Destiny ו-Marionberry - הצילו!

CallMeCavanaugh

New member
Destiny ו-Marionberry - הצילו!

באיחור אופנתי החלטתי לבדוק את Destiny וכשאני מנסה להפעיל אותו אני מקבל הודעת שגיאה עם קוד Marionberry, שזה לטענת באנג'י בעיה ברשת הפנימית (אבל זה יכול להיות כל דבר ביני ובין השרתים שלהם).
ניסיתי לכבות ולהדליק את הראוטר, לשחק עם ה-DNS גם בראוטר וגם בקונסולה, לפתוח לקונסולה את כל הפורטים שבאנג'י אומרים שצריך, לפתוח לקונסולה DMZ בראוטר, להחליף ספק אינטרנט, להתחבר דרך הסלולרי, לנסות עם משתמש אירופאי/אמריקאי, לנסות עם עותק אירופאי/אמריקאי של המשחק ולבדוק מול בזק שהקו והראוטר תקינים. יכול להיות שהיה עוד משהו שניסיתי ואני כבר לא זוכר. הבעיה ממשיכה.
מישהו נתקל בבעיה והצליח לפתור אותה? יכול להיות שהיא פשוט לא פתירה כי יש ביישוב שלי תשתית גרועה? יכול להיות שאני צריך להחליף ראוטר?

ניסית באמת מגוון רחב של דברים. מה עם התקנה מחדש?

הייתי מוחק את המשחק לגמרי מהPS4 שלי, כולל את השמירות שלו בהארדיסק מכבה את הפלייסטישן מדליק מחדש, מתקין מחדש לך תדע אולי איזה עדכון קריטי לא הותקן כראוי וזה חומק מעיני המפתחים.

על הדרך הייתי עושה שוב ריסט לראוטר לפני שאני מתחבר לשרתים של המשחק.

אנסה לחשוב על פיתרון אחר אבל הייתי מנסה קודם כל את זה.

CallMeCavanaugh

New member
עקרונית עשיתי את זה

העותק שלי אמריקאי. כשחשדתי שאולי הוא פשוט מנסה להתחבר לשרתים אמריקאיים בגלל זה ואיכות הקשר לא מספיק טובה בשביל דסטיני, מחקתי את ההתקנה לחלוטין (אין לי שמירות כי בכלל לא הצלחתי להריץ אותו מעולם) והתקנתי את הדמו מהחנות הישראלית.

אגב גם לבטל את חומת האש של הראוטר יכול לעזור נראה לי

זה פיתרון קצת דרסטי בעיני אבל קשה לי להאמין שהוא לא יביא תוצאות.

CallMeCavanaugh

New member
זה היה החשד המיידי של התומך בבזק

אבל מסתבר שכיביתי אותו כבר מזמן.

אאוץ, מוזר ביותר! במיוחד שניסית לשחק עם הDNS

וזה באמת שני הדברים שהיו אמורים כבר לפתור לך את הבעיה, והכיבוי של חומת האש זה מוצא אחרון.

אולי זה הזמן להשקיע בראוטר ממש טוב ולשדרג באמת.

CallMeCavanaugh

New member
אני חושש שהבעיה בתשתית

ואז אני אקנה ראוטר סתם

למעלה