Digimon´s keepers-

Digimon´s keepers-../images/Emo104.gif

יוצא לדרך! הקדמה+פרק 1. תהנו! ולמשתתפים: למי שיש כבר תמונה, אכפת לכם לשרשר אותה?

יאקומו

New member
לצערי אני לא יכולה לקרוא את הסיפור!

האנטי ווירוס שלי מוצא בזה בעיות!!! אוף!

שוב להקפיץ?../images/Emo104.gif

עד שכתבתי את פרק 1 של דיג´ימון קיפרס- אף אחד לא קורא אותו...

ובהודעות...../images/Emo104.gif

Digimon`s Keepers הרחבה הגדולה שלפני הקניון הייתה הומה מאנשים. זה היה עניין של מה בכך, כיוון שבאופן טבעי קניונים הם מקומות מלאים באנשים, אבל היום זה היה משהו מיוחד: מפגש-פורום דיג´ימון של תפוז. ניכרו בין הפורומיסטים סוגים שונים של אנשים. אלה שהסתובבו בהבעה אבודה על הפנים וחיכו בקוצר רוח שמישהו יפנה אליהם, אלה שהציגו את עצמם בפני כל מי שנראה מפורום דיג´ימון (וגם בפני מי שלא...), וקבוצה של שישה או שבעה פורומיסטים שהתלחשו והצביעו על אנשים בהתרגשות. -"תגידי, את חושבת שזאת ליסטה?" שאלה אחת מהן בהתרגשות. -"לא חושבת, אבל אין לי מושג מי זו כן." -"נראה לך שזו...?" -"לא. אמארה הודיעה שלא מרשים לה לבוא." -"אה. אז מי זאת?" -"לא יודעת!" נערה עם שיער חום מתולתל שהחזיקה מחשב נייד עם מצלמה ניגשה אליהן. "תגידו, אתן מפורום דיג´ימון?" היא שאלה במתיקות. "כן! מי את?" שאלה אחת מהן. "ריי. נעים לפגוש אתכן!" היא חייכה וחזרה לשבת עם המחשב שלה בצד, מסתכלת לפרקים מסביבה ומחפשת אנשים נוספים שנראים לה מספיק אינטליגנטים לשיחה. לפתע קפצה ממקומה בהפתעה, וכמוה עשו עוד כמה אנשים. נערה עם שיער שחור ארוך מאוד, עור כמעט לבן, ורזה מאוד נכנסה לרחבה.אבל לא זה היה מה שגרם לאנשים לבהות בה. עיניה היו עיני חתול שקשה היה לעמוד על צבען, זנב, כנפיים, ואוזני חתול שחורים. בגדיה השחורים רק גרמו לה להיראות עוד יותר בולטת על רקע כל האנשים. "שלום!" היא חייכה אל ריי מיד. "ש...שלום..." גמגמה ריי בחשש מה. "קוראים לי ריקו, ולך?" "ריי...". ריקו הושיטה לה את ידה בביטחון. ריי החליטה לבטוח בה ולחצה את ידה. האנשים לאט-לאט החלו לחזור לדבר כרגיל. ריי מצאה את עצמה שקועה בשיחה עם ריקו, שהקניטה בשנינות כל אדם שלא היה שייך לפורום. "ילד, מה המספר שלך?" היא צחקה לעבר נער עם עיניים חומות שהיה שקוע לגמרי במחשב הנייד שלו. ספק אם הוא שמע אותה. ריי צחקה, והגיעה למסקנה שריקו מוצאת חן בעיניה. ריקו, מצידה, נהנתה מהעובדה שיש מישהו נורמלי לדבר איתו בכל הרעש שהלך מסביב. "אפס חמש שתיים, שמונה אפס שתיים אפס שתיים חמש" נשמע קול בטוח אומר. "מה?" שאלה ריקו והסתובבה, ומצאה את עצמה מביטה בפנים רציניות, עם חיוך קטן, עיניים חומות מוכרות, ושיער שחור. "ביקשת את המספר שלי, לא?" הוא חייך. (לא, אין לי מושג אם יש מספר כזה באמת.) ריי וריקו הסמיקו קלות. "עמרי לסר, לשירותכן" הציג את עצמו ברשמיות והושיט לריקו יד ללחיצה. "אנשים, ליסטה הגיעה!" מישהו צעק. ריי התחילה לרוץ לכיוון הניסן-פרימרה שעצרה ליד הרחבה, שאנשים החלו להתקבץ סביבה. מסיבה לא ברורה, היא עצמה את עיניה בכוח שעה שהבזק אור מסנוור מנע ממנה לראות מה קורה. היא הרגישה שהיא מסתחררת בעוצמה, וכשפקחה את עיניה, היא לא הייתה ברחבת הקניון...

