עכשיו לא בטוח עדיין אם אני אוכל לחזור לדירה הזאת (של הדוד)! מי כרגע היא מושכרת למישהו את הדירה זאת אישה שהשכירה את זה לבן שלה שהוא יחסית גדול, אבל נראה לי שיש משהו לא בסדר איתו, כאילו אפשר לתקשר איתו אבל משהו בו כזה OFF, אז אנחנו בייסקלי מדברים עם אמא שלו לגבי מה שקשור לדירה הזאת - אז היא זאת שבכלל אמרה לנו שהיא רוצה שהבן שלה יצא מהחוזה לפני הזמן, וכאילו היא לא יכולה לשבור חוזה אז אמרנו לה שאם היא רוצה לצאת לפני הזמן היא צריכה להביא מחליף. במקרה יצא שאנחנו קרובים למועד הסיום של החוזה שלי של השנה הראשונה בדירה הזאת וחשבתי מה לעשות, והעדפתי לגור שם מאשר להמשיך, ואפילו באתי לראות והכל (למרות שכבר ראיתי את הדירה בעבר) ואז כשאמרנו לה שאני רוצה, היא אמרה- טוב אני צריכה למצוא דירה לבן שלי קודם, וכאילו הוא לא גר שם- אני דיי בטוחה שהוא חזר לגור עם האמא שלו בכל מקרה כי כשהוא הראה לנו את הדירה הוא הגיע ממקום אחר, הוא לא היה בבית, לא משנה האמא מעצבנת כי היא עוד לא נתנה לנו תאריך וזה אומר שאני לא יודעת מה יקרה אם זה, אז כנראה אם הבעל דירה שלי ישאל אם אני רוצה לחדש חוזה אני אסכים, כי אם הדירה הזאת לא תהיה פנויה מוודאות של מאה אחוז אני לא אגיע למצב שאולי באמת לא יהיה לי איפה לחיות, וגם לא יהיה לי כוח לחפש דירה אחרת להשכרה או משהו, אבל זה עניין של באמת להיות עכשיו במצב ביניים שאני לא יודעת כרגע מה יהיה מקום המגורים שלי עוד 3 חודשים וזה קצת הרבה מלחיץ אותי, אז אני דיי מדחיקה שזמן זה דבר שיעבור ואני אצטרך להתמודד עם הבעיה הזאת בקרוב.
יש עדכון לגבי המצב? מתי בדיוק נגמר החוזה שלך והחוזה של הדייר של דוד שלך? אני מניחה שהחוזה של הדייר ארוך יותר משלך ובגלל זה את לחוצה. למרות שאיך שהסברת את זה, את יותר מודאגת מלתת לבעל הבית שלך התראה מראש שאת לא מחדשת חוזה. אף פעם לא התעסקתי בארץ עם חוזי שכירויות אז אני לא בטוחה אפ אפשרי, אבל נגיד פה יש אפשרות לחדש חוזה month to month ואז זה יקר יותר חודשית מאשר אם חותמים לשנה, אבל זה נותן לך גמישות של עוד חודש-חודשיים להתאפס על עצמך ועל מקום אחר. אני לא יודעת אם זה משהו שבעל הדירה שלך יסכים לו, אבל אולי כן שווה לשאול אם כל מה שאת צריכה בשביל לדעת בוודאות מה קורה עם הדירה השניה זה רק עוד חודש.
כאילו סוג של כן, אבל אני אצטרך לדאוג לכל העניין הזה וזה ולא משהו שיש לי כוח להתעסק איתו עכשיו. וגם חשבתי על זה, ובסופו של דבר אני קצת מסכימה עם אחותי שעדיף שאני אקנה דירה והיא תהיה על השם שלי בטאבו, ואם זה יקרה אז לא אכפת לי אם היא רוצה למכור את הדירה הקודמת שגרתי בה, היא באמת מאוד גדולה לבן אדם אחד, זה איכשהו התגלגל לזה שגרתי שם לבד. והדירה של הדוד שלי עדיין דיי מגעילה. (אבל זה לא משהו שנראה לי שאני אספיק לעשות בטווח של 3 חודשים, כך שאם הדירה של הדוד תהיה עדיין תפוסה אני אצטרך לחתום על חוזה לעוד שנה ואני אשתדל להקדיש את הזמן הזה לחפש דירה לקנות.
