Designate This 2X01

Omega Dark

New member
פרק משגע, אבל....

היה אפשר לעשות עוד כמה שינויים; כמו לעשות אותו פרק כפול, אחרי הכל מקס בורחת ממנטיקור אחרי שנתיים בפנים, היה אפשר להאריך את כל מה שקרה איתה שם, וגם כל הסיפור עם לוגן היה אפשר להאריך ואז זה היה יוצא לדעתי יותר טוב כי אז יראו את מנטיקור, ואת כל מה שקרה בזמן שמקס לא הייתה ,(במיוחד עם סינדי המקורית, זה הדבר היחידי שעצבן אותי, שלא הראו אותה מספיק ובכלל, מקס בורחת חוזרת ללוגן לשניה חוזרת למנטיקור ואז בחזרה אל לוגן ואפילו לא חושבת על סינדי, שהיא יודעת את הסוד שלה). וגם יותר קטעים עם ליידקר ולפחות להסביר מי האשה המוזרה הזאת שנמצאת עם לוגן?? לא נתנו שמץ של מושג מי היא, ואז מקס חוזרת ולה בכלל לא אכפט ממנה... ועשכשו שאלה; בהמשך העונה רואים את מקס הולכת עם נשקים, למה? אחרי הכל היא שונאת אותם.

etoile

New member
איך הבנת ששנתיים מקס היתה שם?

לא ראיתי שזה נאמר

ברודי

New member
שנייה..

באמת לא זכור לי שנאמר שעברו שנתיים... רשום בתחילת הפרק סיאטל וושינגטון 2020. לא נראה לי שעברו יותר מכמה חודשים...... תרגישו חופשי לתקן אותי. הסבירו בערך מי זאת האישה שהיתה בדירה של לוגן, היא היתה איתו במתקפה הזאתי על המשרד. לפי דעתי לא היה מספיק זמן לכל הדברים האלה כמו להיפגש עם סינדי וכ"ו וגם ככה הם (סביר להניח) יקרו בפרק הבא. ומתי מקס הולכת עם נשקים...?

kyle chandler

New member
אוקיי פאשלה:../images/Emo168.gif

למה רנפרו מתה? כי היא הצילה את מקס מכדור, אבל מה? מקס יודעת לברוח מכדורים... תסבירו

etoile

New member
אז לא הבנתי בבקשה תסביר

אתה ידעת שהיא היתה שם שנתיים וזה היה ספוילר (שזה בסדר מצידי) או שאתה סבור כך. מה מהשניים?

kyle chandler

New member
הא?../images/Emo168.gif

אני רק אומר שלמה רנפרו הצילה את מקס? מקס הרי יודעת לברוח מכדורים....

ברודי

New member
זה היה פשוט אינסטינקט...

אני לא זוכרת כרגע את התרחשות העניינים המדויקת (מזל שהקלטתי אולי אני אסתכל אח"כ) אבל כנראה שמקס לא שמה לב לחייל כי היא היתה עסוקה בנוגדן לוירוס בשביל לוגן. או שהיא לא הספיקה להגיב... או שרנפרו קפצה עליה לפני שהיא הספיקה להגיב.

פרק מצוווייייייייייייייייייןןןןןןןן

יו איזה פרק מדהים .. איך נהיה לה שיער ארוך ויו איך מנטיקור התפוצצץ איך אהבתי.. ואיך אהבתי את הקטע שלה ושל האח התואם של בן שהם צריכים להזדווג

ברודי

New member
זה ../images/Emo58.gif רציני לעונה שלמה...

