Dinner by Heston Blumenthal

מיתר44

New member
מנת הפילה

טובה ככל שתהיה, שהוגשה במלא תפארתה בעשיה של מדיום רייר, הייתה כתוספת למנת ה...צ'יפס. לא זכור לי כזה מושלם (לפי הכתוב - מטוגן 3 פעמים). הקם מתחרה לרובושון? נוסף לו הקטשופ גירסת בלומנטל: ממש לא היינץ' :) הוואו השני שלי מגיע לצ'יפס. כה פשוט. כה ברור.

החתולית

New member
עולה לקישורים

אין ספק שבפעם הבאה בלונדון, נאכל בדינר.

מיתר44

New member
מנת קינוח אולטמטיבית - Tipsy Cake

עם אננס בגריל (כמו שווארמה). הנה הוואו השלישי: המלצר שלקח את הזמנת המנות ביקש לדעת אם נרצה מנת קינוח זו שכן הכנתה דורשת 20 דקות. גם לחובב קינוחים קטן שכמותי, לא היה קשה להתלהב ממנה: העוגה דמויית הקובנה של מאיר אדוני עם האננס הצלוי... וואוו

מיתר44

New member
גריל האננס

ומבט אל המטבח הסגור בקירות זכוכית (בדומה לה"ס), רוחש בצעירים הפועלים ללא הרף כדי לספק את הסחורה. על המטבח מופקד אשלי פלמר-וואט השף בפועל, שהיה הסו-שף של בלומנטל בפאט דאק. שניהם פועלים כצוות, שניהם שותפים להצלחה של דינר, שניהם קיבלו את פרס השנה. המסעדה עותרה בכוכב מישלן אחד והשניים לא חותרים ליותר: הם רואים את דינר כביסטרו מודרני בעל מסר ברור: אוכל עילי, בהתאם לקונספט, במחירים שפויים. נכון, המסעדה לא יכולה להסתפק בעלויות של ביסטרו, נניח כמו מחיריה של שאטובריאן, מאחר היא ממוקמת באחד מבתי המלון המפוארים ביותר בלונדון, אבל בשיקולי VFM היא עולה על מקומות אחרים בהם סעדנו במחירים דומים. אז מה אם השולחנות חפים ממפות? הארוחה לשניים, כולל 2 כוסות יין ( רוקוניה ספאם, ריוחה ריזרבה 2005 - מעולה שבמעולים), מי סודה, מקיאטו וגנש להמתיק את החג OTH = 166 כולל.

azaria

New member
למדו את צורת הקילוף הדקורטיבי מהמזרח הרחוק

ראיתי אננסים מקולפים כך בתאילנד כבר לפני כמה עשורים. מן הסתם זה לא רק יפה אסטטית אלא גם הכי כלכלי. כי כך אפשר לקלף רק קליפה דקה ואז בחריצים הספיראליים להיפטר מכל ה "עיניים" שנשארות. אחרת צריך או לקלף עבה מאוד ואז מתבזבז המון בשר מהפרי, או לקלף דק ואז לבזבז המון זמן ועבודה על הוצאת העיניים אחת אחת. קילוף יפהפה שקזה לורח כעשר שניות למוכר "סָפָאלוֹט" תאלנדי מיומן. (הפתעתי את עצמי שאני עדיין זוכר את המילה!)

פ ו ל ק ע

New member
מיתר - כמה שאלות ברשותך

האם אכלתם שם בצהריים או בערב? כמה עלתה הארוחה? כמה זמן מראש הזמנת את המקום? (מתכננת להגיע לשם בפברואר בצהריים...)

מיתר44

New member
סעדנו בערב

המקום הוזמן באינטרנט כחודש מראש. תראי בקשר למחיר את הפוסט האחרון שלי. ממליץ לסעוד צהריים ולשבת ליד החלונות המשקיפים אל הפארק. עשי שעורי בית: יש המון דיווחים על דינר ומנותיו. אני מבטיח לך שתהני הנאה מעל לכל המצופה. והמלצה: בכל מקרה לא לוותר על מנת המנדרינה. המתיני להמשך הדיווחים שלי.

למעלה