Ding Dong The Witch Is Dead

גלעד יא

New member
Ding Dong The Witch Is Dead

מהיום, אני גאה לומר שאני מרשה לעצמי להכנס לפורום ולהתחיל לכתוב בו אחרי תקופה ארוכה מאוד שמנעתי את זה מעצמי. אחרי שפגעו בי כל כך הרבה פעמים החלטתי להתנתק והיום אני יכול לשוב לכאן. אם אני אמצא כאן את מקומי, אין לדעת, אבל אני אנסה להשתלב פה. יש פה ועדת קבלת פנים? שוקו? קפה? מישהו?

הממ... אני אגיב בדיפלומטיות

[אני באמת חושבת שהנוסח קצת מוגזם] בכל מקרה,
ברוך שובך

../images/Emo24.gif

ברוכבא!!!!!!!!!! איזה כיף שחזרת!!!!!!!!!!
על חשבון אמט (אמט - אתה חייב לעוגי!) וזהו!

עודד א

New member
אה...אמממ....תשמע...תראה...

בוודאי התכוונת לומר שאתה נרגש לחזור לפורום אחרי היעדרות שנבעה מסיבות אישיות. מה, לא? סתם רצית לומר שהשכנים עכשיו נאים בעיניך? גם לא? מה זה? אההההההה- אתה אומר ש %$^&*$$##@@$@$#^%$&#@%$^%$&^%&$% הייתה בפורום ובגלל זה ?%#%^&&*%$###@%@#$^^%$&$%&%^&^%&. עכשיו הכל ברור. אז, וולקום בק ROOMY. שתייה אמיתית לא תקבל פה, אז לך למטבח ותכין לך. באותה הזדמנות תביא לי דיאט קולה.

amet

New member
קפה??? אולי שוקו???

לך תזדייין זה מה שאני יכולה לומר לך. אין קפה, אין שוקו, אין עוגה!!! מי אתה שתבקש קפה.......לירוי זה שוב החברים שלך??? מה יהיה, אתה רוצה לריב עם כולם בסוף.? בוא רגע מותק, תתקרב קצת, איך אמרת קוראים לך??? |הצלפה לפנים| גלעד יא, מה זה אומר? |חבל לו על הזמן| תראה מותק, פה זה לא מה שאתה חושב, צא מהשוק יהיה לך זמן בשביל זה, עוד דקה. כאן אין קפה, מים מינרליים למקרה שתגיד מה ביקשתי???, אין עוגה אין כלום. גם אין קבלת פנים, יש וועדת קבלה. ואם עדיין לא הבנת, עוברים אותה אצלי!!! |מה אני יעשה לו?| מה אני יעשה לו| הממממממממ...... קודם כל תתפשט |מצליף לימין ולשמאל| תעמוד על השולחן, אל תסתכל עליי בכלל |מצליף בחוזקה| אני אקשור אותך ברגליים, בברכים , בידיים, ומה אני יעשה לך......אתה יודע אני אשאיר את זה לחברה מה הולך לקרות לך, אל תדאג אני ואתה בטוח נעבור את זה. אם תעמוד בזה, תתקבל אם לא יש מצב לעוד אחד
אמט
השפחה עם השוט

shiran™

New member
אתה שם../images/Emo70.gif להרגע ../images/Emo46.gif

ההצלפות היחידות שיהיו פה יהיו ממני !!! נחמד מצידך לאחל לו ללכת להזדיין, אתה מתחשב בי
אבל אתה דיי משחק ב
כשאתה אומר לבחורון שלי להתפשט
אם כבר מי שצריך לקשור אותו ולהתעלל בו זה אני
אבל אם אתה לא רוצה להביא לו
אני אשמח לעשות את זה, אני כבר רגיל
ברוך הבא לי

