Department of Dirty Tricks/A Journey to the Highlands ספטמבר 2025 – שרשור חודשי 🧺🦕🕹️🎨🔰

דורי 1981

Well-known member
לכמה דברים אתם מנויים? אני שמחה שאת שואלת, כי אני צריכה שוב לבדוק ולבטל מנויים מיותרים!
נטפליקס (תכלס אני ממשיכה כרגע רק בשביל ההורים שלי שמחוברים לאותו מנוי, למרות שהם מבית אחר וזה איכשהו ממשיך לעבוד).
דיסני - לא מנויה.
אמאזון פריים - לא מנויה.
אפל - הנבלות לא נותנים לי כרגע להכנס לחשבון שלי לבדוק |שפם| אבל בשביל "תוכנית הבוקר" אני אחדש החודש אם צריך.
בראשית ימי כמחזיק טלוויזיה חכמה הייתי מנוי לאמזון פריים בלבד. אחרי שלושה ימים התיאשתי. מאז אני בנטפליקס אבל לאחרונה יש בקושי דברים לצפות בהם.

Lhuna3

Well-known member
למעשה אני ואיימי חוגגות ביחד.
היא עדין לא יודעת את זה אבל אני פשוט אופיע לה בבית. בלי ביצים. ונחגוג ביחד|חיוךרחב|
חחחחח
ואני מרגישה שבלי ביצים זה רפרנס שאני אמורה לזהות, אבל אני צריכה עזרה עם זה.
אנא הובילי אותנו לגאולה או משהו, צ'וזן וואן!
שחור לבגדים
אוקיי לכל מי שעונה שחור לבגדים:
אין לכם בעיה עם זה שרואים עליהם כל חלקיק אבק שלא לדבר על שערות של כלבים וחתולים, גם אם הם יצאו רק היום מהכביסה?
רק לי יש בעיה כזאת? :-(
כי גם אני אוהבת בגדים שחורים, אבל זה מונע ממני!

LeAnnDylan

Well-known member
🔮שם: פלאזי.
⏰גיל בדקות- הפסקתי לספור אחרי 20 מיליון.
🦵כמה פעמים אתם יכולים לקפוץ על רגל אחת? התעייפתי אחרי 38.

|HBO|סדרות החודש:
Parks and Recreation
We Were Liars
The Better Sister
Dept. Q
The Hunting Wives
Agatha All Along
The Clearing
Tiny Beautiful Things
And Just Like That
Smoke
Dexter: Resurrection
Poker Face
Chance
Stick
Mr. Robot
Russian Doll
Loot
Portlandia
Maid
Little Demon
Upload

|מארוול|סרטי החודש:
!Honey Don't
Drive-Away Dolls
She Rides Shotgun
The Assessment
I Origins
My Mother's Wedding
Drop
Another Earth
Next Exit
East of Wall
Eenie Meanie
The Fantastic Four: First Steps
My Old Ass
Aporia
Archive
Together
Caught Stealing

|גיטרה|שירי החודש:
סירי אומרת ש- !Honey Don't
thumbnail_IMG_7833.jpg
|ספר|ספרי החודש: Luna and the Witch Throw a Halloween Party
|פיקאצו|דמויות (אהובות) החודש: כל הדמויות של אוברי

|מריו|דמויות שנואות/מעיקות של החודש: הבעל של ליזי אולסון ב-The Assessment היה די בעע.
|רוקדות|זוג אהוב של החודש: האני ו-MG כמובן|לב| אגת'ה וריו, אליוט ואליוט ואפריל ואנדי.

|ספיידר|שחקני החודש: אוברי

|מאוהב|קראשי החודש: אוברי

|בועה|ציטוט חודשי: That's a butter knife Honey
|רוק|סיבה למסיבה: ספטמבר הגיע!! החודש הכי טוב בשנה!! יש פוטבול, יש יומולדת יש חגים, יש חופש ועדין יש אוברי בקולנוע!
|מדבר|[למתקדמים] סיפור החודש: תקשיבו, רשימת הסדרות/סרטים שלי זה הסיפור החודשי. לקח לי שעה לכתוב את זה. אין לי זמן גם לסיפור עכשיו:-D
🍂למה אתם מצפים בחודש ספטמבר: לתוכנית הבוקר!!!|מאוהב||מאוהב||מאוהב|

