DialIdol השבוע

קפיטו

New member
DialIdol השבוע../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

אצל הבנים כמו בשבוע שעבר סאנדאנס מוביל בהצבעות, הפעם בצדק כנראה.. אחריו סאנג'יה משום מה.. פיל, בלייק, כריס סליי, ג'ארד, אייג'יי, וכריס ריצ'רדסון. הולכים הביתה: ניק וברנדון. אצל הבנות הפעם מלינדה בפסגה 100% בצדק, אחריה לקישה איכשהו ואנטונלה איכשהו.. ג'ורדין, אלאינה, סברינה, היילי, ולזלי. הביתה: ג'ינה%#$^#$ וסטפני 4%#$^#$^#!!! איך?! ואממ שבוע שעבר האתר חזה את ניק, פול, איימי ואלאינה בחוץ. ניק ואלאינה נשארו ככה שזה לא תמיד צודק אבל.. יהיה מעניין מאוד מחר..

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo58.gif

אין מצב! הבטחתי לעצמי שאני אפסיק לקרוא את זה אבל אני פשוט לא יכול מההההההההההההההההההההההה? אין מצב שג'ינה וסטפני המדיהמות הולכות הביתה זה יהיה אבל! היילי תעופי כבר ;[ בכ"א לפי מה שהם אומרים דווקא נראה לי שלזלי תלך הביתה ;[ עם הבנים באמת נראה לי שזה מה שיהיה.

קפיטו

New member
../images/Emo58.gifלמה..

היילי? היא נתנה הופעה כיפית, נשמעה טוב. אם יש צדק אלאינה ואנטונלה יעופו השבוע. לא הגיוני להעיף שתי זמרות מעולות בסמי פיינלס כשלא חסרות זייפניות מסביב..

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

היא פשוט גרועה לדעתי הקול שלה מעלה לי עצבים כל הפוזה שלה מעלה לי עצבים אשמח מאוד גם אם אנטונלה ואלאינה יעופו אבל אני מעדיף את היילי לפניהן לא יודע למה פשוט הכי לא עושה לי את זה

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

אי אפשר לדעת אבל קשה לי להאמין שגם סטפני וגם ג'ינה ילכו. סטפני אולי לא מחזיקה בסיס מעריצים אדיר אבל לג'ינה יש טונות של מעריצים. אם כבר הייתי חושבת שאליאנה והיילי ילכו הביתה. אצל הבנים אני מאמינה שאכן ברנדון יילך. לגביי ניק אני לא כל כך בטוחה. ניאלץ לחכות למחר...

הודיה100

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

לאאא!!! אני ממש מקווה שהם טועים! ג'ינה וסטפני הם בין הפייבורטיות המובילות אצלי!!.. אצל הבנים גם אני מעדיפה שמישו אחר ילך.. יש לי הרגשה שניק יכול להפתיע אותנו עוד יותר, ובגדול.. וגם על ברנדון חבל לי.. דוקא חבבתי אותו מחר נדע.......

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif כפי שאמרתי שבוע שעבר,

DialIdol מעולם לא סיפקו הוכחות חותכות שהם הולכים לחזות את שיתרחש.

gozal2000

New member
סליחה על הבורות

מאיפה בדיוק לקוח המידע? מניחה שזה לא תוצאות אמת אלא סוג של מדגם?

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif את צודקת

ממה שהבנתי הם בוקדים את קווי ההצבעה של כל המתמודדים ולפי כמות התפיסה הם אומרים מי היו החוליות החלשות

שלמונזה

New member
אם זה נכון זה ממש טיפשי../images/Emo168.gif

אנטונלה וסנג'יה חייבים לעוף כבר הם פשוט מפשלים שבוע אחרי שבוע ועדיין נשארים, די טיפשי שזה תחרות פופאלריות כי ככה הם גם יכולים לנצח על כלום. ג'ינה וסטפני פשוט מעולות, אנטונלה ואולי לזלי לא יודעת צריכות ללכת הביתה. ואת ברנדון אני אוהבת מקווה שזה לא נכון

למעלה