חרא שבוע=\
אז, איך עבר השבוע?השבוע הכי מגעיל שהיה לי בחיים נראלי..לא היה שבוע כזה אפ פעם.. היום הכי טוב שהיה השבוע, ולמה?יום רביעי,כי לא היה בו משו מגעיל כל כך.והחבר בא לאסוף אותי אחרי העבודה ובאתי אליו אז היה לי כיף=] היום הכי רע של השבוע, ולמה?יום שבת,יום ראשון,יום שני..הכי מגעיל שבת.ואי זה היה יום פשוט הזוי כל דבר שנגעתי בו התקלקל ונהרס.זה די ארוך מי שתרצה שתקרא- הייתי צריכה לנסוע לקנות בגדים בביג-לחפש לי בגדים ונעלים ביום שבת,התעוררתי בבוקר מתה מעייפות,נסעתי ו..היה סגור.כל החוניות פתוחות רק חנוויות בגדים ונעליים סגורות,רציתי להמשיך לסבא וסבתא כמו כל שבת בערך-אבל לא.ההורים החליטו שהם עייפים וחוזרים הביתה.הגעתי הביתה-באתי ללכת לישון ושמתי לב תה בצד,ירדתי כזה מהמיטה ודרכתי על הכוס ונשפך הכל..אחר כך אמא אמרה שהיא תקח אותי לבילו שהיא תתעורר,היא התעוררה והייתי כבר מאורגנת והיא אמרה שאין לה חשק,חברה שלי וחבר שלה רצו לצאת לסרט איתי ועם אביב,לאביב היה יומולדת לסבא שלו אז הוא אמר שהוא ילך באמצע היומולדת ויאסוף אותי ונסע לשם.התארגנתי והכל אחרי שכנועים כי לא רציית שהחבר יצא באמצע המסיבה,נסעתי לבילו עם חברה לקנות בגדים ואמרתי לאביב שיאסוף אותי בדרך ונסע לסרט,ואז איך שאני מגיעה לבילו עם החברה (ויודעת שאחר כך אני נוסעת לסרט עם אביב ואחר כך הוןא מחזיר אותי הביתה),החברה-שירי מתקשרת להודיע שלא נוסעים לסרט,אמרתי סבבה-הייתי עם חברה אחרת -חן הרי בבילו,אמרתי לאביב תבוא נסע אלי,הוא אמר לי שהוא במסיבה ויבוא ב8 אם לא יוצאים לסרט ושאני אהיה בנתיים אצל חן,ואז פתאום החברה התעצבנה אלי משום מקום- והיא החברה הכי טובה שלי כה?!? "מה את נתקעת לי עכשיו באמצע החיים את לא יכולה לבוא אלי עד 8(היה 6 וחצי),לא חזרתי לשישי שבת רק להיות איתך,את בכלל אמורה להיות בסרט ולא איתי,קארין צריכה לבוא אלי ואתן לא מסדרות וזה לא מתאים כל כך" אמרתי לה בסדר וכולי עם דמעות בעיינים אמרתי לה לא צריך לא יתקע לך..הלכתי לחברה אחרת-נופר שגרה קרוב וביקשתי מאביב שיקח אותי ב7 ועשרים לחברה-לאביה שעובדת בגבעת ברנר-שזה 5 דק' מבילו- כי אביה היא שכנה שלי והיא תוכל להחזיר אותי הביתה כי אין לי איך ל חזור,ההוא אמר לי שעד 8 הוא לא יוכל לבוא התחלתי לצצעוק עליו מה בסך הכל ביקשתי מימך להחזיר אותי ב7 ועשרםי והוא אמר לי שהוא יקח אותי יותר מאוחר אמרתי לו שלא שאני צריכה ב7 ועשרים הוא אמר שכרגע האוטו אצל אבא שלו כי כי הוא מחזיר כסאות של המסיבה או משו כזה ורק ב8 הוא יוכל התעבצנתי כי האוטו היה צריך להיות אצלנו הרי,רבנו כל כך רבנו,רציתי להתקשר לאמא והבטריה נגמרה..בסוף היה לי איך להגיע לברנר אחרי הרבה הרבה ריבים ובקשות מאנשים שאני בכלל לא בקשר איתם. הגעתי לברנר והחברה עוברדת במקדונלדס איך שנכסנתי הייתה ילדה ליד הדלת באתי לפתוח וסגרתי לה את הדלת על היד והיא התחילה לבכות ווכולם הסתכלו עלי הרגשתי כל כך חרא.החברה הייתה צריעכה לסיים ב8 וסיימה ב8 וחצי וחיכתיי לה ככה בחוץ בקור ולא היה לי פלא' ואוף היה יום חרא=[ הבנאדם שעשה לך את השבוע?אמא השיר \ ספר \ סרט שעשה לך את השבוע?אין ציטוט?"את חלק ממני אני לא יכול לחיות בלעדייך"-החבר,אחרי ריב קשה.. מה שלומו?מעולה יוצא \ סוגר?יוצא משהו שהיית רוצה להגיד לו עכשיו?אני אוהבת אותך!!! מתה לראות אותך כבר מחר (למרות שראיתי אתמול) כמה זמן אתם ביחד?שנה ו9=] תוכניות לשישי?לצאת אתו לאדעת עדין לאן.. תוכניות לשבת?בבוקר פיקניק איתו,בערב אני בביבסיטר. משהו מיוחד שהולך להיות שבוע הבא?מובטלת סופשבוע כיף לכולן\