Desire החדש של WWE !

WcW 4 Life

New member
לי יש את ראו החדש

עוד מהיום בבוקר. כנס למירק ותוריד זה ממש לא בעייה בפורום מירק יש איך להתחבר ואיך להוריד תוכל למצוא את הדברים הטובים ביותר בחדרים : WWF-PPV PRO-WRESTLING WRESTLING4FREE RHD WWE-PPV ערוץ די חדש ואם אתה חובב ECW אז ECWWRESTLING

Pazc1

New member
איך ?! איך ?! איך ?!

איך לעזאזל מורידים במירק ?! מישהו מוכן בבקשה ליצור איתי קשר ב ICQ ולהסביר לי איך אתם מורידים את כל התוכניות האלה ?! תודה ...

R a v e n

New member
WcW 4 Life איך יש לך רו מהבוקר??!

יש לך רו מהבוקר? איך בדיוק? קודם כל לוקח לפחות יום ,יומיים להוריד תוכנית כי אתה מחכה בטור. עכשיו בוא נגיד שאתה חבר טוב של מנהלים או אחד ממנהלי הערוץ :) , אפילו אם אתה כן אתה בכל זות לא יכול להשיג אותה בבוקר .הם מקליטים תוכנית בסביבות שעה 3 בלילה לפי זמן הארץ, משהו כזה ,עד שהופכים אותה לMPEG ,מקבצים אותה לRAR ועד ששולחים אותה לDUMP FTP ,מפיצים אותה לכל הסרברים וכל השטויות האלה לוקח זמן וזה מוכן בדרך כלל רק בערב. אני היתי מספיק זמן על המירק עוד כשהיה רק ערוץ אחד ולא היו בכלל ישראלים שם רק אני ועוד שתיים :). אז תסביר לי איך בדיוק יש לך את התוכנית מהבוקר?

Double G 007

New member
רייבן

לא כל התוכניות הם ברארים. בערוץ wwf-ppv#, התוכנית היא בקובץ אר אם.

R a v e n

New member
Double G 007

כן בwwf-ppv# זה לא ברארים אבל גם שם זה לוקח זמן עד שהם עושים את כל התהליך.

rshamir

New member
כנראה שאין לך מזל

כי אני עכשיו לקראת סיום ההורדה של התוכנית שהיתה הלילה (תודה גלעד).

WcW 4 Life

New member
זה לא תהליך ארוך בWWF-PPV

כי מי שמעביר את זה לRM הוא גם הDUMP לבינתיים עד שהם ישיגו אחד עם T3 ושם אין הרבה תור השרת שלי כמעט תמיד ריק

יש לי הצעה..

בואו ננסה לארגן ככה מי שמצליח להוריד תתוכנית ראו או סמקדאון אז שיאפשר שיוכלו להוריד ממנו תתוכנית וככה כולם יהיו מרוצים למי שיש אינטרנט מהיר זאת התחייבות קטנה אבל הרבה מאד אנשים ישמחו אז תחשבו על זה..

R a v e n

New member
זה קצת בעיה

אולי אתה לא יודע אבל מהירות השליחה בADSL בארץ היא רק 13K ,זה ממש לא מהיר.זות אומרת שאם נניח מורידים ממך 3 אנשים אז זה משהו כמו 4K לבנאדם,אתה יודע כמה זמן לוקח להוריד 500 מגה ב4K ?:)

Double G 007

New member
התוכניות לא שוקלות 500 מגה

הם שוקלות 200 ומשהו מקסימום, בקובץ אר אם.

WcW 4 Life

New member
אתה יכול להוריד את זה במירק

אם אתה רוצה באיכות טובה מאוד WRESTLING4FREE אבל זה גם תופס הרבה אם אתה רוצה ביותר קטן אז לך לWWF-PPV שם התוכניות תופסות מקסימום 400 + זה הרבה פעמים ריק שם אז אפשר

למעלה