🍏האם אתם חוגגים את ראש השנה ואם כן עם מי ומה אתם מביאים לארוחה? כן, עם הבוסים, השותפה, חברה שלי ובת דודה שלי (וכאילו שאר העובדים אבל הם לא מעניינים) ואני מביאה את עצמי לארוחה ואני חושבת שזה מספיק. וגם חברה שלי ובת דודה שלי אוהבות לאפות אז אני אפילו לא צריכה להביא קינוח. בטח הבוסית תפיל עליי להכין את כל הדברים לברכות, שזה קל אז זה.
🐏האם אי פעם תקעתם בשופר? כן, מלא פעמים האמת. לסבא שלי היו בבית כמה. היה לו אחד קצר שבו היה ממש קל לתקוע. והיה לו אחד ממש ארוך שהיה צריך ממש להתאמץ כדי לתקוע בו. אבל כמובן שזה היה הרבה יותר מספק להצליח לתקוע בארוך!
🕊️שנה חדשה זו הזדמנות להתחלות חדשות. ציינו משהו אחד שהייתם רוצים להתחיל איתו השנה? הייתי רוצה להתחיל להיכנס למיטה מוקדם. אני עובדת פחות שעות אז אין סיבה שלא אעשה את זה אבל איכשהו זה לא קורה. גם הייתי שמחה להוריד את כמות הרדבולים שאני שותה. אני יודעת שזה לא בריא אבל אני לא שותה קפה וזה מקור הקפאין שלי ולפעמים מרגיש לי שאני ממש צריכה את זה. אבל רוב הפעמים אני סתם שותה את זה כי טעים לי ואת זה אני כנראה יכולה לחתוך.
🐟תפוח, רימון או ראש של דג? אם דודה שלי מכינה אז ראש של דג כי יאמי. אם כל אחד אחר מכין אז רימון.

🥔מה הבורקס הכי טעים? תפו"א זה Top Tier אבל גם פטריות ותרד עם קשקבל זה מעולה.
🍑ירקות או פירות? ירקות.
🍜צורת הפסטה האהובה עליכם? לא יודעת למה שאלתי את זה כשאני לא מכירה בכלל שמות. אבל אני אוהבת את הזאת הרחבה והשטוחה.
✈️ילדים בוכים במסעדה או ילדים שבועטים לכם במושב במטוס? בעיקרון ילדים שבועטים בכיסא אומר שאתם על טיסה וטיסה זה חופשה אז זה נשמע יותר טוב מסתם מסעדה. מצד שני במסעדה אני יכולה פשוט לשים אוזניות ולהתעלם אבל איך מתעלמים ממישהו שבועט לכם בכיסא?
|קר|פחד שיש לכם שרוב האנשים לא מפחדים ממנו- אני מפחדת מבלונים. ז"א מהרעש שלהם כשהם מתפוצצים לא סתם ממראה של בלון. וגם מחיות. קטנות, גדולות זה לא משנה. האינסטינקט הראשוני הוא לפחד.
|צבע|מה הצבע של הקירות שלכם בחדר/בית (מה שבא לכם לפרט)- בחדר יש לי ירוק וכחול. במקלחת אפור כהה, בסלון והמטבח בז' קרם כזה.
|1מצלמה|מגנטים על מקרר- כן או לא? כן. אני אוהבת מגנטים. אבל לא כאלה משעממים מאירועים.
|נטפליקס|לכמה דברים אתם מנויים? חוץ מכל שירותי הסטרימינג המיותרים שאני מכריחה את עצמי להשתמש בהם יש גם את אפל מיוזיק וספוטיפיי, יש לי איזה מנוי לשטיפת רכבים שאני בקושי משתמשת בו ואלוהים יודע למה נרשמתי לזה בכלל. בדיוק השבוע ביטלתי מנוי של prep meals שבהתחלה אהבתי אבל אז כבר לא היה לי כוח להסתכל על הארוחות האלה יותר. יש לי גם איזה מנוי לאיזה מוצר לשיער שאני לא יודעת איך מבטלים:LOL: ומנוי לקולנוע ומנויים לכל מיני אפליקציות הזויות. אל תשאלו. בקיצור אני צריכה לבטל את הכל ולהשאיר לי רק את אפל.

LeAnnDylan

Well-known member
ואני מרגישה שבלי ביצים זה רפרנס שאני אמורה לזהות, אבל אני צריכה עזרה עם זה.
חח איימתי עליה באיזה שרשור weekend watch שאם היא לא תביא את אוברי לפודקאסט שלה אני אשליך לה ביצים על הבית. אבל היא הביאה את אוברי אז היא ניצלה:-P:

