did anybody

rupio007

New member
did anybody ../images/Emo105.gif

not long ago i saw and read a nice book called "Tom of Finland"... Its a book of a lot of drawings and about the gay life from the 50s' till the 80s' and it kind of made me lough a lot...hope you like it who ever see it..

ciccio

New member
טום מפינלנד

ממה שאני יודע, זה בעיקר איורים די פנטסטים של מיניות גברית הומוסקסואלית כמעט מוגזמת בויריליות שלה, תוצר של דיכוי מורלי משנות החמישים שישים. האמת שהפנטזיות של הבחור הפיני הזה באמת יצרו טרנד או מודל מסויים, שים לב שתרבות ההומאים בתחילתה הייתה מאוד מושפעת מהסממנים הגבריים שהוא ייצג באיורים מוקדמים שלו, גופות חטובים, מדים צמודים, בגדי עור, שפמים וזקנים. ואלו עדיין סממנים של פלגים מסוימים בקהילה, תשאלו את עודדי על פולסום. ולגבי תגובות... הריאקציות שלי אישית מחלק מהאיורים האלו הם שונות מצחוק.

CANADA1979

New member
I first heard about it when

My roomate from Finland wanted to buy it to one of my gay friends. My roomate was str8 but for him Tom of Finland was a trademark from his country... he was proud of it in a way and that's how i first heard about this book...​

ro99

New member
הרושם שלי?

עודף טסטוסטרון...
או steroid abuse - זה מזכיר לי מכון כושר שפעם הלכתי אליו בטעות.

ciccio

New member
וויריליות

גבריות, אני מקשר את זה יותר להבטים פיזיים והם מתקבלים בברכה. הציורים של טום מפינלנד לוקחים את זה לאקסטרים. זה כמו שפעם דיסקסתי עם חבר, אני לא רואה הבדל גדול בין leathermen ודראג... שניהם תחפושות מוקצנות.

TrigATUSA

New member
ואני חייב להודות שהגברים של

Tom of Finland גורמים לי להרטיב

ciccio

New member
../images/Emo45.gif

שאמרתי שהריאקציות שלי שונות מהצחוק של רופיו התכוונתי לזה. ורו יכולה לקרוא לנו פרחות, או כמו בסיינפלד שקראו לזה mimbo, male bimbo

TrigATUSA

New member
I was thinking more along the lines

of a cat fight, preferably in the mud hair pulling, nails breaking, scratching etc. BTW,talking of nails, I was shocked, and I mean S H O C K E D to discover there are no decent places in Tel Aviv to get a decent manicure with the girlfriends

ro99

New member
So basically

You're slumming it at the moment. Jesus, your nails look like shit

TrigATUSA

New member
ולהיזכר ב Golden Age

אני מצרף צילום של הציפרוניים שלי שנעשה מייד אחרי Burning Man 2004

ciccio

New member
אויש תנוחי

יש מספיק לכוווווווולם. למשוך בשערות? איזה? בראש? בחזה? בבטן? בידיים? ציפורנים? אני כוסס בוץ? סבבה הולך!

למעלה