינה של קטנועים כמו הויויו של קימקו המוזרק-פיג'ו ויוה סיטי-אולי גם הפליי של פיאג'ו שעופר אבניר תקועים איתו ונהיה זול יותר מאי פעם.שדוגרי יבחנו.הם סבלניים יותר עם התוצאות.גם לא חסרים קטנועים חדשים כדי שנעלה שוב ושוב באוב את המובי האגדי
ו..שוב תודה בשם הטוויט ש"סוגר" 109.5 אהממממ...מחילה 88 קמ"ש מהירות סופית.

פרארי1

New member
קח בחשבון ששני מבחנים הם לניפוניה בלבד

ומבחן אחד הוא השוואתי. במבחן השוואתי יש שני הבדלים מהותיים לעומת מבחן של דגם בודד - ראשית, יש מספר בוחנים, לכל אחד התרשמות אישית והעדפות אישיות על פיהן הוא שופט את הכלי ומה שנכתב במבחן הוא נסיון לשקלל את דעות כל הבוחנים כפי שבאו לידי ביטוי בשיחת סיכום רצינית וממושכת. הגיוני גם שאם כל בוחן בנפרד יכתוב מבחן על כלי מסויים, התוצאות לא תהיינה זהות ולכל אחד יהיו את הדגשים שלו, הדברים שאהב יותר או פחות וכולי וזה יכול להסביר הבדלים במבחנים בין אתרים שונים. הבדל נוסף הוא הימצאותם של כלים נוספים והמעבר האינטנסיבי מאחד לשני, שמעניק רפרנס לכל כלי לעומת המתחרים ומאד עוזר לחדד הבדלים ולעמוד על דקויות. באשר להבדלי מדידות של פרמטרים כמו מהירות, אני יכול רק להעלות השערות לגבי מקור ההבדלים כמו כלי מבחן שונים, תחזוקה שונה, רוכבים שונים וכולי. בכל מקרה, אלה לא הדברים החשובים ביותר, לדעתי, במבחן. לי יותר חשובה ההתרשמות מהתנהגות הכלי ועוד פרמטרים כמו נפח אחסון וכולי, לאו דווקא יותר או פחות כמה קמ"ש במהירות הסופית. מצורף מבחן מלפני 3 שנים בו השתתף הפיאג'ו פליי, לא נראה לי שהוא השתנה מאז ולטעמי הוא אחד הכלים הבסיסיים היותר חביבים וחבל שאינו נפוץ יותר.

לXקי

New member
4.5 ליטר הקיבולת של מיכל הדלק?

זאת בדיחה!! העיצוב די מזכיר את הVS125 אבל רחוק מלהיות כמוהו,

Ayokin

New member
משום מה לא הצלחתי למצוא כמעט דבר על ה-dion

על הארטא יש מבחן ב פולגז http://www.fullgaz.co.il/home/p/10064/ ויש כתבה כללית יותר מדוגרי http://www.doogri.co.il/mainsite/contentinfo.aspx?contentid=380 ויש כמובן את הדף מהיבואן http://www.nipponia.co.il/motorcycles/dion125/ נראה קטנוע מקורר אוויר פשוט וזול כנראה מנסים להכניס אותו לשוק בלי יותר מדי רעש

צמי1502

New member
ממש לא!!!!

כל פעם שאני פותח סרטון ביוטיוב, מופיע לי הקומקום הזה. מעצבן ותו לא

למעלה