LeAnnDylan

Well-known member
Black Bear (2020) - זה כבר מסוג הסרטים שאני ממש אוהבת כי הוא סרט מוזר ואומנותי כזה שקשה קצת להבין מה בדיוק קורה בו. וגם סוף סוף תפקיד ממש ראשי לאוברי |מאוהב|. בסוף הסרט הרגשתי שיש פה איזה 3 או 4 שכבות של מטא ותהיתי אם מי שכתב את הסרט שהתסריטאי שהיא הייתה נשואה לו כי זה היה נותן לסרט עוד מימד אפילו (אבל זה לא היה הוא). דבר ראשון אין ספק שהסרט הזה מציג את תצוגת המשחק הכי טובה שראיתי של אוברי, בעיקר כי היא משחקת מנעד מאוד גדול בדמות שלה והיא מהממת בכל קטע בסרט. אחרי הסרט נסיתי למצוא כל מיני פרשנויות וראיתי כמה סרטונים שהתיימרו לנתח אותו, אבל רובם לא נתנו לי תשובה מספקת למה לעזאזל קרה שם. אני חושבת שיש לי תיאוריה משלי אז בחלק הראשון של הסרט זה נראה כמו סרט רגיל על זוג שאוברי מצטרפת אליהם לחופשה אליהם ובאיזה שלב הבעל בוגד באישתו איתה. ואז עוברים חלק ורואים שהכל זה בעצם מאחורי הקלעים של סרט שהוא פחות או יותר העלילה שראינו בחלק הראשון, רק שאוברי הפעם משחקת את האישה, מי ששיחק את הבעל בקטע הקודם הוא הבמאי של הסרט וגם הבן זוג בחיים האמיתיים (של הסרט) של אוברי, ומי ששיחקה את האישה . הקטע הנוראי בכל הדבר הזה שבשביל להוציא מאוברי "משחק טוב" הוא גורם לה להאמין שהוא באמת מנהל רומן עם הבחורה שמשחקת את האישה כדי שהיא תתחרפן ותיתן הופעה טובה, ורואים אותה לאט לאט חווה התמוטטות עצבים מה שהיה לי מאוד עצוב לראות. מעניין אותי אם יש פה ביקורת על במאים שעשו דברים דומים במציאות לנשים. הדוגמא הכי בולטת היא שלי דובל, מי ששיחקה את אישתו של ג'ק ניקולסון בניצוץ, שעכשיו יודעים שקובריק הבמאי באמת הפחיד אותה בצורה דיי פסיכית מאחורי הקלעים כדי שהיא תיתן הופעה טובה. למעשה אפשר לטעון שהיא אפילו לא משחקת בסרט הוא הביא אותה למצב שהיא באמת פחדה מאוד, ואני יודעת שהיא טענה שזה עשה לה נזק נפשי גדול אחרי סיום צילומי הסרט. ואני יודעת שזו לא הדוגמא היחידה של מקרה כזה, וזה ממש עצוב :-(. יש בסרט דוב שחור קטע ממש אחרון שרואים את אוברי הולכת לכתוב תסריט ואז היא שוברת את הקיר הרביעי ומסתכלת למצלמה וככה הסרט נגמר. איך שאני פירשתי אותו זה שהקטע האמצעי הוא בעצם מה ש"קרה באמת" והקטע הראשון, שאוברי היא משחקת את התפקיד של האישה השניה זה בעצם התסריט שהיא כתבה בסוף. אבל הבנתי שהבמאי לא נתן הסבר סופי לגבי מה קורה בסרט ואמר משהו בסיגנון- שכל אחד יפרש את זה איך שהוא חושב. בקטע שהיא ממש מאבדת את זה מתחילה לחוות התמוטטות וצועקת ובוכה ממש ריחמתי עליה, וממש שנאת את בעלה על מה שהוא עושה לה ;-(
וואי כל כך חיכיתי שתצפי בסרט הזה כבר!!!!! וכמובן שלא אכזבת|מאוהב||מאוהב||מאוהב|
אני מתעליך ועל הניתוחים שלך!!!|מאוהב||לב||כתר| אוף בא לי לראות את הסרט שוב עכשיו כדי לבוא לך עם חוות דעת טרייה כי ראיתי כל כך הרבה דברים מאז הפעם האחרונה שראיתי את הסרט הזה ויש לי קצת עיסה במוח|חבול|
אני כן חושבת שאיך שאני הבנתי את זה זה שהחלק הראשון היה ההשראה שלה לכתיבת התסריט של החלק השני. אבל כאילו כל פעם שאני רואה את זה אני מסתכלת על זה בצורה שונה וזה קצת מבלבל וקצת מלהיב אותי שיש לסרט כל כך הרבה שכבות וכל אחד יכול לקחת ממנו מה שהוא רוצה. אבל את צודקת שאחד הדברים שלא ניתן להתווכח עליהם זה שתצוגת המשחק שלה בסרט הזה פשוט מעולה!!!
טוב אני הולכת לצפות בזה שוב עכשיו. אני אגיב לך יותר באריכות מחר.