...../images/Emo104.gif

פרק 1 ריקו הזדקפה, ממצמצת בשל האור החזק. הראש שלה כאב, ומשהו הכביד לה על החזה. "בוקר טוב, ריקו צ´אן!" היא שמעה קול שהיה קרוב מאוד לאוזנה. היא הזדקפה בבהלה, מה שגרם לדיג´ימון שעמד קודם על החזה שלה לעשות שתי סלטות באוויר. "א-א, מי אתה?" היא שאלה בתדהמה. "פייר נייטמון!" אמר הדיג´ימון בקול מוכר משהו- קצת דומה לדמידווימון.- ונחת לידה, מנפנף בכנפי עטלף אדומות-שחורות קטנות. "ילדה, את בסדר?" שאל מישהו והושיט לה יד. "מאט אישידה?" היא שאלה, תוהה אם היא ערה או לא. "כן, זה אני. ומי את?" "ריקו. אתה יכול לקרוא לי ריקו-צ´אן" היא אמרה בנדיבות. "אה? מה קורה?..." מלמל עמרי בטשטוש, עדיין בעיניים עצומות. "זה פשוט- נפלת מהשמיים ונחתת פה!" אמר קול לידו. עמרי הסתכל, לעבר בעל הקול. דיג´ימון קטן, חמוד, עם עיניים ירוקות מתוקות. "אתה...?" "קאלומון, ואתה עמרי צ´אן." "אני מבקש ממך, בלי כינויי חיבה" אמר עמרי בזהירות. "אז איך אתה רוצה שאני אקרא לך?" המשיך קאלומון. "עמרי. סתם עמרי." ענה עמרי והוסיף "איפה כולם?". "מי זה כולם?" שאל קול לידו. "טאקאטו?" "איך ידעת?" שאל טאקאטו, המום. "סתם, ידעתי..." ענה עמרי במבוכה. "אם ´כולם´ זה עוד שתי בנות שאחת מהן לובשת שמלה בורוד לבן והשנייה לובשת גופייה שחורה, אז אני חושב שאני יודע איפה הן". אמר טאקאטו בחיוך מרגיע. "ריי צ´אן..." ריי שמעה את הקול החלש, אבל הוא דיבר קרוב אליה. היא קמה במהירות, מוודאת שלא נגרם כל נזק למחשב. דיג´ימון קטן ושחור הסתכל עליה בעיניו הצהובות. "מאיפה אתה מכיר אותי?" היא שאלה בחשדנות. "חיכיתי לך. קוראים לי דמהדווימון, אבל אף אחד לא קורא לי ככה, אני פשוט בא לבד. ראיתי עוד כמה כמוך פה. הם קשורים אלייך?" את כל זה אמר דמהדווימון מהר מאוד. "אה, אוקיי..." אמרה ריי בשקט, והתעשתה. "אמרת שראית כאן עוד אנשים, נכון? איך הם נראו?" "ילדה עם גופייה שחורה, וילד עם חולצה קצרה." "איפה הם?" שם-" אמר דמהדווימון, ומיד החל לעוף אחרי ריי שרצה לכיוון שעליו הצביע. ראשה של ריי נחבט במשהו, והיא מעדה. "סליחה..." היא שמעה קול מעליה. "אה, זה בסדר, אממ..." "הנרי". הילד הושיט את ידו ללחיצה. "ריי צ´אן! ריקו צ´אן!" נשמעה צעקה מרוחקת. "זה עמרי!" אמרה ריקו ורצה לכיוון הקול, כשפייר נייטמון עף אחריה. "עמרי!" ריי שינתה את כיוון ריצתה. "אני כבר מתחיל להיות עייף..." מלמל דמהדווימון ושינה גם הוא כיוון.

