שם:

עדי

וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
גיל בדקות-

17,663,040
כמה פעמים אתם יכולים לקפוץ על רגל אחת?

אשכרה קמתי לקפוץ, 6. מרגיש לי שכבר עשית לנו מבחן כזה
סדרות החודש:
דקסטר: התחיה - ממש כיף סופסוף דקסטר חזר לעצמו
הקיץ שנהייתי יפה עונה 3 - וואי שמעוו אני ככ שונאת את כולם וככ אינווסטד בו זמנית!!!!! אני מחכה לפרק כל יום רביעי
ברוקלין 99 שח ביס - כיף

וכן זה זהה לחודש שעבר
סרטי החודש:
My Oxford Year - סרט רומנטי מעפן עם הזאת שלא יודעת לשחק בשיט, לאדעת למה ראיתי.
המפה שמובילה אלייך - עוד סרט רומנטי שאכזב.
קלולס - לפעמים צריך לחזור למקורות
קוויר - לא אהבתי בכלל האמת לא הצלחתי לסיים.
שירי החודש:
Conan Gray - Vodka Cranberry
טוב ואחד לכבוד האירוסים
Taylor Swift - So High School
ספרי החודש:

שוב אני עם יותר מתשובה אחת!
A Court of Frost and Starlight - נובלת מעבר חמודה מאד מאד
A Court of Silver Flames - נהדר
A Court of Mist and Fury - אמרתי לעצמי שאני אקרא רק קטעים נבחרים מהספר השני כי התגעגעתי ובטעות אני קוראת את כולו

דמויות (אהובות) החודש:

דקסטר בטלוויזה, ספוילר ספוילריסטי לספרים:
ריס, קאסיאן, פיירה, נסטה, עזריאל, גווין.
דמויות שנואות/מעיקות של החודש:

ג'רמיה ובלי בקיץ שנהייתה יפה שתי סטירות לכל אחד
זוג אהוב/שנוא של החודש:אהוב: ספוילר ספוילרסטי לספרים:
קאסיאן ונסטה
ריס ופיירה
. שנוא: ג'רמיה ובלי שני מטומטמים.
שחקני החודש:

טראוויס קלסי (הוא שחקן בפוטבול) כי הוא עושה את טיילור שמחה.
קראשי החודש:

ספוילר ספוילריסטי לספרים שוב (סליחה נו זה מה שהעסיק אותי החודש):
קאסיאן
ואז שוב ריסי ריס
ובעלי שיחיה (אמן שיחיה שוב כסלבריטי אבל שיחיה אנערף)
ציטוט חודשי:

"
This podcast got me a boyfriend" 🥹🥹 (ליטל דיד שי נואו שכמה שעות אחכ זה יהיה husband 🥹🥹🥹)
סיבה למסיבה:

טיילור הכריזה על אלבום חדש!!!!!!!!!!!

טיילור התארחה בפודקסט של טראוויס ודיברה שעתיים שלמות והייתה נינוחה כמו שמעולם לא ראינו אותה!!

טיילור וטראוויס התארסו!!!!!!!!!!!!!!!!

חודש ככ טוב לסוויפטים
[למתקדמים] סיפור החודש:

אין לי אז אני אספר לכם סיפור מיולי. הלכנו לפארק אירופה שזה סוג של דיסנילנד רק שהקונספט הוא מדינות באירופה ולא דיסני. המקום מעוצב ממש ממש יפה!! כל אזור הוא מדינה אחרת ואפילו השירותים מושקעים ברמות בהתאם למדינה!! אנייוואי, אנחנו באות לרכבות הרים. הבעיה: אנחנו אוהבות ירוידות חדות, לא אוהבות סיבובים. אז עלינו על הרכבת הראשונה ולמרבה השמחה הכי טובה עם ירידה חדה בטירוףףףף היה ממש כיף. ואז המשכנו לבאה ומשם הכל הדרדר. היא הייתה מאד כיפית ומפחידה אבל גם מלאת לופים וסיבובים אז כמובן שירדתי עם סחרחורת ובחילה (קלה עדיין). אז אחרי שנחתי קצת אחותי אמרה טוב בואי לרכבת הזאת היא נראית עדינה יחסית ואז נאכל. ביג מיסטייק, היוג'. כי אמנם לא היו לה סיבובים רציניים אבל הקרונות עצמם הסתובבו כל הנסיעה!! וזה חיסל אותי. איך שירדתי רצתי להקיא, במזל לא היה ממש מה. ואז שתינו פשוט שכבנו על הרצפה בקצה הפארק למשך איזה חצי שעה. התמקמנו במקרה ליד איזה שער עובדים והם מידי פעם שאלו אם אנחנו חיות חחח. ואז החלטנו שאולי לקום להסתובב בפארק יהיה יותר טוב. אז קמנו והלכנו לאט לאט כמו זומביז. היינו רעבות וזקוקות לאוכל אבל גם לא מסוגלות להכניס כלום אז החלטנו על צ'יפס בלי כלום כי הוא יבש וקולה. זה קצת עזר. המשכנו ללכת לאט לאט.אחותי לרוב פחות רגישה ממני אבל למזלי זה חיסל גם אותה אז היינו ביחד בזה וככה לא ביאסנו אחת את השניה. אחרי מספיק זמן שהסתובבנו לאט הצלחנו לחזור לעצמנו ולהמשיך להנות ממתקנים. התמקדנו בדברים של מים יותר. למרבה הצער ויתרנו על רכבת אחת שנראתה כיפית כי גם היה לה לופ רציני והחלטנו לא לקחת סיכון שוב אבל הצלחנו להנות מרכבות אחרות ובסוף היה יום כיף. פארקים אני מבקשת - רק ירידות, בלי סיבובים!!!!!
למה אתם מצפים בחודש ספטמבר:

פריז!!!! ואז ישר ראש השנה יאייי חופש ארוך ואוכלללל
האם אתם חוגגים את ראש השנה ואם כן עם מי ומה אתם מביאים לארוחה?

