die Wochenende ist hier!

Ray512

New member
die Wochenende ist hier!

תסלחו לי על הגרמנית, אני בדיוק אחריי שיעור
היידה!
אז, איך עבר השבוע?
היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה?
היום הכי רע של השבוע, ולמה?
הבנאדם שעשה לך את השבוע?
השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע?
ציטוט?
מה שלומו?
יוצא \ סוגר?
משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו?
כמה זמן אתם ביחד?
תוכניות לשישי?
תוכניות לשבת?
משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא? סופשבוע כיף לכולן!

עונה

אז, איך עבר השבוע? מצויין [= היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה? אממממ וואי לא זוכרת.. היו הרבה ימים מוצלחים היום הכי רע של השבוע, ולמה? לא חושבת שהיה כזה.. הבנאדם שעשה לך את השבוע? הרבה.. השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע? קטנטנה- אבי פרץ / חשמל באוויר- ליאור פרחי / לב האומה- מיטב אומני הזמר המזרחי / דברי אליי- אייל גולן ציטוט? קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים מה שלומו? אין לי מווווושגגגג חחחח יוצא \ סוגר? סוגר משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו? יצאת מניאק כמה זמן אתם ביחד? 20 יום לא. [= ולא, אני לא סופרת..פשוט בדקתי לצורך השאלה. תוכניות לשישי? בטוח אצא לאנשהו תוכניות לשבת? כנ"ל משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא? תור לבדיקה ממש חשובה.. לא לפורום.

../images/Emo10.gif..... איזה חרא יום!

אז, איך עבר השבוע?
עד היום - היה שבוע מצוין ממש!!!
צבעתי את המטבח סופסוף, ונפגשתי כל יום עם ידיד שלי שקוראים לו אור שאני מתה עליו (רגילה שליטעעעעע)....|ימין
היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה?
ראשון. ראינו סרט אצל אור והיה ממש כייף... וגם יעל הייתה חמודה
|ימין
היום הכי רע של השבוע, ולמה?
היום. יום סיוט
.... רבתי עם אמא, סתם כי היא התעצבנה על כלום!!!!!!!
... יאיר רב איתי (אני ממש לא רציתי להכנס לריב... יו....) אור התעצבן עליי... שמעתי דברים לא כייפים על ידיד שלי נועם.... שחר חזר להציק לי
... היה ועדין - יום רעעעעעעעעעעעעעעעעע
|ימין
הבנאדם שעשה לך את השבוע?
אור המלך
השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע?
יוני בלוך והשירים שלו מהדיסק החדש- הרגלים רעים. כולם. בלי יוצא מן הכלל!!!!
ציטוט?
"נצטרך לקבוע לך תור לניתוח. הכי קרוב הכי טוב... *כעבור מספר דק' המתנה* הצלחתי לקבוע תור ל-31.12.2007.....
"
מה שלומו?
עצבני ומוציא את זה עליי כמו טמבל
יוצא \ סוגר?
יוצא
משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו?
שאני נעלבתי ממנו ממש. בעצם, בכלל לא בא לי לדבר איתו!!!!!!!
כמה זמן אתם ביחד?
תוכניות לשישי?
להשתכר הרבה הרבה ולשכוח מהההההההכל
תוכניות לשבת?
לשכב במיטה עם ספר טוב ולבכות על מר גורלי
משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא?
עבודהההה חדשהההההה

לילי123456

New member
ואני שעה מנסה להבין מה כתוב../images/Emo6.gif

אז, איך עבר השבוע? ממש ממש מהר
היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה? ראשון- כי הוא חזר לבסיס ואז שוב הבייתה לעוד לילה
היום הכי רע של השבוע, ולמה? הממ לא היה כזה אני חושבת[
] הבנאדם שעשה לך את השבוע? הוא
השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע? ראיתי הרבה סרטים
"אשת החלומות", "רישיון לחתונה", "בליינדייט" ו"חגיגה של אהבה". ה3 הראשונים ממש חמודים
אהבתי אותם
[האחרון סתם נחמד..] ציטוט? אין מה שלומו? מעולה יוצא \ סוגר? יוצא היום, מתישהו.. משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו? אני אוהבת אותך
כמה זמן אתם ביחד? שנתיים וחצי עוד כמה ימים
תוכניות לשישי? עדיין אין, אבל איתו
תוכניות לשבת? כנ"ל משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא? רק עבודה.. סופשבוע כיף לכולן!