Lhuna3

Well-known member
- הארי פוטר (2-4) (אין לי כוח לכתוב את השמות המלאים של הסרטים)
כל פעם שמישהו צופה בסרטי הארי פוטר במקום לקרוא את הספרים מלאך מאבד את הכנפיים שלו.
- אז ידיד שלי מכריח אותי לראות איתו את הסרטים של הארי פוטר (דילגנו על הראשון כי ראיתי אותו פעם מזמן ואפילו שאני זוכרת ממש בקושי, זכרתי את הדברים החשובים ולא היה לי כוח לנסות לראות אותו עוד פעם כי סבלתי ממנו ממש בפעם הראשונה). האמת אני בקושי זוכרת מה היה בשני, ואני גם זוכרת שהפסקנו אותו איזה פעמיים מרוב שהוא שיעמם אותי. אבל השלישי והרביעי דווקא היו נחמדים. אני לא אוהבת אף אחד מהדמויות כולם קצת בלתי נסבלים בעיני, אבל בשלישי וברביעי הייתה לפחות עלילה קצת מעניינת. אני מניחה שלונה לא תכעס עלי כי ממה שאני זוכרת היא אוהבת את הספרים ולא את הסרטים. זה מעניין לראות כל מיני שחקנים שאני מכירה מפרוייקטים יותר מתקדמים שלהם. נגיד בכולם נראה לי שהופיע השחקן של וולדר פריי ממשחקי הכס (מה שגרם לי לחשוב כל פעם שהוא יתגלה בסוף שהוא רע, אבל זה סתם כי זה היה האסוציאציה שלי אליו).
הלכתי לבדוק את מי הוא משחק שם ואויש זה פילץ' האב-בית. ספוילר לכל הספרים: הוא אמנם לא אוכל מוות, ויש איזה רגע שהוא מעורר אמפתיה כשמתברר שהוא סקוויב ומתבייש בזה, אבל הוא בהחלט רע באופי שלו ושואף להחזיר לביה"ס שיטות ענישה אכזריות של פעם, ולכן כשאומברידג' משתלטת על הוגוורטס הוא בצד שלה.
היה מעניין לראות את דייויד טנט בתפקיד קטן בסרט הרביעי,
אני יודעת שהוא משחק את קראוץ' ג'וניור אבל אפילו בשבילו אני לא אצפה (ראיתי קטע איתו).
את הסרט השלישי ביים אלפונסו קראון, במאי שלימים אני אתחיל לעקוב אחריו. אני צריכה עוד להשלים סרטים בפילמוגרפיה שלו אבל בינתיים ראיתי את Children of Men, שלו, שיש בו סצנה אחת ממש ארוכה ומורכבת שהיא בשוט אחד אבל בתוך מכונית בזמן מרדף מכוניות וזה נראה כמו שוט ממש קשה לצילום (אני זוכרת שכשלמדתי קולנוע הראו לנו את הסצנה הזאת בכמה קורסים שונים),
בזה במקרה כן צפיתי.
ואת "כוח המשיכה" עם סנדרה בולוק שמאוד אהבתי. האמת היא שגם חשבתי שהויזואליות בסרט הארי פוטר שהוא ביים הייתה דיי מגניבה. ידיד שלי בעקרון אמר לי לא להתייאש מהשני כי זה מתחיל להיות טוב מהשלישי וזה באמת קצת נכון.
אני בספק.
|גיטרה|שירי החודש:
Franz Ferdinand - Night Or Day
Queens Of The Stone Age - No One Knows
אני אקשיב!
|מריו|דמויות שנואות/מעיקות של החודש:
הארי, רון והרמיוני (מהסרטים מהסרטים, לונה לא לשחוט אותי!)
אני לא אשחט אותך כי הסרטים זה לא נחשב.
|בועה|ציטוט חודשי: "זה לא באמת כייף למות מסמים" (גורי אלפי)
מאיפה לו לדעת?
🍂למה אתם מצפים בחודש ספטמבר: לא ממש מצפה לזה, אבל כנראה לעבור לגור בבית הקודם של דוד שלי מאחר והחוזה שלי בדירה נגמר עוד חודשיים והדירה שנפגעה מהטיל עוד לא סיימו את כל מה שצריך לעשות שם :-[ אבל אין סיכוי שאני חותמת עוד שנה על הדירה הנוכחית כי אני שונאת אותה, אני גם שונאת את הדירה של דוד שלי לשעבר שאני כנראה עומדת לעבור אליה, אבל לפחות היא הרבה יותר גדולה ואין בעל דירה.
למה מה רע בדירה של הדוד? (אם מתאים לך להסביר)
🥔מה הבורקס הכי טעים? עם גבינה
🍑ירקות או פירות? שניהם בגדול. לא יכולה לבחור. אבל נגיד שפירות אם לוחצים עלי ממש
אוקיי תשובות מוזרות!
✈️ילדים בוכים במסעדה או ילדים שבועטים לכם במושב במטוס? בוכים במסעדה. לפחות אני יכולה להתרחק מהם
|כן|
|קר|פחד שיש לכם שרוב האנשים לא מפחדים ממנו- שאנשים יחשבו שאני מסריחה
למה שיחשבו ככה?
|נטפליקס|לכמה דברים אתם מנויים? לא מנויה כרגע לכלום
בחורה חכמה.

