DIA BUENO

רותי ב.

New member
פוליס, ג'וסטו קומו אסקריב'יטס..

אל דיו אן לוס סיילוס אסטה ב'יינדו טודו... אי טה אאוגורו אסטה גזירה דה נו דש'אר ב'ר אה טו אינייטיקה קה פאסה פרסטו..... פאסנסייה אי טודו סה ב'ה אינדרצ'אר, קון אל נומברה דל דיו ....

ש ח ר ש

New member
פוליס

מלדי לו קה אסקריביטיס ומטויו לה אלמה קומו פדה סיר קי איי אסטה מנרה דה קוזאז אי טו איז'ה נו לה אמפורטה דה סו פאדרה? אל דיו קה טה אינביי פאסינסייה אי אאויס מיויו קיטנגס שבת אלגרה קון טו פאמייה

POLICE 1

New member
רותי ושחרש שבת שלום../images/Emo24.gif

אסטו אס לה וידה קואלו סאזה ,לס פארסה קיו סו בנקה סי לדו פאראס סו אל פדרה בויינו סי נו לדו סו נגרו,סבאסר בויינו . שבת שלום

רותי ב.

New member
מי אקודראטס דה

מי איז'ו גראנדה אי סו מוז'ר... קואנדו סוז ביביקו - אל פרימר אינייטיקו מיו ארה דה און אניו, לה מוז'ר לה אונפ'לו לה קאב'סה דה מי איז'ו קי אל אוטרו אינייטיקו סטו דאנדו מאס מונצ'ו ... איי אי אמפסארון פלטוס.. אי אב'ייאן קאז'ה 4 מזס קי נו לו ב'ידי.. אמה אל פ'ין יה לס ב'ינו אל מיאויו, אי אגורה בנדיצ'ו אל דיו, לו ב'ייגו קואנדו קרו. סה קרה מונצ'ה פאסנסיה קרידו, אי יה סה ב'ה אזר בואנו קון אל נומברה דל דיו.

פוליס מלדי אי מטויו מונצ'ו כמה מבינ

מבינה לליבך,אחותי יש לה בן יחיד ולאחר 9 שנים נולדה לה נכדה גם שם היא בקושי רואה את הנכדה וזה צובט את הלב. אימי שכל כך שמחה להולדת הנינה רואה אותה אולי פעם ב חודשיים שלושה. איך אומרים סב'ה אזר בואנו אלגון דיאה. שבת אלגרה קרידו פוליס אי טודוס לוס אמיגוס דל פורום תרבות הלאדינו. רותי לא התקשרתי לברך אותך אישית איתך הסליחה פשוט בסוף השפעת הלך לי גם הקול. נשתמע ורק בשמחות אמן לבניקה

POLICE 1

New member
../images/Emo24.gifתודה

תאמיני לי אני יודע שאני לא הראשון ולא האחרון במצב כזה ,הם פשוט לא מודעים לנזק הנפשי שניגרם , הם משאירים קרקע חרוכה אחריהם וככול שהזמן חולף לו הקרירות תופסת את מקומו של החום ,את יודעת אני חשבתי שכל הסכסוך השטוטי הזה יעבור ויחלוף לו כאשר היא תלד אבל התבדתי רעות הלב שלהם להשתמש בנכדה ולא להראות אותה ויתרה מכך גם לבריתה שעשו לא הוזמנו אימי ואנוכי , ולמה אימי כי היא לצידי, אסטו אס פאסאר לה ליניה קולוראדה שבת שלום

רותי ב.

New member
שריקה קרידה ../images/Emo23.gif גראסיאס פור

קונטארמוס קומו אסטאש' פאסאנדו, אי פור לה אינייטיקה.. מה אלגרו דה מלדאר קומו סטה גראנדיסינדו, אי פוז'אנדו אל פזו.. אוחחח גוזאטה, נו איי מאס בואנו דה אסטה גולור

angelici

New member
מזל טוב רותי קרידה../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif

מזל טוב אי מונצ'ה סנדה הלה ביבי אי הלה פרידה ווס מנדוה מונצ'ואס בזוס פור הזלחה אי ווידה בואנה הלה טודה לפמיאה

רותי ב.

New member
אנג'ליקה קרידה ../images/Emo24.gif גדולללל

בקרוב אצלך קרידה, קון לה אורה בואנה

שריקה יה מוס אסקארינימוס

מאלגרי דה אואיר,קה אסטאס אורוזה קון טו פאמיה . קה סיימפרה טה אקונטנטאס דה איוס אמן. אסטו מטיינדו אונאס אסטמפאס דה ביביקוס, קה לוס איזיירון דה מאספאן(מרציפן). פשוט מדהים איזו עבודה !!

רותי קרידה אמיגה מזל טוב גרממה

שמחה בשמחתך קרידה מיאה בבריאות אושר ונחת תגדלו אותה אוהבת לבנה

tsiporganeden

New member
רותי מונצ'ו מזל טוב, קה אלגריה

גראנדה, קה לו גראדסש אן פאס אי אמור, קון סאלוט אי טודו בואנו, אלמאה אוגורליה אי ברקטליה אמן.

רותי ב.

New member
גראסיאס ../images/Emo23.gif פאשאריקה אי טודוס

לאס בנדיסיונס ב'ואסטאר מי אמוסיונאריון אי מה טוקארון אריינטו דל קוראסון
גראסיאס אמיגוס

רותי ב.

New member
חחח מוסאפ'ירה, מונצ'אס גראסיאס

פור לאס אסטאמפאס ארמוזאס... סי ב'ן קומו דולסוראס אסטוס ביביקוס ...

למעלה