Jeanne D Arc

New member
עונה ../images/Emo140.gif

אז, איך עבר השבוע? בסדר :) היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה? יום שני, החייל שלי בא לאפטר היום הכי רע של השבוע, ולמה? לא היה הבנאדם שעשה לך את השבוע? אין כזה השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע? Fergie - Won`t let you fall ציטוט? מה שלומו? בסדר, תודה יוצא \ סוגר? יוצא (סיים קורס חובשים השבוע) משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו? תתקשר כבר קיבנימט! כמה זמן אתם ביחד? שנה ו4 חודש תוכניות לשישי? לא בא לי שום דבר, סתם לשבת בבית :/ תוכניות לשבת? לישון הרבה משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא? מפגש פורום מה שבראש

שלומלום-

אז, איך עבר השבוע? מהר יחסית היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה? אני מקווה שהיום זה יהיה:) היום הכי רע של השבוע, ולמה? לא זכור לי הבנאדם שעשה לך את השבוע? חבריקו קופיקו השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע? ראיתי מלצרית בקולנוע, ממש חמודי ציטוט? מתוך שיר של בן ארצי "כשהכעס מתפוגג ונעלם, נשאר רק לאהוב" מה שלומו? מעולה יוצא \ סוגר? יצאאא משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו? שיבוא אליי ולא יישאר לילה בבית!:( כמה זמן אתם ביחד? שנה ו5 חודשים(עוד 10 ימים) תוכניות לשישי? העיקר איתו, נמצא מה לעשות תוכניות לשבת?כנל משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא? לא ממש סופשבוע כיף לכולן!

כי ככה *פרצוף חצי כועס חצי מאוכזב*,

כי אני לא יכולה וגם לא ממש רוצה. שיבוא וזהו:(.

Ray512

New member
עונה לעצמי ../images/Emo13.gif

אז, איך עבר השבוע? האמת, שהוא עבר די רע. אבל אתמול פיצה על הרוב
היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה? אתמול! באופן די ספונטני, אחריי שחיכיתי בעזריאלי עד 6 וחצי כדי למסור כרטיסים, החלטתי לנסוע אליו. פרקתי את כל מה שישב לי על הלב. ועכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב
היום הכי רע של השבוע, ולמה? יום שלישי. הוא הודיע לי שהוא עבר את הגיבוש של התפקיד החדש. הבנאדם שעשה לך את השבוע? הוא.
השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע? best I ever had- vertical horizon. מרגש בטירוף. (אותי לפחות) ציטוט? רכזת פרוייקטים: "למה את בוכה?" מנחת פרוייקטים: "נפלה לה הפיצה." רכזת פרוייקטים:" באמת? וואי אני מזה רעבה, נראה לי אני אוכל אותה בכל זאת." *כעבור עשר דקות רכזת פרוייקטים מופיעה עם שטר של 20* רכזת פרוייקטים:" בואי אני אקנה לך פיצה חדשה! רק אל תבכי!" מנחת פרוייקטים: "לילך, מפיצה שנפלה בוכים בגיל 3." מה שלומו? בסדר. יוצא \ סוגר? משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו? אני כל כך, כל כך אוהבת אותך. כמה זמן אתם ביחד? 9 חודשים. תוכניות לשישי? אניקה באה! תוכניות לשבת? מרתון של מערכונים של הגשש החיוור, ובערב הופעה
משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא? אמממ... יומולדת!
שכחתי מזה לרגע...

OgaliO

New member
אניאני../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

אז, איך עבר השבוע?בסדר, הייתי בגדנע
היה מעולה, חוץ מכמה קטעים
היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה? מממ.. היום, כי ראיתי אותו סופסוף אחרי שבכיתי לו מלא השבוע חח..
היום הכי רע של השבוע, ולמה? לא דעת, אתמול שרבתי עם איזה מפקדת
הבנאדם שעשה לך את השבוע?ממ.. המפקד חח
השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע? למי היה זמן ?! ציטוט? "בכן הרספ או לא הרספ, הבנתם?" חח מתה שאומרים את זה .. מה שלומו? מצויין
יוצא \ סוגר? יוצא כמו תמייד משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו? "מאמי הוטרס פתוח רק עד 12" כמה זמן אתם ביחד? 10 חודשים בשבת
תוכניות לשישי? ממ.. לא יודעת
תוכניות לשבת? כנ"ל משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא? ממ עוד לא חשבתי על זה