didalf

Well-known member
היא עדין לא יודעת את זה אבל אני פשוט אופיע לה בבית. בלי ביצים. ונחגוג ביחד|חיוךרחב|
:-D:-D
מקווה שהיא תזמין את אוברי.

לבן לרקע בטלפון.
חשוב:-D

יש|מאוהב|

אוקיי לכל מי שעונה שחור לבגדים:
אין לכם בעיה עם זה שרואים עליהם כל חלקיק אבק שלא לדבר על שערות של כלבים וחתולים, גם אם הם יצאו רק היום מהכביסה?
רק לי יש בעיה כזאת? :-(
כי גם אני אוהבת בגדים שחורים, אבל זה מונע ממני!
לא קורה לי8-*
להפך יש לי בעיה עם דברים בהירים שיש לי נטיה לשפוך דברים שמתגברת פי 5 ככל שהבגד בהיר יותר. בגד לבן 100% יתלכלך.

didalf

Well-known member
🔮שם:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
⏰גיל בדקות-|קדימה|17,663,040
🦵כמה פעמים אתם יכולים לקפוץ על רגל אחת?|קדימה|אשכרה קמתי לקפוץ, 6. מרגיש לי שכבר עשית לנו מבחן כזה:-D

|HBO|סדרות החודש:|קדימה|דקסטר: התחיה - ממש כיף סופסוף דקסטר חזר לעצמו|מאוהב|
הקיץ שנהייתי יפה עונה 3 - וואי שמעוו אני ככ שונאת את כולם וככ אינווסטד בו זמנית!!!!! אני מחכה לפרק כל יום רביעי:-D
ברוקלין 99 שח ביס - כיף|מאוהב|
וכן זה זהה לחודש שעבר|שפם|
|מארוול|סרטי החודש:|קדימה|My Oxford Year - סרט רומנטי מעפן עם הזאת שלא יודעת לשחק בשיט, לאדעת למה ראיתי.
המפה שמובילה אלייך - עוד סרט רומנטי שאכזב.
קלולס - לפעמים צריך לחזור למקורות|מאוהב|
קוויר - לא אהבתי בכלל האמת לא הצלחתי לסיים.
|גיטרה|שירי החודש:|קדימה|Conan Gray - Vodka Cranberry
טוב ואחד לכבוד האירוסים:-]
Taylor Swift - So High School
|ספר|ספרי החודש:|קדימה|שוב אני עם יותר מתשובה אחת!
A Court of Frost and Starlight - נובלת מעבר חמודה מאד מאד
A Court of Silver Flames - נהדר|מאוהב|
A Court of Mist and Fury - אמרתי לעצמי שאני אקרא רק קטעים נבחרים מהספר השני כי התגעגעתי ובטעות אני קוראת את כולו:-D|מאוהב|
|פיקאצו|דמויות (אהובות) החודש:|קדימה|דקסטר בטלוויזה, ספוילר ספוילריסטי לספרים: ריס, קאסיאן, פיירה, נסטה, עזריאל, גווין.
|מריו|דמויות שנואות/מעיקות של החודש:|קדימה|ג'רמיה ובלי בקיץ שנהייתה יפה שתי סטירות לכל אחד:-[
|רוקדות|זוג אהוב/שנוא של החודש:אהוב: ספוילר ספוילרסטי לספרים: קאסיאן ונסטה|מאוהב| ריס ופיירה|מאוהב|. שנוא: ג'רמיה ובלי שני מטומטמים.
|ספיידר|שחקני החודש:|קדימה|טראוויס קלסי (הוא שחקן בפוטבול) כי הוא עושה את טיילור שמחה.
|מאוהב|קראשי החודש:|קדימה|ספוילר ספוילריסטי לספרים שוב (סליחה נו זה מה שהעסיק אותי החודש): קאסיאן|מאוהב| ואז שוב ריסי ריס|מאוהב|
ובעלי שיחיה (אמן שיחיה שוב כסלבריטי אבל שיחיה אנערף)

