DerBleistift קוראים לך ליאור?
D DerBleistift New member 4/12/03 #4 מקווה שזה לא אומר שחיי יתקצרו בעוון המעשה, אבל אני מודה ומתוודה. זה אני. למה? אותה רוצה לקנות אחת?
D DerBleistift New member 4/12/03 #6 טרם הספיקותי למה? אני מוזמן? יש שם רבי קומות לצילום? (די ספקן לגבי זה)
K kubeba5 New member 4/12/03 #7 אתה מוזמן תמיד אחי הגיע הזמן שקרית גת תהיה קצת על המפה! יש בה מקומות מזה יפים חבל על הזמן והבניין הכי גבוה שם זה 20 קומות
אתה מוזמן תמיד אחי הגיע הזמן שקרית גת תהיה קצת על המפה! יש בה מקומות מזה יפים חבל על הזמן והבניין הכי גבוה שם זה 20 קומות
Y yariv t New member 4/12/03 #8 קרית גת......וקו הרקיע שלה קו רקיע יפה שאותו רואים כבר כשחולפים בכניסה הראשונה לעיר או קו רקיע אחר שאותו רואים מהכניסה השנייה לעיר כשעוברים שם אומרים: מה זאת קרית גת????לא ידעתי שככה היא נראית. מצויין
קרית גת......וקו הרקיע שלה קו רקיע יפה שאותו רואים כבר כשחולפים בכניסה הראשונה לעיר או קו רקיע אחר שאותו רואים מהכניסה השנייה לעיר כשעוברים שם אומרים: מה זאת קרית גת????לא ידעתי שככה היא נראית. מצויין
K kubeba5 New member 4/12/03 #9 קו הרקיע של קרית גת באמת יש לה אחלה קו רקיע בעיקר שאתה מאשקלון לקרית גת היא נראית ממש עיר חדשה הכול לבן כזה חדש...ממש שווה כמה תמונות...!
קו הרקיע של קרית גת באמת יש לה אחלה קו רקיע בעיקר שאתה מאשקלון לקרית גת היא נראית ממש עיר חדשה הכול לבן כזה חדש...ממש שווה כמה תמונות...!
F fireman New member 4/12/03 #10 ביום שהוא יבוא לצלם בקרית גת יהיו שם 60 מגדלים בגובה של 200 מטר כ"א.