Different Ways for Buffy to End

dawn 14

New member
משהו יכול לעשות לי טובה

לרשום קישור לפרקים של באפי באתר הזה: http://www.geocities.com/morvard84/

dawn 14

New member
משהו בבקשה

אני רוצה לקרוא פרקים שם אבל המחשב שלי לא נותן לי להכניס בגלל השגיאות שיש באתר הזה ויש המון!!!!!!!

dawn 14

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gifתגידו משהו בכלל נמצא פה????

אני רוצה לקרוא פרקים אבל אני לא יכולה לפתוח את זה כי המחשב שלי לא נותן לי משהו בבקשה יכתוב לי קישור ישר לפרקים של באפי ואנג´ל באתר שנמא בהודעה הראשונה שלי בשירשור הזה. בבקשה!!!!!

talrv

New member
לא הבנתי מה הבעיה

ומה את צריכה... את רוצה לקרוא פרקים? כאילו על פרקים? יש אתרים אחרים אם זה לא עובד לך, על סאנידייל בישראל שמעת ? ואם זה לא עובד לך, יכול להיות שיש לך בעיה עם הג´אווה סקריפט ? יש בדף הראשי קישור לאתר בלי ג´אווה סקריפט.

dawn 14

New member
לא סאנידייל בישראל

האתר הספציפי שיש קישור שלו למעלה.

dawn 14

New member
אני לא אוהבת את האתר

הזה אני רוצה את אתר שיש קישור למעלה קשה לי להסביר בקיצור אם את יכולה תרשמי לי קישור לפרקים של אנג´ל ובאפי בניפרד.

Buffy1

New member
יש מלא אתרים!

האתרים שאני נכנסת אליהם: 1. באפיוורלד עם פרקי באפי ואנג´ל. 2. באפיוורס (עם התרגום לאנגלית) גם עם פרקי באפי ואנג´ל. 3. באפיגייד עם פרקי באפי, סיטי אוף אנג´ל עם פרקי אנג´ל (קישור למטה). 4. ניתוח פרקי באפי עונה 5 ואנג´ל עונה 2 בשער באפי ב-TVE (קישור למטה). ויש עוד המון, פשוט תיכנסי לקישורים בכל אחד מהאתרים ותמצאי עוד הרבה אתרים.

dawn 14

New member
אבל לא את האתרים האלה

זה אתר מסויים ואני ממש צריכה קישור ישיר לבאפי ואנג´ל שכתוב שם בקוביה אדומה אני ממש מבקשת שמשהו פה יכנס לשם ויכתוב לי קישור לאתר המסוים הזה.

dawn 14

New member
האתר הזה

שמשהו יכנס וילחץ על באפי ועל אנג´ל ואז יכתוב את הקישור שלהם בבקשה!!!!!!!!!

dawn 14

New member
כן אבל

שני קישורים ישירים לבאפי ואנג´ל כאילו לפרקים, כי ברגע שאני מנסה ללחוץ אז קופץ לי השגיאה המעצבנת לכן אני מבקשת קישור ישיר לבאפי ואנג´ל.

dawn 14

New member
אבל

כמה פעמים אני יכולה לבקש ממשהו לעשות לי את הטובה הקטנה הזו.

ד י י ז י

New member
יש שם את הרשימה "אתם יודעים שאתם

אובססיבים לאנג´ל כש.." אוי!! זה כזה מצחיק!! "You don´t care if he has a soul or not (probably not...think leather pants)"

Buffy1

New member
וגם

You Force Your Boyfriend to appear Shirtless all the Time....Then NEVER have Sex with him, Poor Guy. LOL

ד י י ז י

New member
אין , יש שם משפטים קורעים!

כמעט כל משפט שקראתי שם התפוצצתי מצחוק.. "You shout "Ah, D**n" at the top of your lungsin your car when you read the article and find out DB´s married. Your next thought is "Thank God, he´s straight." טוב , אני אפסיק עם הציטוטים..

idan3k

New member
בדברים שאף פע לא יקרו בסדרה יש

דווקא כמה דבירם שכן קרו...

Lizz

New member
זה מה שאני הכי אוהבת

תמיד הרשימות האלה מתיישנות אחרי עונה או שתיים. תמיד אנשים מסוימים צוחקים מדברים ש"אף פעם לא יקרו" ואז הם קורים - בעיקר בתכנית כמו באפי, אבל לא רק.

Buffy1

New member
LOL ../images/Emo6.gif

יש שם: אם הדמויות היו ממתקים, איזה סוג הם יהיו? חלק לא מוכרים בארץ, אני אתן כמה דוגמאות: ווילו - Gummy Bears (שכחתי איך קוראים לזה בעברית. דובונים מגומי?) אנג´ל - סוכריה על מקל
ג´יילס - טופי אנגלי או סמארטיס (Smarties) זאנדר - הרשי (Simple but reliable) או סניקרס. זה עושה חשק למשהו מתוק או לא? |גלידה|

למעלה