Destination: Andorra

albanetc

New member
Destination: Andorra

שלום לחברי הפורום הנכבדים אתמול חזרתי מחופשת סקי מדהימה באנדורה, ולדעתי שווה לכל צולל שיזדמן לו לבקר באזור ברצלונה או טולוז לקפוץ לאנדורה (180 ק"מ משתי הערים) שונית עשירה, מלא דגה וראות מקסימה - כל זה אין באנדורה, יש מקסימום שלושה אגמים, כשהעמוק הוא בעומק 5 מ´, אבל בעיר הבירה יש שפע של חנויות ציוד ספורט, וגם צויד צלילה. המדינה כולה היא ללא מיסים. כמה ערבים התרוצצתי בין החנויות האלה שממוקמות די קרוב אחת לשניה ברחוב המרכזי, והשוויתי מחירים. בסוף קניתי הרבה ציוד של סקובה פרו, ובין השאר גם ווסת MK25/S600, במחירים מצחיקים (ומסיבה שהצחוק הזה הוא לא מהסוג שמאריך חיים אני נמנע מלנקוב במחירים המדויקים, אבל בהחלט אפשר להוריד חצי ועוד קצת ממחירים של סנפיר). אני מצרף לינק לאחת החנויות (בספה הקטאלאנית) על מנת שמי שירצה יוכל להתרשם. שירות ברמה גבוהה, למרות שאף אחד לא מדבר שם אנגלית, כך שעדיף לבוא מוכנים. כרגע אני במשא ומתן עם סנפיר בקשר להסבה של הווסת לניטרוקס, בינתיים הם מבקשים 200 ש"ח, והמחיר נשמע לי גבוה מידי. האכן כך? האם יש חברות אחרות בארץ שמטפלות בציוד של סקובה פרו? תודה מראש!

הסבה

מדברך אני מבין שהציוד שקניתה חדש לגמרי ולכן אן צורך בשום טיפול מיוחד על מנת לצלול עם הציוד נייטרוקס עד 50% . מזה מספר שנים כל הציוד המיוצר על-ידי החברות מותאם כבר לצלילת נייטרוקס פרט למיכלי האויר . בהצלחה וצלילה מהנה .

לא מדוייק

אמנם הציוד מגיע נקי, אבל רובו מגיע לא מותאם לנייטרוקס ויש צורך להחליף את האטמים והגריז. אם על הציוד לא מצויין במפורש שהוא מותאם לנייטרוקס יש לבצע הסבה.

המעבדה של מועדון מנטה באילת

ממש בכניסה משמאל לדלפק המועדון יש חלון שירות שם תמצא את ואדים.

ניב ד

New member
משא ומתן על 200 ש"ח... נשמע כאילו

אתה קונה דירה... בכל אופן סנפיר הם הנציגים הבלעדיים של סקובה פרו בארץ. אני יודע שהסבת וסת לניטרוקס בדוגית למשל עולה 140-150 ש"ח (אלון תקן אותי אם אני טועה) אבל זה לא עוזר לך. אני גם חושב שבאקווה ספורט מטפלים בכל סוגי הווסתים, אבל השאלה אם זה יצא יותר זול מסנפיר. אבל - למיטב ידיעתי הMK25 וגם הדרגה השניה הזו הם מותאמים לניטרוקס 40 אחוז (לא לפי הסטנדרטים של אנדי אבל לפי כל אחד אחר) כך שאין צורך בהסבה. בדרך כלל יש אפילו שרוול פלסטיק כזה על הווסת שכתוב עליו (בלי תו של ארגון) שהוסת מותאם ניטרוקס.

אכן אינך טועה

140ש"ח עבור הסבת נייטרוקס או טיפול תקופתי נייטרוקס, שזה בעצם אותו הדבר...

למעלה