disarray

New member
שבוע מוזר ביותר..ולא לטובה../images/Emo4.gif

אז, איך עבר השבוע?לא משו..
היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה? יום ראשון..נפגשתי עם חברות שלי אחרי הרבה זמן..היו צחוקים!!
היום הכי רע של השבוע, ולמה?יום שלישי..אין לי מושג למה האמת..חח שביזת יום ג'
הבנאדם שעשה לך את השבוע?האמת..לא יודעת- אולי חברה שלי
השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע?ארמגדון (וזה לא טוב)
ציטוט? " היי קצת יותר בשקט..אנחנו לא מדברות פה על טושים ועצים"
שיחה על אה ודה עם חברות שלי
מה שלומו? לא יודעת..לא נותנים לו לדבר איתי
יוצא \ סוגר?סוגר..ביומולדת שלו בעע
משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו? בוא לפה עכשיוו..אני צריכה חיבוק
כמה זמן אתם ביחד?3 חודשים
תוכניות לשישי?אולי מועדון
תוכניות לשבת?אולי אסע לאחיו להגיד מזלטוב (הם תאומים..והוא לא סוגר שבת)
משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא?אממ חנוכה?! חח אין לי מושג

R B G

New member
אני :)

אז, איך עבר השבוע? מהיר וגדוש ב-SMSים :) אבל די מבאס כי לא נתנו לי משמרות בעבודה :( היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה? יום שני, יומולדת בערב לחברה ממש טובה אז יצאנו למסעדה, וגם דיברתי מלא מלא בSMSים איתו :) היום הכי רע של השבוע, ולמה? אתמול, לא הרגשתי טוב הבנאדם שעשה לך את השבוע? חברה טובה שחידשתי איתה את הקשר. השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע? Porcupine Tree - Trains ציטוט? הייתה לנו הדרכה בקשר לגדנ"ע, ואחת הפאקצות בשכבה שלי אמרה בפליאה "אז מה לא יהיה אפשר לעשות פן?!" מה שלומו? עייף, רעב, כואב, אבל מצברוח נחמד :) יוצא \ סוגר? שאלה מצויינת משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו?"תהיה פה." כמה זמן אתם ביחד? טריים לגמרי תוכניות לשישי? בערב יומולדת לחברה ואם הוא יצא אז אח"כ לישון אצלו :) תוכניות לשבת? לרבוץ במיטה ובערב אולי לצאת לאנשהו. משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא? גדנ"עעעעע סופ"ש איטי לכל מי שהבחור שלה יוצא, וסופ"ש מהיר למי שהבחור שלה סוגר :)

Lost Lullaby

New member
פצצ

אז, איך עבר השבוע? סבבה פחות או יותר היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה? שלישי, כי הייית בהשבעה של הקורס אחריי היום הכי רע של השבוע, ולמה? אין כלכך הבנאדם שעשה לך את השבוע? אין השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע? וואה קראתי את 'נערה עם עגיל פנינה' וממש אהבתי. חוצמזה ראיתי איזה 4 סרטים כי אבא הביא לי טלויזיה ודיוידי לדירה ציטוט? אוהו. "הקשב המפקדת, עד מתי הארוחה?" "עד מה?" "עד מתי הארוחה?" "עד מה?? נסח את עצמך מחדש" מישהו אחר: "אסור לנו להגיד 'עד מתי' כי אנחנו צעירים..." וואי היו עוד ושכחתי, הלוואי שאזכר ;[ תוכניות לשישי? להחליף פלאפון בעזרת השם@!$% למישהי פה יש את הסוני אריקסון הורוד\תכלת\שחור? איך הוא? תוכניות לשבת? משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא? גדנע של החניכים שלי D:

Conviction

New member
../images/Emo137.gif

אז, איך עבר השבוע? סבבה כזה. היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה? ממ.. ראשון. היה ממש נחמד בעבודה, ואחרי זה באו לישון אצלי שתי חברות והיה ממש כיף. ואפילו הכנו ספגטי לפנות בוקר
. וגם שלישי היה נחמד. יצאתי לשופינג קטן עם אמא, ואחרי זה בא אליי ידיד. (העלנו זכרונות מפולין.. אחח
) היום הכי רע של השבוע, ולמה? אתמול נראה לי. היה לי חום. הבנאדם שעשה לך את השבוע? יש כמה.. השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע? אין. ציטוט? אין. מה שלומו? נראה לי בסדר.. יוצא \ סוגר? סוגר. משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו?
כמה זמן אתם ביחד? שנה עוד שבועיים. תוכניות לשישי? בצהריים דיזינגוף עם ידיד, בערב אין תוכניות.. תוכניות לשבת? אין תוכניות. משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא? הוא הולך לחזור סופסוף?
ולנהל שיחת "יחסינו לאן?" שכזו
..