גלעד יא

New member
מתוק שלי, נראה לי שאתה צריך חיבוק

הצלפות? מכות? באמת... חמוד שלי - לא מאיימים על זונה עם זין. עכשיו תקשיב לי ותקשיב לי טוב - תתפשט אתה ותחכה לי בר'!!! חוץ מזה תביא לי שני דיאט קולה עם טיפת לימון וקרח (חצי מרוסק וחצי בקוביות) ועם מטריה קטנה. עכשיו אני מרגיש הרבה יותר טוב

amet

New member
התנגדויות, אךךךך התנגדויות על הבוקר

אני צריך חיבוק מותק??? חיבוק זה להומואים!!! ואם אתה כבר פה ובן זוגך הצטרף, אין לי בעיה גם בשנים אני מסוגל. והפעם אני אחסוך במילים, איתך אני רואה שאתה נכנס לריגשי אז בוא נכניס אותך למצב של כוננות על הבוקר |הצלפות בכל הגוף| הערת אצלי את ביץ' ששוכנת בקרבי |הצלפות| ואתה עם השוקו, אולי תגדל
. בואו תצטרפו לאלה שכבר נתפסו ברשת שלי. רק אהבה אמט

Liroy26

New member
אלוהים...בראתי מפלצת...

מצטער שלא הייתי כאן, לירוי בילה את מרבית הלילה וחלק מהבוקר בבית החולים. (אני בסדר
סבא שלי לא) אמט, כפרה, תנוח קצת. אתה בסוף תוציא למישהו עין עם השוט הזה. לך תנקה קצת או משהו.

Yaniv-DC

New member
משעשע...

רק אני חוזר, וכבר עוד כל מיני אנשים מראים את פרצופם... שלומות
(אגב - על המסר האישי עוד תקבל תשובה. פשוט אין לי זמן להשקיע, ואתה שווה השקעה
) (אגב 2 - אמט, תרגע, לא יפה לך ככה. היה יותר יפה קודם).

amet

New member
תלונות טענות ומענות ללירוי בלבד!!!

לירונר שלום לך ידידי באמת התפלאתי עד היום מדוע אתה לא רושם כאן כלום. אז מה אתה ובעלך הגעתם, מקווה שהבאתם קפה. ואם אתם כבר מפנקים את עצמכם, אולי תביאו לנו קצת חומר עסיסי מחדר המיטות......
ואל תהיו לי כמו חנונים, ספרו משהו מעניין.... אני אתחשב בכם הפעם, ולא אצליף |הם עוד יקבלו ממני| ובקשר להצלפות שלי, כדאי לך לא להגיד לי מה לעשות, אפילו שאתה קטין אני אכנס בך. ואתה שם מוושינגטון, מה בדיוק לא מוצא חן בעיניך???? או שאתה מנסה להתחיל איתי בכדי לקבל קצת.... |לירוי יא הומו, כבר לא אוהבים אותי, תגיד משהו|
לירוייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
ולא איכפת לי שאתה יישן |הצלפות עד שתתעורר|. אמט

Yaniv-DC

New member
לירוי לא יעזור לך

היה לך יותר יפה בלחיים כשהיית נחמד

לירונר

New member
שלום שלום (זה בשם שלי הפעם../images/Emo35.gif)

על מה בדיוק יש להתפלא
אז כן, אני ובעלי (ותזהר ממני אם שוב תנסה להפשיט אותו) הגענו. קפה לא הבאתי, אבל
כן (אנחנו לא שותים קפה
). אתה רוצה חומר עסיסי מחדר המיטות
- תן לי לישון על זה לילה או 500

EyeSeeYou

New member
אוח אתה כזה פרעה../images/Emo157.gif לפעמים

בכל מקרה ברוך השב, "המכשפה" אולי יצאה לחופשה, אבל אני עדיין פה מדי פעם
בטוח שאתה רוצה להישאר

Holy Devil

New member
Heard that the witch died.

Just wanted you to remember, all- that Im still here, in the shadows. Watching over you. HolyDevil

EyeSeeYou

New member
באמת הייתה לי תחושה של צל מאחורי

בכל פעם שאני נכנס. Sp0OkY

למעלה