DIA BUENO

SARAH B

New member
DIA BUENO

בוקר טוב לכולם אתמול בערב הסתדר לי המחשב וכעת אפשר להכנס לפורום ולחזור לחיים השמחיםomuchos grasyas a ruti la patrona

רותי ב.

New member
בשעה טובה שרה. ולכולם ../images/Emo26.gif

בשעה טובה ומוצלחת טנגו אינייטיקו מואב'ו "דל אורנו". נוסה קומו סה ב'ה ימאר, אמה סטה סב'רוזיקו גואדראדו דה אינרא. אז שיהיה יום נהדר לכולם.

Sarika

New member
רותי,../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif../images/Emo85.gif../images/Emo65.gif

אזרימוס אונה אנטרב'יסטה אנטרי לה אנייטיקה מיה אי טו אנייטיקו....

SARAH B

New member
מזל טוב לך ולמשפחה אי

קה סה גרנדסה פרה מזל בואנו אי קומפלידו טה בזו דהל קורסון

אסטרלו

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifלולולו../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

מזל טוב אה לה נונה רותי אי טודה לה פ'אמייה. קון בואנו קה לו אנגראנדסש, אי נוב'יו קה לו ב'ייגאס

תמאנדו לוס

מיז'ורס סואתוס פור אל מואב'ו נאסידו א תי אי א לוס פאריינתס. מזל טוב אי תודו בואנו.

terigo

New member
רותי יקרה

חג שמח ושבת שלום והרבה מזל טוב להולדת הנכד שיהיה בסימן של הרבה אור

ר ח י לו

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo57.gif מזל טוב רותי

קה סה אנגראנדסה פארה בואנו

מואיס

New member
מזל בואינו קרידה../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

קי טינגאס סולו דיאס די אלגריאס

Sarika

New member
בואן דיאה שרה- ובא לציון(למחשב)גואל

שלחתי לך מסר. בואן דיאה קרידוס אמיגוס, טופי און פוקו די טיימפו פרה אסקריב'יר, אקי סטה דמדרוגדה, טודוס סטאן דורמיינדו. לה אנייטיקה יה סי סטה גראנדיסיינדו, טייני לאס קאריקאס קומו לוקומאס צ'יקאס די חנוכה, לה סטו גוליינדו טודוס אל טיימפו אי מי סטו קונסולאנדו דל גוואזמו...אוח....

אסטרלו

New member
../images/Emo9.gif שריקה, סי סה פודיאה אנקאשאר

אל גואזמו אה און סאקו, קרייגו קה לו איב'אס אה טרייר אקי. גוזאטה קרידה דה לאס אינייטיקאס

מירי88

New member
sarikaיה מוס אסקינימוס .קומו סטאס

פאסנדוס לוס דיאס קון טוס קרידוס.חנוכה אלגרה

POLICE 1

New member
שריקה איזה כיף לך../images/Emo24.gif

אני קורא את אשר את כותבת על הנכדה שלך ואני חושב לעצמי למה אנשים בעולמנו מתאכזרים,גם לי לפני 5 חודשים נולדה נכדה עד היום לא ראיתי אותה מלבד תמונות בפלפון של הבן שלי שמצלם אותה ,לצערי ביתי והחתן המהולל שלי החרימו אותי ואת אימי אשה בת 82 בגלל בצע כסף אל דיו אן לוס סיילוס אסטה וויאנדו טודו אי סלוס וה פאגאר קון רבית דריבית. אני מצטער אבל הייתי חייב לכתוב לך אחרי שקראתי את אשר כתבת שתמיד תהיו מאושרים אי האונדוס אמן

למעלה