DEPECHE MODE

Amir26

New member
DEPECHE MODE

מישהו יודע אם הם מופיעים באיזור(אירופה או באיזור כמו טורקיה) מתישהו בזמן הקרוב?

ט ו ר ה

New member
פעם אחרונה בנובמבר בטורקיה..

שנה שעברה. כרגע לא ידוע על שום סבב הופעות שלהם.

turrican

New member
היי Amir26 ../images/Emo13.gif

אירופה זה כאן באיזור?? חיחי..תלוי למי. החדשות הכי מעודכנות לגבי דפש מוד אתה יכול למצא בפורום דפש מוד שמנוהל על ידי יקירתנו Pimpf , וכמובן באתר הרישמי שלהם. לדעתי , לא חושב שבקרוב יש להם הופעות. הבנתי שדייויד גאהן וגור שהם עובדים על אלבומים משלהם. בהצלחה בכל מקרה.

שמש27

New member
ונכון שזה יהיה מפגש פורום ?

אנחנו פשוט נשכור מטוס פרטי + קוויאר + DVD IN PARIS, וניסע כולנו ביחד לבופעה, תהיה היכן שתהיה. כסף ? נו, באמת - זה מה שמשנה ???

turrican

New member
נשמע לי מתאים ../images/Emo24.gif

מתאים לי לאללה ליסוע לשם . אבל אני מקווה שאישתי תתן לי ליסוע..במחשבה שניה , היא תבוא איתנו כי היא יותר חולת דפש מוד ממני (הייתם מאמינים?) יש לי בקשה קטנה.. אפילו קטנטונת.. בלי להיות קטנוני אפשר להחליף את המנת קאוויאר במשהו אחר? טוב אני מעדיף איזה סטייק פילה עסיסי , ואם אי אפשר אפילו מנת שוארמה טובה (ולא נוטפת!!) . דגים עושים לי רע..

לי בצרוקי / פייפר יש עוד 5 מקומות

אבל כנראה הוא יפול קצת אחרי טורקיה (!!!!)

שמש27

New member
מגניב !!!

לא נורא, הנה התוכנית. נתרסק קצת אחרי טורקיה. נלך דרך יערות במשך חודשיים. נחצה את תעלת לאמנש בשחייה. נגיע להופעה בלונדון שבורים, סחוטים ובמראה האדם הקדמון. ואז הדפשים יקבלו אותנו מאחורי הקלעים כגימיק תיקשורתי !!! לא שווה ?? ואגב, טוריקן - אם הטחינה לא נוזלת עד למרפק - איך אתה יודע שזאת היתה באמת שווארמה ? לא הבנתי.

שמש27

New member
עכשיו טורה תגיד באינפוף נונשלנטי:

" לא חייבים לחצות את תעלת לאמאנש בשחייה כדי לגעת במרטין גור, הלא כן ? "

מרטין גור, איכס, אבל דיוויד גאהן...

.... לא איכפת לי שהוא בן 40 ומשהו, אני אגע בו איפה שרק ירצה !!!!!

למעלה