אני אכתוב אבל מי שלא רוצה להרוס לו את העונה, ובעיקר את הסוף שלה, מוזמן לא לקרוא.
אוקי.. בבדיקה הגנטית של מקס גילו שהד.נ.א שלה מושלם. ואין לה שום ג'אנק ד.נ.א... יודעים מה, אני אתן למקס להסביר- MAX: Layman's terms for base pairs that don't contain viable genetic information. Doesn't do much more than fill space. Kind of like that gray, squishy thing in between your ears ובעיברית- ד.נ.א שלא מכיל שום מידע גנטי ולא עושה כלום חוץ מלתפוס מקום מיותר. עכשיו ויאט עונה לה (זה בינכה בפרק של היום אבל נו שיהיה) WHITE: Would you be surprised if I told you that you didn't have any junk DNA? Seems every single base pair is coded for some specific genetic purpose. Now the money question is...what does it mean? What is it that your genes are coded to do? ובעיברית- הוא אומר לה שאין לה כזה דבר ושלכל הד.נ.א שלה יש איזושהיא מטרה גנטית מיוחדת. ואז הוא שואל אותה מה הגנים שלה נועדו לעשות? והיא עונה לו- MAX: Kick ass, mostly. After that, wouldn't know
מה שאנחנו יודעים, כי ראינו את העונה השנייה
זה שמקס היא משהו בסיגנון הנבחרת. הבעיה היא, שבגלל שהעונה השנייה נגמרת באמצע החיים, אנחנו אפילו לא זוכים לראות מה זה אומר בזה שהיא הנבחרת!! אז למה רנפרו מגינה כ"כ על מקס? מה זה אומר שהיא הנבחרת? אני אענה על זה מתוך הספרים (לקוח מתוך הסיכום שזקן השבט כתב על הספר- "לאחר החשיכה" את הסיכום המלא אפשר למצוא במאמרים של הפורום) מתברר כי בעוד כמה ימים, הביאה תתרחש: מטאור יתקרב לכדור הארץ ועליו וירוס אשר אמור לחסל את כל האנושות ורק אנשי הכת החזקים ישרדו ויוכלו לשלוט בעולם. מקס היא המשיחה - רק היא תוכל להציל את האנושות כי בדמה יש את הנוגדן לאותו וירוס. מקווה שעכשיו זה קצת יותר מובן.

etoile

New member
אני לא חושבת כך

הם די התנפלו אחד על השני עד שצצה בעיית הוירוס. לא לשכוח מספר רגעי שוק מצידו של לוגן. מבחינתו הבחורה חזרה מהמתים (although hr knew bwtter).

ברודי

New member
משהו שאני לא מבינה בקשר לרנפרו..

יש פה קצת
ים שככה... רנפרו היא הרעה נכון? עם איך שהיא התייחסה לטינגה והכול.. מצד שני, היא בחבר'ה הטובים?! הרי היא אמרה למקס ליצור קשר עם סנדמן, ורנפרו אפילו ספגה כדור בשביל מקס, שאפשר היה לומר בסדר, היא גילתה שמקס מיוחדת אז היא ספגה כדור בשביל שהיא לא תמות. אבל למה מקס מיוחדת? כי בזכותה כל האנושות תינצל! ורנפרו ידעה את זה. אז כאילו היא ספגה כדור בשביל להציל את האנושות? זה לא קצת סתירה לאיך שהיא התנהגה עד עכשיו? אם היא הרעה ובכלל מתנהגת כמו רעה, איך זה יכול להיות שלאורך כל הדרך היא עובדת בשביל הטובים ומוכנה למות בשבילהם? זה נשמע כמו סתירה רצינית בדמות. אשמח אם מישהו יענה לי על זה. ועכשיו בלי קשר, בפרק שישודר היום יש קטע של ויט עם מקס והוא אומר לה שהיא יותר יפה מאשר בתמונות והיא אומרת לו שהיא כבר מתגעגעת לרעים הישנים. וזה מצחיק כי אשכרה גם ליידקר שהיה הרע הראשי בסופו של דבר נלחם למען האחים, ורנפרו גם בסוף בסוף מצילה את מקס אז זה אומר שלאורך כל העונה הראשונה, לא היו "באד גייז" אמיתיים. ורק בעונה השנייה מקס מתחילה להיתקל באנשים ששונאים אותה על-באמת. לא יודעת מה זה אמור להגיד, סתם מחשבה שחלפה לי בראש כרגע

למעלה