Conviction

New member
!!

הוא חזר בסוף.
כנראה שהיום הולכת להיות השיחה, לא שבוע הבא.. wish me luck.

yArDeN 15

New member
חרא שבוע=\

אז, איך עבר השבוע?השבוע הכי מגעיל שהיה לי בחיים נראלי..לא היה שבוע כזה אפ פעם.. היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה?יום רביעי,כי לא היה בו משו מגעיל כל כך.והחבר בא לאסוף אותי אחרי העבודה ובאתי אליו אז היה לי כיף=] היום הכי רע של השבוע, ולמה?יום שבת,יום ראשון,יום שני..הכי מגעיל שבת.ואי זה היה יום פשוט הזוי כל דבר שנגעתי בו התקלקל ונהרס.זה די ארוך מי שתרצה שתקרא- הייתי צריכה לנסוע לקנות בגדים בביג-לחפש לי בגדים ונעלים ביום שבת,התעוררתי בבוקר מתה מעייפות,נסעתי ו..היה סגור.כל החוניות פתוחות רק חנוויות בגדים ונעליים סגורות,רציתי להמשיך לסבא וסבתא כמו כל שבת בערך-אבל לא.ההורים החליטו שהם עייפים וחוזרים הביתה.הגעתי הביתה-באתי ללכת לישון ושמתי לב תה בצד,ירדתי כזה מהמיטה ודרכתי על הכוס ונשפך הכל..אחר כך אמא אמרה שהיא תקח אותי לבילו שהיא תתעורר,היא התעוררה והייתי כבר מאורגנת והיא אמרה שאין לה חשק,חברה שלי וחבר שלה רצו לצאת לסרט איתי ועם אביב,לאביב היה יומולדת לסבא שלו אז הוא אמר שהוא ילך באמצע היומולדת ויאסוף אותי ונסע לשם.התארגנתי והכל אחרי שכנועים כי לא רציית שהחבר יצא באמצע המסיבה,נסעתי לבילו עם חברה לקנות בגדים ואמרתי לאביב שיאסוף אותי בדרך ונסע לסרט,ואז איך שאני מגיעה לבילו עם החברה (ויודעת שאחר כך אני נוסעת לסרט עם אביב ואחר כך הוןא מחזיר אותי הביתה),החברה-שירי מתקשרת להודיע שלא נוסעים לסרט,אמרתי סבבה-הייתי עם חברה אחרת -חן הרי בבילו,אמרתי לאביב תבוא נסע אלי,הוא אמר לי שהוא במסיבה ויבוא ב8 אם לא יוצאים לסרט ושאני אהיה בנתיים אצל חן,ואז פתאום החברה התעצבנה אלי משום מקום- והיא החברה הכי טובה שלי כה?!? "מה את נתקעת לי עכשיו באמצע החיים את לא יכולה לבוא אלי עד 8(היה 6 וחצי),לא חזרתי לשישי שבת רק להיות איתך,את בכלל אמורה להיות בסרט ולא איתי,קארין צריכה לבוא אלי ואתן לא מסדרות וזה לא מתאים כל כך" אמרתי לה בסדר וכולי עם דמעות בעיינים אמרתי לה לא צריך לא יתקע לך..הלכתי לחברה אחרת-נופר שגרה קרוב וביקשתי מאביב שיקח אותי ב7 ועשרים לחברה-לאביה שעובדת בגבעת ברנר-שזה 5 דק' מבילו- כי אביה היא שכנה שלי והיא תוכל להחזיר אותי הביתה כי אין לי איך ל חזור,ההוא אמר לי שעד 8 הוא לא יוכל לבוא התחלתי לצצעוק עליו מה בסך הכל ביקשתי מימך להחזיר אותי ב7 ועשרםי והוא אמר לי שהוא יקח אותי יותר מאוחר אמרתי לו שלא שאני צריכה ב7 ועשרים הוא אמר שכרגע האוטו אצל אבא שלו כי כי הוא מחזיר כסאות של המסיבה או משו כזה ורק ב8 הוא יוכל התעבצנתי כי האוטו היה צריך להיות אצלנו הרי,רבנו כל כך רבנו,רציתי להתקשר לאמא והבטריה נגמרה..בסוף היה לי איך להגיע לברנר אחרי הרבה הרבה ריבים ובקשות מאנשים שאני בכלל לא בקשר איתם. הגעתי לברנר והחברה עוברדת במקדונלדס איך שנכסנתי הייתה ילדה ליד הדלת באתי לפתוח וסגרתי לה את הדלת על היד והיא התחילה לבכות ווכולם הסתכלו עלי הרגשתי כל כך חרא.החברה הייתה צריעכה לסיים ב8 וסיימה ב8 וחצי וחיכתיי לה ככה בחוץ בקור ולא היה לי פלא' ואוף היה יום חרא=[ הבנאדם שעשה לך את השבוע?אמא השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע?אין ציטוט?"את חלק ממני אני לא יכול לחיות בלעדייך"-החבר,אחרי ריב קשה.. מה שלומו?מעולה יוצא \ סוגר?יוצא משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו?אני אוהבת אותך!!! מתה לראות אותך כבר מחר (למרות שראיתי אתמול) כמה זמן אתם ביחד?שנה ו9=] תוכניות לשישי?לצאת אתו לאדעת עדין לאן.. תוכניות לשבת?בבוקר פיקניק איתו,בערב אני בביבסיטר. משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא?מובטלת סופשבוע כיף לכולן\