|בועה|ציטוט חודשי:|קדימה|"This podcast got me a boyfriend" 🥹🥹 (ליטל דיד שי נואו שכמה שעות אחכ זה יהיה husband 🥹🥹🥹)
|רוק|סיבה למסיבה:|קדימה|טיילור הכריזה על אלבום חדש!!!!!!!!!!!|מאוהב| טיילור התארחה בפודקסט של טראוויס ודיברה שעתיים שלמות והייתה נינוחה כמו שמעולם לא ראינו אותה!!|מאוהב| טיילור וטראוויס התארסו!!!!!!!!!!!!!!!!|מאוהב| חודש ככ טוב לסוויפטים|מאוהב|
|מדבר|[למתקדמים] סיפור החודש:|קדימה|אין לי אז אני אספר לכם סיפור מיולי. הלכנו לפארק אירופה שזה סוג של דיסנילנד רק שהקונספט הוא מדינות באירופה ולא דיסני. המקום מעוצב ממש ממש יפה!! כל אזור הוא מדינה אחרת ואפילו השירותים מושקעים ברמות בהתאם למדינה!! אנייוואי, אנחנו באות לרכבות הרים. הבעיה: אנחנו אוהבות ירוידות חדות, לא אוהבות סיבובים. אז עלינו על הרכבת הראשונה ולמרבה השמחה הכי טובה עם ירידה חדה בטירוףףףף היה ממש כיף. ואז המשכנו לבאה ומשם הכל הדרדר. היא הייתה מאד כיפית ומפחידה אבל גם מלאת לופים וסיבובים אז כמובן שירדתי עם סחרחורת ובחילה (קלה עדיין). אז אחרי שנחתי קצת אחותי אמרה טוב בואי לרכבת הזאת היא נראית עדינה יחסית ואז נאכל. ביג מיסטייק, היוג'. כי אמנם לא היו לה סיבובים רציניים אבל הקרונות עצמם הסתובבו כל הנסיעה!! וזה חיסל אותי. איך שירדתי רצתי להקיא, במזל לא היה ממש מה. ואז שתינו פשוט שכבנו על הרצפה בקצה הפארק למשך איזה חצי שעה. התמקמנו במקרה ליד איזה שער עובדים והם מידי פעם שאלו אם אנחנו חיות חחח. ואז החלטנו שאולי לקום להסתובב בפארק יהיה יותר טוב. אז קמנו והלכנו לאט לאט כמו זומביז. היינו רעבות וזקוקות לאוכל אבל גם לא מסוגלות להכניס כלום אז החלטנו על צ'יפס בלי כלום כי הוא יבש וקולה. זה קצת עזר. המשכנו ללכת לאט לאט.אחותי לרוב פחות רגישה ממני אבל למזלי זה חיסל גם אותה אז היינו ביחד בזה וככה לא ביאסנו אחת את השניה. אחרי מספיק זמן שהסתובבנו לאט הצלחנו לחזור לעצמנו ולהמשיך להנות ממתקנים. התמקדנו בדברים של מים יותר. למרבה הצער ויתרנו על רכבת אחת שנראתה כיפית כי גם היה לה לופ רציני והחלטנו לא לקחת סיכון שוב אבל הצלחנו להנות מרכבות אחרות ובסוף היה יום כיף. פארקים אני מבקשת - רק ירידות, בלי סיבובים!!!!!
🍂למה אתם מצפים בחודש ספטמבר:|קדימה|פריז!!!! ואז ישר ראש השנה יאייי חופש ארוך ואוכלללל

🍏האם אתם חוגגים את ראש השנה ואם כן עם מי ומה אתם מביאים לארוחה?|קדימה|כן כמובן. משפחה כרגיל. כלומר הורים, אחים, דוד שלי ואשתו ואולי בת דודה שלי ובעלה והילד אם הם יבואו. ואני מביאה את עצמי וגם זה בקושי:-D:-D אנחנו נוחתות בשש בבוקר בערב חג. הולכת לישון ולקום לארוחה בערך. סורי אמא תקבלי פחות עזרה השנה.
🐏האם אי פעם תקעתם בשופר?|קדימה|נופ
🕊️שנה חדשה זו הזדמנות להתחלות חדשות. ציינו משהו אחד שהייתם רוצים להתחיל איתו השנה?|קדימה|וואי אני מזה לא מאמינה בניו יר רזולושיינס. אבל האלבום של טיילור יוצא כשבוע אחרי ראש השנה אז אני אפתח איתו את השנה!
🐟תפוח, רימון או ראש של דג?|קדימה|תפוח. רימון זה לא משהו וראש של דג זה איכס8-{