...../images/Emo104.gif

שלושת הפורומיסטים נפגשו בהתרגשות גלויה, ואחריהם הגיעו למקום גם הנרי, מאט, וטאקאטו. "יש לכם מושג מה קורה, ולמה אנחנו לא במפגש?" שאלה ריקו. "לא יודע, חכו!" אמר עמרי ופתח את המחשב, "אוף! מה קורה פה?". הוא הביט ביאוש על המחשב, שהראה בבירור שהסוללה עומדת להיגמר. "רק אתמול הטענתי אותו! מישהו מוכן להסביר לי מה הולך פה?". "הנה, יש לי רזרביות" אמרה ריי. "תודה..." אבל עמרי כשהחליף את הסוללות המרוקנות בחדשות, "אני אחזיר לך, את יכולה לסמוך עלי". "מי זה שם?" שאלה לפתע ריקו. "ראית משהו?" נפנה אליה הנרי. "הייתי בטוחה שראיתי משהו זז שם..." היא הורתה לעבר אזור שבו העצים היו כ"כ צפופים, ששרר שם חושך כמו בלילה. עמרי קימט את מצחו בריכוז, ולבסוף אמר "אני לא רואה ולא שומע שום דבר." "בואו נלך, זה לא מוצא חן בעיני..." אמרה ריי והתחילה ללכת.

אחרון...../images/Emo104.gif

ריי התרחקה כמאה מטרים, ואחריה הנרי, עמרי, וטקאטו (והדיג´ימונים), כשלפתע נשמעה צעקה מבוהלת חדה. "ריקו-צ´אן!" היא הסתובבה ורצה לכיוון שממנו באה הצעקה, ולפני שהבינה מה קרה, מצאה את עצמה מאוימת בחרב, שלא נראתה כמו הדבר הכי סימפטי בעולם. ריקו עמדה מול נערה לא גבוהה, עם שיער קצר מאוד, ובגדים קצרים בצורה לא רגילה, והחזיקה להב קטלני למראה קרוב מדי אל פניה. “Enchanted by the New Age, Sailor Chibi Uranus acting porgeous!” אמרה הנערה, מכוונת את הלהב, ונראתה כמי שמסוגלת להשתמש בו. " tenku no hoshi, tenou sei o shougo ni mottsu, hishou no senshi, Sailor Uranus!!" המשיכה אותה הנערה עם החרב, שנראתה דומה לה בצורה מפתיעה. “The same here, Sailor Neptune, acting gracefully!” הוסיפה נערה נוספת, עם שיער ספק כחול ספק ירוק, מוכנה לתקוף את מאט וטאקאטו בכל רגע. “In the name of Saturn, I will release the power of death!” אמרה בשקט ילדה נוספת, צעירה מהשלוש האחרות, מכוונת את הנשק שלה אל עמרי והנרי. אף אחד לא העז לזוז, עמרי הבין שהן היו רציניות.

Digi Lista

New member
איזה נחמד../images/Emo45.gif

אהבתי את ההתחלה(מפגש פורום ומחפשים אותי...
)וכמובן שגם את ההמשך,בפעם הבאה כשאתם מצרפים קובץ וורד וזה לא נפתח(כמו שקורה המון פעמים)תגידו לי ואני אנסה להעלות את זה דרך הודעה שלי,זה לא קשור לזה שאני מנהלת הפורום אלא שפשוט גיליתי איך זה יעבוד(לא קשה בעיקרון,הרבה בטח יודעים את השיטה)וכששמתי כמה פעמים זה עבד,אין לי מושג למה הקבצים לא נפתחים... כמה פלסף...מחכה להמשך

niiko

New member
קראתי עכשיו

ד"א אני קני גירל זה פשוט השם הראשומני שלי אה את כבר יודעת את זה...! ואני מתה על זה!!!!!!!!!!!!!!!

ריי 46

New member
../images/Emo4.gif

יש לי שאלה אך שמים סירטונים בפורום של דיגימון ?

אתם קולטים ש...../images/Emo104.gif

רק שלושה אנשים מתוך פורום שלם במשך יומיים קראו את הפורומפיק הזה! *מתייאשת*

טיקיי

New member
אני גם קראתי

פשוט לא הגבתי כי בדיוק אימא הכריחה אותי לישון

Kenny Girl

New member
עדין זה משהו...!

וגם חברה שלי ק´ראה את זה (אתמול הייתי אצלה וקראנו את זה יחד) וגם אמא שלה, ואחותה הקטנה.. והכלב שלהם... עם זה עוזר לך...

למעלה