BaaaaaRi

New member
אני רואה שלרוב היה שובע מעפן=/

אז, איך עבר השבוע? נחמד.... היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה? שלישי יריני החתיך שלי סיים טירונות.. וראיתי אותו... היום הכי רע של השבוע, ולמה? שלישי רביעי.. כי הודיעו לירין שמתקצרת לו הרגילה ב4 ימים הייתה לו רגילה של 11 יום..:/ והוא לא יוצא הביתה כמו הרוב בשלישי אלא בראשון.. וברביעי הוא היה ממש בקריזות ועשה טובה לעולם שהוא מתייחס | הדגש|הבנאדם שעשה לך את השבוע? ירין..:] ונטלי השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע לא יודעת.. כל מיני.. ציטוט? אין.. מה שלומו? בסדר...מתגעגע.. יוצא \ סוגר? סוגר כוס אחטק ועוד הרבה קללות כאלה=/ משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו? מלך שלי אני כל כך מתגעגעת אלייך.. אני אוהבת אותך שיגיע יום ראשון כבר.. כמה זמן אתם ביחד? שנה ו10.. תוכניות לשישי? ללכת לחברה.. תוכניות לשבת? להתבטל :] משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא? הרגילה של ירין שלי סוף סוף רגילה כל כך מיוחלתת..

MirkuSH

New member
עוננה

אז, איך עבר השבוע? מהר מאוד יחסית לזה שהוא היה עמוס ביותר היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה? ראשון כי הלכתי לבית מבצפר ב 11.40 היום הכי רע של השבוע, ולמה? שלישי-רביעי. שני ימים מעיקים ארוכים ומעצבנים הבנאדם שעשה לך את השבוע? אף אחד :( רק אהובי שעודד אותי ברגעים קשים השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע? עידן יניב- את יפה ציטוט? מתוך שעה שלישית מתוך ארבע של שיעור מאוד מאוד משעמם ולא מובן המורה: "מרגע זה ואילך אסור לצאת לשירותים,לשתות,לאכול,לשאול שאלות מיותרות גם אם הן קשורות איכשהו לשיעור" תלמיד:" ולנשום מותר?" המורה :"שאלה מיותרת! אמרתי בלי שאלות מיותרות! צא לפתק הפרעה!!!!!!!!" מה שלומו? בסדר גמור יוצא \ סוגר? --- משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו? תעשה לי ..... סנדוויץ'! כמה זמן אתם ביחד? שנה וחמישה חודשים ה-י-ו-ם!!!!!!!!! תוכניות לשישי? בבוקר לימודים ואחר זה יישר אליו תוכניות לשבת? אצלו :) משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא? "יום השוחר"- יום ספורט כלל טכני שבאים אלינו להב"ש כל השלוחות של הטכני ביחד לעשות תחרויות ספורט. וכמובן!!!- חופש חנוכהההההההההההה

bisly p

New member
עונה ../images/Emo26.gif

אז, איך עבר השבוע? נחמד היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה? אתמול, יום רביעי, הספקתי לעשות כ"כ הרבה דברים [= היום הכי רע של השבוע, ולמה? יום שני.. רבתי איתו,כמעט נפרדנו אבל בסוף הסתדר הבנאדם שעשה לך את השבוע? הוא השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע? באה אליי- הראל מויאל ציטוט? --- מה שלומו? בסדר יוצא \ סוגר? סוגר ]= משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו? אני אוהבת אותךךך!! כמה זמן אתם ביחד? 3 שנים ושלושה חודשים ב-6.12 תוכניות לשישי? לא יודעת עדיין.. תוכניות לשבת? כנ"ל משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא? מממ שעורי נהיגה..

למעלה