descamisados (חסרי החולצות)

Madonna Men

New member
descamisados (חסרי החולצות)

היי ! מה שלומכם אמיגוס יקרים ? פעם קודמת סקלתם אותי באבנים על הערצתי לאווה פרון... חבל שלא כל אחד יכול לקבל דעה שונה משל האחר, לא נורא. אז.. רציתי שנדבר על הdescamisados מעמד הפועלים בתקופת פרון רציתי לדעת מי הם היו ומה היה התקפיד שלהם במעמד החברתי, ולמה דווקא הdescamisados העריצו את אווה ופרון, ! נסו לפתח דיון בצורה הולמת ללא השמצות, זה לא נעים !

חסרי הז'קטים

הביטוי הוא אמנם descamisados שפירושו חסרי חולצות, אבל הוא התייחס לפועלי הצוארון הכחול של ארגנטינה, אלה שלא לובשים ז'קטים מעל החולצה. פרון, מתוך נסיון ליצור הזדהות שלהם איתו נהג להסיר את הז'קט שלו במהלך נאומים ולהשליך אותו אל הקהל מתוך אמירה של: נכון שאני בהנהגת המדינה ולובש חליפות אבל בתוך תוכי אני אחד מכם. טוענים שאת הרעיון הזה נתנה לו אויטה.

מרסלו1

New member
תתבגר

לציין דיעה וודאי אחת שמבוססת על ידע היסטורי ועובדות (ולא על ספר או שניים של מי שחווה אירועים "מלמטה" באופן נאיבי) אינה השמצה, לשמחתינו, בני הזוג פרון לא שולטים כאן ומותר להגיד עליהם את האמת ולא רק לשזור כתרים מזוייפים, תפסיק לקרוא לזה השמצה, השמצה היא הוצאת דיבה ללא ביסוס , זה לא המקרה, אנשים בוגרים מסוגלים לנהל דיון בלי ללכת לפינות הילדותיות האלה. והדסקמיסדוס היא עוד דרך דמגוגית של פרון כדי לעורר את הערצת ההמונים, הכוונה היא לאנשי הצווארון הכחול, פרון כביכול שייך את עצמו למעמד הזה, וכמו בתחומים אחרים עשה פה ושם איזה צעד פופוליסטי סתמי כדי "להוכיח" את זה, כך לדוגמא נהג פה ושם לעצור את רכבו ולסייע לאיזה חקלאי להעמיס תבואה וכן הלאה (בדיוק לשתי דקות ובתיעוד מכל הכיוונים). חלק מהעם הארגנטינאי (בטיפשותו, אין פה מילה אחרת, מצטער) קנה את זה וחשב שהוא מאוד עממי ו"משלהם", בפועל פרון נקט במדיניות אלימה, טרוריסטית וטיפשית, הוא הרס את כלכלת ארגנטינה ולמעשה הפך את מרבית תושביה (בעיקר הדסקמיסדוס) לפושטי יד. עצוב לי מאוד לראות מישהו שמעריץ את האנשים האלו, בעיקר בחור צעיר שכל העובדות נגישות לו ולא כמו תושבי ארגנטינה שיש להם נסיבות מקלות של דיסאינפורמציה ורוח התקופה.

Madonna Men

New member
אני התבגרתי יקירי

זה אתה שממשיך אם האנטי אוויטה שלך כלפייאני גאה להעריץ את אווה בלי שום קשר לפרון עצמואני תולה את התמונה שלה בחדר קורא מהספרים שלהשומע נאומים שלההולך עם חולצות עם דיוקן שלה בגאווה רבה !

Joy107

New member
אל תתרגז מרסלו...

עזוב, חבל על הזמן שלך, הוא לא עושה את עצמו, הוא ב א מ ת לא מבין על מה מדובר...

מרסלו1

New member
../images/Emo45.gif

מדהים..... אני לא מתרגז, ממש לא...... מזל שזה לא כואב....

Madonna Men

New member
חח... ממש לא רב... :)

הוא מתעצבן עליי בגלל שאני אוהב את אוויטה...

Viva Peron

New member
נצל"ש- אוויטה הקומונה

פתחתי ניק חדש כי פתחתי קומונה חדשה על אוויטה אתם מוזמנים להכנס :) תהנו קישור בחתימה

למעלה