אם יש לך אפשרות לקנות משהו נראה לי שזה עדיף כי ככה את יודעת שזה שלך ואף אחד לא יכנס לך לשם או יוציא אותך משם. זה המון כאב ראש אבל אז אני מבינה למה את לא רוצה להתעסק עם זה.
אה זה כאילו לא קשור בקטע פיזי, הדברים של אמא שלי לא נמצאים בדירה הזאת, אני מניחה שמה שניסיתי להגיד זה יש לי קצת טראומה, וכאילו יש לי חרדה מלהיות כמו אמא שלי ברמת האגרניות והלכלוך ולא לשים לב אז אולי יש משהו בדירה עכשיו שהוא לא בסדר אבל אני לא יודעת שהוא לא בסדר כי אף פעם לא הייתי כאילו בסביבה נורמאלית. נראה לי שזה מה שרציתי להגיד.
אה אוקיי הבנתי מה התכוונת.
אבל כשאת אומרת שלא היית בסביבה נורמלית זה לא בהכרח חייב להיות איפה שגרת. אבל כשהיית בבתים של אנשים אחרים או אפילו חברות בילדות וראית את הבתים שלהן, היה נראה לך שהבית שלך מבולגן בהרבה יותר משלהן? כי אני חושבת שלרוב האנשים יש נטייה לאגור יותר ממה שהם צריכים. כמובן שיש אנשים שהם אגרנים בקטע כפייתי ואני חושבת שלזה את התכוונת, אבל קצתבלגן או קצת יותר מידי חפצים אישיים שאף אחד לא צריך זה לא איזה משהו שצריך להדאיג אותך. את צריכה לראות את הבית שלי כדי להרגיש טוב עם עצמך...
אני כנאה סתם מכניסה לעצמי סרטים לראש, אני מניחה שאני גם קצת פוחדת שאם לא תהיה לי תשובה חד משמעית מהאמא של הדייר של הדירה של הדוד, אני אפחד אם הוא ישאל אותי את זה נגיד כחודשיים לפני אם אני לא רוצה לחדש, ואם אני אגיד לו שלא, אז הוא ירצה להראות אותה לאנשים ואני אצטרך בחודשיים להיות בכוננות שהוא יכול לבקש ממני כל כמה ימים להראות את הדירה לאנשים, ואני ממש שונאת כשאנשים נכנסים אלי הבייתה.
אני יכולה להבין את זה. גם אני שונאת שנכנסים לי לדירה. יש לשותפה שלי קטע כזה שהיא אוהבת להראות את החדר שלי לאנשים בגלל הקירות והיא לא מבינה למה זה מעצבן אותי שאנשים שאני לא מכירה נכנסים לי לחדר. כאילו אם לא נוגעים בכלום והאמת הם גם בקושי נכנסים באמת, היא סתם פותחת את הדלת והם עומדים בכניסה שניה ומסתכלים. ועדין זה מרגיש כמו חדירה לפרטיות ואני שונאת את זה והיא לא מבינה כי היא חושבת שאני צריכה להתגאות בזה. וזה לא כאילו שאני מתביישת בזה או משהו אבל זה השטח שלי והרבה פעמים אני משאירה בלאגן בחדר ולא בא לי שמישהו שהוא לא אני יכנס לשם אז כמובן שאני מבינה לליבך. אבל האם יש אפשרות לבקש מבעל הבית להראות את הדירה לאנשים רק בשעות ספציפיות שהסכמת עליהן מראש? ככה יהיה לך שליטה על הסיטואציה. זה עדין מעיק אבל עוד יותר מעיקים הם בעלי בית שפשוט שולחים לך הודעה "עוד שעה יכנס מישהו לראות את הבית" ואת לא בבית ואת סתם בחרדות שמישהו יכנס לך לבית בלי שאת מוכנה לזה.
אה מגניב. סיימת את עונה 1? (מר רובוט)
כן. סיימתי את עונה 1, והתחלתי את עונה 2, נראה לי שהגעתי לאיזה פרק 5 או 6 אבל לא יצא לי לצפות בפרק כבר איזה חודש+. הרבה פחות מענין לי עכשיו.
