details details...

details details...

פרטים על יום הסטודנט בת"א - די שווה: במה מרכזית: במדשאה בין הבניינים מקסיקו ורקנטי (מאחורי הכניסה הראשית של דיונון..) 12:30 הדגנחש 14:30 גלי עטרי מארחת את לאה שבת 16:00 דנה ברגר 17:30 תצוגת אפנה של קסטרו.. כמובן... 18:00 יובל בנאי ושלומי ברכה 19:30 שרית חדד 22:00 יהודית רביץ ועברי לידר כמובן שיש עוד במה אלקטרונית ברחבה של מדעים מדויקים החל מ18:00 במה אלטרנטיבית בבמת אמפי בית התפוצות במה לטינית באמפי בית התפוצות החל מ20:30 אם אתם רוצים עוד פרטים תכתבו.. יש לי את הפרוספקט

Vdrums

New member
תודה רבה, היית יכולה לחסוך

ולכתוב יובל ושלומי בשעה 18:00 וזהו, שרית חדד? איחחחחחחחחחחחס בלעעעעעעע גועל נפש ממש חילול הפורום להזכיר אותה כאן...

אשכרה.. היא קצת הורסת

אבל אהבתי את השילוב של יהודית רביץ ועברי לידר יוווו ההודעה שלי מלמטה מופיעה במקום של כל ההודעות החשובות! אני גאה.

Vdrums

New member
כן ממש בושה...

לדעתי זה גם בושה לאוניברסיטה, ממש רדוד...

michal optimit

New member
לא בבאר שבע דארלינג.

אם משינה יופיעו, הם בטח יופיעו במרכז. אוף. איך אני אחזור הביתה? < אני נורא מקרווה שהם יופיעו לנפני שיהיה לי רשיון, כי זה עוד 3 שנים..>

לא בטוח... אם הם יעשו סבב הופעות

כמו שהיה כתוב בידיעות, יש סיכוי שהם יופיעו גם בב"ש (או במקום אחר בדרום...) נחכה ליום רביעי ונראה...

michal optimit

New member
לא נראה לי.

אבל אמן. יובל הופיע כמה פעמים במצפה רמון. אבל הם בטח יופיעו במרכז. ואני רוצה להיות במוםע הראשון!

michal optimit

New member
לא נראה לי.

מאוד מקווה שלא. הפורום מקום מחניק, לא גדול מספיק, לא כיפי כלל וכלל.

mashdool

New member
אתם יודעים איפה אני גר?

כן כן חברים אני גר ממש ברחוב איינשטיין בת"א, ברחוב של הקניון, שאם עולים אותו מגיעים תוך 10 דקות ברגל לאוניברסיטה. אז נתראה שם..:)

mashdool

New member
אני עדיין לומד

אליאנס, כתה ח' סה"כ וחניה, אני בא ברגל, ואין לי מפתח לחניון של הבנין שלי :/

למעלה