Digitally Remasterd in 1994

The Walrus

New member
Digitally Remasterd in 1994

הסתכלתי קצת בדיסקים שלי ושמתי לב למשהו. בכל הדיסקים כתוב Originally Recorded in... (השנה בה הוקלט הדיסק) ו "Digitally Remastered in 1994". זאת אומרת שב1994 (או שאולי זאת שנה אחרת ואני לא זוכר? אין לי את הדיסקים לידי) עברו כל הדיסקים האלה רימאסטר (עריכה מחודשת) לפורמט דיגיטלי. והשאלה שלי - האם שינו דברים ברימסטרים האלה? זאת אומרת, האם הדיסקים שנמכרים היום בחנויות שונים מהתקליטים שיצאו בשנות השבעים? מה עשו ברימסטר הזה?? דרך אגב, קניתי את פייפר וממש אהבתי. דיסק מצויין. בעיקר אהבתי את "Matilda mother" "the gnome" "astronomy domine" "bike" "chapter 24" ועוד כמה...

Anuerysm

New member
אני חושב שהם קיבלו שיפור באיכות

שינויים קלים בעטיפה ובחוברת למשל בMEDDLE היה כתוב על העטיפה "INCLUDING ECHOES" ובדיסק אין את זה אבל אני לא בטוח שזה היה על כל התקליטים חוץ מזה באלבום THE FINAL CUT שקיבל רימאסטר נוסף ב2004, התווסף אליו השיר WHEN THE TIGERS BROKE FREE שהיה בסרט THE WALL

The Albatross

New member
עד כמה שידוע לי,

רק על התקליטים מתוצרת ישראל היה כתוב Including Echoes. בגלל זה אבא שלי היה בטוח שנים שקוראים לאלבום עצמו Echoes...

holo

New member
בעיקרון- שיפרו את איכות הסאונד

ויש גם בחלק מהדיסקים שינויים בעטיפה ובחוברת שמצורפת. לגבי הפייפר- תתחדש! אני לאחרונה ממש התאהבתי בו, כמעט כל השירים בו מצויינים. Matilda mother, bike, the gnome, Flamming, the scarcrow- כולם לדעתי שירים מושלמים, גם מבחינת הליריקה וגם מבחינת המוזיקה. יש בהם כל כך הרבה קסם שאי אפשר שלא לאהוב אותם. כמובן שגם שאר השירים מצויינים (אולי חוץ משיר מספר 6, שלדעתי הוא נפילה באלבום).

למעלה