🥔מה הבורקס הכי טעים?|קדימה|משולש גבינה קלאסי. איך אני אוהבת|מאוהב| יש לי בעבודה בורקסים קטנים בבוקר איך אני שמחה כשנשארים לי משולשים.
🍑ירקות או פירות?|קדימה|אממ תלוי למטרה8-* אבל נראה לי ירקות. כלומר עגבניה >>> הכל. (כןכן עגבניה זה פרי סתמו)
🍜צורת הפסטה האהובה עליכם?|קדימה|איך קוראים לאלה שזה ארוך ורחב.... שניה... אה פטוצ'יני.
✈️ילדים בוכים במסעדה או ילדים שבועטים לכם במושב במטוס?|קדימה|להרוג את כולם!!! במטוס הרבה יותר גרוע זה בדכ ארוך יותר ואין לאן לברוח.
|קר|פחד שיש לכם שרוב האנשים לא מפחדים ממנו-|קדימה|סרטי אימה אבל גם מה שאנשים מחשיבים "לא מפחיד". יש לי כל מיני של חרדה חברתית אבל אני יודעת שאני לא היחידה. נראה לי באופן קיצוני אבל ליזום דברים.
|צבע|מה הצבע של הקירות שלכם בחדר/בית (מה שבא לכם לפרט)-|קדימה|בדירה סתם לבן. בחדר שלי אצל ההורים שמנת וקיר אחד ירוק בהיר.
|1מצלמה|מגנטים על מקרר- כן או לא?|קדימה|של חתונות? כן בוודאי. נזכרתי שנתקלתי בכמה סרטונים של אמריקאים בישראל שממש המומים מהקטע. מה יש לך אצלך אז?
|נטפליקס|לכמה דברים אתם מנויים?|קדימה|הממ אני מפחדת לגלות:-D טלוויזיה/סטרימינג - 4 (סטינג, נטפליקס, דיסני, אמזון), אפל מיוזיק, איתורן, אינטרנט (נחשב?), אממ אז 7?

תמונה/וידאו:|קדימה|
|מצלמה| I mean🥹🥹
1756828339306.png

יפה אחת|מאוהב|
1756828362681.png

|אקשן|אני בבוקר:

אני כשיש בעיה ברכב או בבית:

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
כי סבלתי ממנו ממש בפעם הראשונה). []הארי פוטר 1]
חעחע אני גם (הייתי בת 10)

(לא טרחתי ללמוד את השם של הדמות שלו, קראתי לו הערפד כל פעם שראינו,

ואוברי הייתה בתפקיד ממש קטן שנראה כאילו יצא מהפנטזיות של דילן (שלתאר את זה בקצרה - היא הייתה סקסית ולסבית, אבל חבל שהיה לה תפקיד כ"כ קטן).
חחחחחחחחחחחחחחח:-D:-D איזה משפט מושלם:-D

|ספיידר|שחקני החודש: אמה סטון ואוברי
|מאוהב|קראשי החודש: אמה סטון ואוברי!
בחירות טובות תמיד|מאוהב|
|בועה|ציטוט חודשי: "זה לא באמת כייף למות מסמים" (גורי אלפי)
אני לא בטוחה אם זה אמור להיות מצחיק או לא אבל זה גורי אלפי אז אני אניח שכן.

Franz Ferdinand - Night Or Day
Queens Of The Stone Age - No One Knows
את יודעת שאין קשר בין מה שכתבת לשירים ששמת בפועל?8-*
תיקנת את זה תוך כדי שהגבתי או מה?:-D

לא משנה נראה לי שהיה גליצ' בתפוז שהראה סרטונים של אחרים.

🍂למה אתם מצפים בחודש ספטמבר: לא ממש מצפה לזה, אבל כנראה לעבור לגור בבית הקודם של דוד שלי מאחר והחוזה שלי בדירה נגמר עוד חודשיים והדירה שנפגעה מהטיל עוד לא סיימו את כל מה שצריך לעשות שם :-[ אבל אין סיכוי שאני חותמת עוד שנה על הדירה הנוכחית כי אני שונאת אותה, אני גם שונאת את הדירה של דוד שלי לשעבר שאני כנראה עומדת לעבור אליה, אבל לפחות היא הרבה יותר גדולה ואין בעל דירה.
יו ווין סאמ יו לוז סאם. אני מקווה שדוד שלך לפחות יהיה בעל בית נחמד. הוא גר שם גם או שתגורי לבד?