כן כמובן. משפחה כרגיל. כלומר הורים, אחים, דוד שלי ואשתו ואולי בת דודה שלי ובעלה והילד אם הם יבואו. ואני מביאה את עצמי וגם זה בקושי

אנחנו נוחתות בשש בבוקר בערב חג. הולכת לישון ולקום לארוחה בערך. סורי אמא תקבלי פחות עזרה השנה.
האם אי פעם תקעתם בשופר?

נופ
שנה חדשה זו הזדמנות להתחלות חדשות. ציינו משהו אחד שהייתם רוצים להתחיל איתו השנה?

וואי אני מזה לא מאמינה בניו יר רזולושיינס. אבל האלבום של טיילור יוצא כשבוע אחרי ראש השנה אז אני אפתח איתו את השנה!
תפוח, רימון או ראש של דג?

תפוח. רימון זה לא משהו וראש של דג זה איכס
מה הבורקס הכי טעים?

משולש גבינה קלאסי. איך אני אוהבת

יש לי בעבודה בורקסים קטנים בבוקר איך אני שמחה כשנשארים לי משולשים.
ירקות או פירות?

אממ תלוי למטרה

אבל נראה לי ירקות. כלומר עגבניה >>> הכל. (כןכן עגבניה זה פרי סתמו)
צורת הפסטה האהובה עליכם?

איך קוראים לאלה שזה ארוך ורחב.... שניה... אה פטוצ'יני.
ילדים בוכים במסעדה או ילדים שבועטים לכם במושב במטוס?

להרוג את כולם!!! במטוס הרבה יותר גרוע זה בדכ ארוך יותר ואין לאן לברוח.
פחד שיש לכם שרוב האנשים לא מפחדים ממנו-

סרטי אימה אבל גם מה שאנשים מחשיבים "לא מפחיד". יש לי כל מיני של חרדה חברתית אבל אני יודעת שאני לא היחידה. נראה לי באופן קיצוני אבל ליזום דברים.
מה הצבע של הקירות שלכם בחדר/בית (מה שבא לכם לפרט)-

בדירה סתם לבן. בחדר שלי אצל ההורים שמנת וקיר אחד ירוק בהיר.
מגנטים על מקרר- כן או לא?

של חתונות? כן בוודאי. נזכרתי שנתקלתי בכמה סרטונים של אמריקאים בישראל שממש המומים מהקטע. מה יש לך אצלך אז?
לכמה דברים אתם מנויים?

הממ אני מפחדת לגלות

טלוויזיה/סטרימינג - 4 (סטינג, נטפליקס, דיסני, אמזון), אפל מיוזיק, איתורן, אינטרנט (נחשב?), אממ אז 7?
תמונה/וידאו:

I mean🥹🥹
יפה אחת

אני בבוקר:
126K likes, 367 comments - furreal_whimsy on May 31, 2025: "😸🫶🏻 𝐈𝐧 𝐭𝐨𝐝𝐚𝐲'𝐬 𝐞𝐝𝐢𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐨𝐟 #𝟏𝟎𝐓𝐡𝐢𝐧𝐠𝐬, 𝐬𝐩𝐞𝐧𝐝 𝐚 𝐜𝐨𝐳𝐲 𝐟𝐚𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐲 𝐚𝐭 𝐡𝐨𝐦𝐞 𝐢𝐧 𝐋𝐨𝐧𝐝𝐨𝐧 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐚𝐜𝐭𝐫𝐞𝐬𝐬 @𝐲𝐚𝐳𝐝𝐞𝐦𝐚𝐧𝐝 (𝐘𝐚𝐬𝐦𝐢𝐧 𝐅𝐢𝐧𝐧𝐞𝐲) 𝐫𝐞𝐚𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐬𝐜𝐫𝐢𝐩𝐭𝐬, 𝐬𝐭𝐫𝐨𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐡𝐫𝐨𝐮𝐠𝐡 𝐭𝐡𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐤 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐡𝐞𝐫 𝐝𝐨𝐠 𝐊𝐨𝐤𝐨 𝐚𝐧𝐝 𝐦𝐚𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐚 𝐰𝐚𝐫𝐦 𝐜𝐮𝐩 𝐨𝐟 𝐭𝐞𝐚 (𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐟𝐨𝐮𝐫 𝐬𝐜𝐨𝐨𝐩𝐬 𝐨𝐟 𝐬𝐮𝐠𝐚𝐫...
www.instagram.com
אני כשיש בעיה ברכב או בבית:
602K likes, 1,096 comments - jillian.marie3 on June 12, 2025: "✨40 years old and still calling 😂😂.. He always knows how to fix it ❤️😂😂❤️❤️ Happy Fathers Day coming to all the great dads out there 🫶🏻 #dadlife #daughters #dads #fathersday #happyfathersday #momlife #dadsanddaughters #memes #reels...
www.instagram.com