כן, כאילו דה סאבסטנטס זה סרט פאקינג מוזר ברמות. וחוץ ממ-maid נדמה לי שהיה לה תפקיד קטן גם ב"נותרים" שזו סדרה ממש מוזרה, אה וגם היא הייתה ב- Kinds of Kindness (שעוד לא ראיתי אבל אני יודעת שהבמאי של הסרט הזה עושה דברים מוזרים).
יש לי איזה לקוחה שממש אוהבת סרטים מוזרים וסרטי אימה וכל הזמן צוחקת עליי שאני לא מוכנה לראות סרטי אימה, אז אמרתי לה שאם היא סוג של מיקי, היא צריכה לראות את קינד או קיינדנס והיא ראתה ושלחה לי הודעה באותה ערב שזה סרט דפוק

אני עדין חושבת שאת אבל צריכה לראות אותו

לא הכרתי את מרגרט אז, אז לא שמתי לב אליה ואני לא זוכרת מה היה התפקיד שלה בו, וממש לא בא לי לצפות בו שוב כדי להיזכר בתפקיד שלה שם, אז אני בונה עליך שתראי ותגידי לי
כן אני מסכימה שהיא ממש מדכאת (maid), אבל לא יודעת, לי זה כאילו לא הפריע כי אני אוהבת גם דברים מדכאים. בכל מקרה אני ממש אהבתי את התפקיד שלה שם. והסדרה הזאת בהחלט לא מעודדת להביא ילדים.
עוד לא סיימתי אותה האמת. היא הייתה סדרת חדר הכושר שלי ולא הלכתי לחדר כושר כבר איזה שלושה שבועות כי יש מזג אוויר ממש נעים בחוץ ואני מעדיפה לעשות הליכות בחוץ מאשר להיות כלואה בחדר מחניק.
[I Origins] כן, כאילו זה מה שאני זוכרת מהסרט, כאילו ראיתי אותו לפני כמה שנים אז אני לא זוכרת כ"כ טוב. אני מסכימה שמרגישים שלא מבינים אותו עד הסוף או משהו, אבל לא יודעת לפחות זה היה מספיק מוזר בשבילי לזכור את זה
טוב בשלב הזה כבר ממש הדחקתי את הסרט הזה.
הדודים שלי הביאו לי אותו, אז אני כנראה אראה אותו בקרוב. זה גם מעניין שהבנתי שהוא בויים ע"י אחד הכהנים (מהאחים כהן כאילו, לא יודעת מה השמות הפרטיים שלהם, אבל אני בד"כ אוהבת את הסרטים שלהם אז זה סימן טוב)
אני מקווה שכבר יצא לך לראות, רוצה לשמוע מה דעתך.
וכן, אית'ן כתב אותו יחד עם אישתו, הם גם כתבו ביחד את Drive-Away Dolls שבראש שלהם זה חלק מטרילוגיה כלשהי כש-!Honey Don't זה הסרט השני. אבל כאילו אין באמת קשר בין הסרטים חוץ מהעובדה שבשניהם מרגרט היא לסבית. כלומר, היא אפילו לא משחקת את אותה הדמות. אבל למרות שאהבתי את הראשון, כמובן שאהבתי את האני דונט! הרבה יותר. מסיבות מובנות אבל גם בעיקר כי הוא הרבה יותר מצחיק והזוי.
ספיקינג אוף אית'ן כהן, הוא כתב מחזה שרץ עכשיו אוף ברודווי וכשהוא כתב אותו הוא אמר לאוברי שנראה לו שהוא כתב אותו בהשראתה רק שהוא לא הבין את זה עד אחרי שהוא כתב אותו, ואז הוא הציע לה לשחק בו והיא הסכימה והם כל הזמן צוחקים על זה שהוא אמר שהוא כתב את התפקיד עליה/בשבילה כי אומנם אנשים מציקים ומסרבים לספיילר כמו שצריך, אבל מסתבר שזה תפקיד מטורלל לגמרי ולא בדיוק תואם את האישיות של אוברי ויש אנשים שיחשבו שזה עלבון להגיד שזה מבוסס עליה, אבל אותה זה מצחיק וזה מה שחשוב. כפרעליה