descent 2nd מה אתם אומרים עליו???

spikespigel

New member
descent 2nd מה אתם אומרים עליו???

מחפש קצת חוות דעת על המשחק, אני חדש בענייני משחקי הלוח הייתי שחקן ותיק של מו"ד
אבל אין כבר קבוצות הבנתי שזה משחק די קל להבנה ומציע טקטיקה נחמדה
תגובות משהו????

sonde

New member
ממה שהספקתי

לצערי לא הספקתי לחקור אותו לעומק, אבל ממספר משחקים שכבר שיחקנו, אנחנו נהנים מאוד, הוא יותר פשוט מ-DESCENT הראשון, אבל מהנה לא פחות.

הם בהחלט הפשיטו את המכניקה, וגם הקטינו קופסא

וזה, למיטב הבנתי, מבלי לגרוע מהמשחק.
הייתי ממליץ לך לנסות למצוא מישהו שיש לו לפני שאתה רוכש.
אני הבנתי שזה יותר האק נ סלאש מאשר רולפליי.

falenheld

New member
משחק מעולה

אני לא שיחקתי במהדורה הראשונה, אבל קניתי את המשחק הזה לפני 3 חודשים וחברים שלי ואני לא יכולים להפסיק לשחק אותו.
אנחנו כבר באמצע הקמפיין הראשון שלנו! וההרחבה נמצאת כבר במדף שלי, ממתינה שנתחיל את הקמפיין השני

הדברים הטובים:
1. כיף מאוד!!! למרות שהמשחק הוא טמאטי מאוד וממשיך סיפור, המשחקיות מאוד מושקעת. משחק נמשך כ- שעתיים - שלוש, ופשוט כיף כל רגע.

2. צריך להפעיל מחשבה. לא חובה..... אבל זה מאוד עוזר.... טעות אחת קטנה והמשחק מתהפך

3. איכותי מאוד! כל החלקים מאוד מאוד מושקעים!

הדברים הרעים:
1. צריך שחקנים רציניים. מספיק שחקן אחד לא רציני בקבוצה כדי שהכיף יעלם בשביל כולם

2. צריך הרבההה זמן. קמפיין שלם נמשך 10 מפגשים (לפחות). בכל מפגש אותם השחקנים צריכים להגיע

3. לא כיף לקבוצות קטנות. המשחק מתאים ל- 4 או 5 שחקנים. פחות מזה פשוט לא כיף.

עוד דברים:
1. ממש ממש זול!!! 60 דולר בבוק דפוסיטורי. שווה כל שקל!

2. פתחו אתר בו אנשים מעלים את הקווסטים שלהם, עוד לא ניסיתי אף אחת, אבל נראה שיש שם דברים מעניינים

3. במשחק יש אלמנט לא קטן של מזל..... כל מהלך גאוני יכול גם להגמר בכישלון.... כל עוד זה לא מפריע לך, זה מעולה

מבחינתי המשחק הזה מקבל 10 מ- 10. זה בהחלט בין המשחקים האהובים עלי.

אלונסקי

New member
yep

אני באותו ראש. אני מכור של המהדורה הראשונה. ואת השניה קיבלתי בקיץ ממש בשיחרור של המשחק (ממש איימתי על נציג של FFG, סיפור לפעם אחרת...)

בעני הוא מעולה והיה יכול להיות משחק השנה. לצערו הוא נאלץ להתחרות ב netrunner שמבחינתי ניצח.

john woo

New member
אפשר לשחק אותן גם בשניים

אחד השחקנים צריך לשלוט ביותר דמויות.
לאשתי הרבה יותר קל לשלוט ביותר מדמות אחת, כך שזו לא בעיה בשבילנו להריץ את המשחק.
אם יש לך 2 שחקנים שהם בצד של הגיבורים, הם יכולים לשלוט כל אחד בגיבור, וגיבור נוסף יהיה משותף לשניהם.
בקיצור, רק בסולו המשחק לא עובד :)

spikespigel

New member
60 דולר אהה

קניתי את המשחק, החלטתי שאני עושה סקירה מקיפה ביוטיוב ובנוסף כל התגובות פה הטו את הכף
בנוסף עכשיו אתה אומר זה עולה 60 דולר קניתי אותו ב 70 אחרי הנחה ואחרי זה ראיתי שירד ל 64 ועכשיו 60 הייתי כבר קונה ישר את ההמשך.
בנוסף 3 שחקנים שזה מה שמכונן בשוטף כמו שאומרים לא יוצא טוב? אם כן מדוע?

falenheld

New member
מגניב

70 דולר זה עדיין ממש זול, כשיגיע אליך תבין למה!

אני אישית אוהב את המשחק עם 4 או 5 אנשים. כמו ש- john אמר מקודם, אפשר לשחק כך שכל שחקן יש לו שני גיבורים ואז זה אותו הדבר.
בכל מקרה הייתי ממליץ לך להתאמץ טיפה ולמצוא עוד שחקן או שניים.... ברגע שתראה להם מה יש במשחק המדהים הזה לא יוכלו להגיד לא!

spikespigel

New member
החבילה הגיע היום

ממש מרשים, הבוקדיפוזיטורי האלו.
עכשיו רק להתכוונן על החוקים עניין של 5 שעות
היום בערב כבר כינסתי מליאה הכל עשוי ממש באיכות גבוהה

מדהים!

אין מילים.
השאלה אם יהיה לי אומץ פעם להכין כזה

למעלה