Did It Again

Salem

New member
Did It Again

אני אישית חושב שזה שיר מעולה... אבל הקליפ!
זה הקליפ הכי טוב שראיתי אי פעם! מה אתם חושבים?

MrMinogue

New member
התואר הזה

הולך ל Finer Feelings עד לפני כמה זמן חשבתי שזה מגיע ל Put Yourself In My Place אבל פיינר פילינגס פשוט עושה את המלאכה כמו שצריך!! לדעתי זה גם השיר הכי טוב של קיילי ואני מתכוון לגירסת ה Brothers In Rhythm 12" Mix לגבי דיד איט אגיין - אחלה קליפ, שיר נחמד, אבל כסינגל הוא ממש לא טוב! Dreams, Too Far, Say Hey and Limbo היו צריכים להיות הסינגלים מנסיכה.. ואם רצו ללכת על הסטייל סל הפריצ´רס אז להוציא את I Don´t Need Anyone ולא את Some Kind Of Bliss החלש..

MrMinogue

New member
מפחד?

למה אתה מפחד משיר?! חחחח בכל אופן, פיינר פילינגס בגירסת אלבום משעמם חבלז אבל הגירסה של BIR 12" Mix היא אחלה גירסה.. השיר בן עשר שנים ועדיין אתה לא יכול להגיד עליו שיש לו סאונד ישן מדי.. כמו כל השירים ש Brothers In Rhythm עבדו עליהם.. אני מקווה שלאלבום הבא נראה אותם ואת קיילי מתאחדים לרגל הפרוייקט ואולי נזכה לקבל כמה דברים קצת יותר איכותיים מפיבר (כבודו במקומו מונח)..

Salem

New member
אני מדבר על הקליפ

השיר בסדר גמור... הקליפ לעומת זאת...

MrMinogue

New member
לדעתי פיינר פילינגס

הוא אחד מאותם מקרים שהשילוב בין שיר מעולה לוידאו מעולה יצא פשוט מושלם! המקרים האחרים יהיו CGYOOMH, OANLT, PYIMP, CIM, SBIT, WTWRG ואולי גם Spinning Around נכנס לאוסף..למרות שהקליפ שלו לא מבריק במיוחד הוא עשה בדיוק את מה שהיה אמור לעשות - רעש אחד גדול כדי שכולם ישמעו : קיילי חוזרת!! אז אם ככה, גם הוא נכנס לאוסף! חוץ מהם, לדעתי, בכל שאר השילובים בין שיר לוידאו יש נפילה עם הוידאו ו\או השיר..(לדוגמא, Breathe - אחלה שיר, והוידאו מתאים לו מאוד אבל פשוט משעמם רצח! כנ"ל לגבי In Your Eyes ורבים אחרים)... כמובן, הכל זאת דעתי האישית בלבד!

kyliefan18

New member
הקליפ הכי טובה שלה הוא CGYOOMH

אני יכול לראות אותו 4975875847584783749 פעם וכבר ראיתי אותו בכזה מספר...:)!

Fever2002

New member
נקווה שה-CIMW יהיה השיא ../images/Emo13.gif

אבל יש לה הרבה קליפים שמזכירים אחד את השני לדעתי. לפני חודשיים בערך היתה שעה שלמה (בין 23-חצות יש קבוע כל פעם של מישהו אחר) של "עשרת הקליפים הגדולים" של קיילי ב-MTV,היה יפה לראות

למעלה