🥔מה הבורקס הכי טעים? עם גבינה
נכון
🍜צורת הפסטה האהובה עליכם? זה בד"כ לא ממש משנה לי. נראה לי שאני פשוט אוהבת את הפסה של הפסים הארוכים האלה, וגם את סוג הפסטה הזה שיש מילוי בפנים כי זה דיי מגניב וטעים
אה כן רביולי כמובן אני גם אוהבת.
✈️ילדים בוכים במסעדה או ילדים שבועטים לכם במושב במטוס? בוכים במסעדה. לפחות אני יכולה להתרחק מהם
כן.

|קר|פחד שיש לכם שרוב האנשים לא מפחדים ממנו- שאנשים יחשבו שאני מסריחה
וואי כןן. לא חשבתי על זה אפילו אבל וואו ככ.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
⏰גיל בדקות- |אליהו|*525600
השאלה אם חישבת את זה לבד או שאת חובבת מיוזקלס?:-P:

|HBO|סדרות החודש: דקסטר: תחיה (הפתיעה לטובה אחרי מפח הנפש של הפריקוול)
|כן|

רק אל תשכח אותי
בחיים לא נשכח אותך לונה|מאוהב|

|רוקדות|זוג אהוב/שנוא של החודש: דקסטר והאריסון (דקסטר: תחיה)
אני מרגישה שההגדרה שלהם היא "צמד" ולא "זוג":-D

|ספיידר|שחקני החודש: מייקל סי.הול, פיטר דינקלג' (בדקסטר: תחיה)
|כן|
|בועה|ציטוט חודשי:
1756790857377.png

🐏האם אי פעם תקעתם בשופר? לא וזה דבר מוזר לעשות.
:-D
לנשים בכלל מותר?
(אם לא אז בא לי דווקא עכשיו)
🕊️שנה חדשה זו הזדמנות להתחלות חדשות. ציינו משהו אחד שהייתם רוצים להתחיל איתו השנה? מוטיבציה לכל מיני דברים שאני מנסה לגייס להם מוטיבציה.
בהצלחה!!!

🥔מה הבורקס הכי טעים? פטריות.
איכס. אבל כמובן.

|צבע|מה הצבע של הקירות שלכם בחדר/בית (מה שבא לכם לפרט)- לבן-שמנת. אני אדם משעמם.
את יכולה לתלות תמונות אז.

|1מצלמה|מגנטים על מקרר- כן או לא? כן אבל לא בהגזמה, ורק כאלו שיפים או בעלי ערך סנטימנטלי (לא מכוערים של בעלי עסקים). כרגע יש לי רק 5 בשביל להחזיק עליו לוח שנה משפחתי, שהוא טיפה כבד.
וואי מי כיום צריך עוד מגנטים של בעלי עסקים?:-D
(נזכרתי בסיפור של אחותי על ידיד שלה, אדם שגדול ממנה בשנים בודדות אבל ככ בומר שהוא רצה להזמין פיצה וגם למקרר להתקשר לטלפון שעל המגנט!!)

נטפליקס (תכלס אני ממשיכה כרגע רק בשביל ההורים שלי שמחוברים לאותו מנוי, למרות שהם מבית אחר וזה איכשהו ממשיך לעבוד).
גם אצלי זה לא ברור לפעמים זה עובד אצל ההורים לפעמים לא8-*

בהחלט:-D

didalf

Well-known member
|לב|

מרשים

|מארוול|סרטי החודש:
!Honey Don't
שכחת להוסיף X7

|גיטרה|שירי החודש:
סירי אומרת ש- !Honey Don't
thumbnail_IMG_7833.jpg
חחח אבל תראי את זה שבספוטיפיי אוברי הצליחה להשתחל לאומן מספר 1!!

|רוקדות|זוג אהוב של החודש: האני ו-MG כמובן|לב| אגת'ה וריו, אליוט ואליוט ואפריל ואנדי.

השתחלו לך פה סטרייטים!

|ספיידר|שחקני החודש: אוברי
חמודות|מאוהב|

|רוק|סיבה למסיבה: ספטמבר הגיע!! החודש הכי טוב בשנה!! יש פוטבול, יש יומולדת יש חגים, יש חופש ועדין יש אוברי בקולנוע!
ווהוווו
|מדבר|[למתקדמים] סיפור החודש: תקשיבו, רשימת הסדרות/סרטים שלי זה הסיפור החודשי. לקח לי שעה לכתוב את זה. אין לי זמן גם לסיפור עכשיו:-D
ממש:-D
צריך להכתיר אותך המלכה של פורום טלוויזיה כולנו עפר לרגלייך, כולל ניק.

🍏האם אתם חוגגים את ראש השנה ואם כן עם מי ומה אתם מביאים לארוחה? כן, עם הבוסים, השותפה, חברה שלי ובת דודה שלי (וכאילו שאר העובדים אבל הם לא מעניינים) ואני מביאה את עצמי לארוחה ואני חושבת שזה מספיק. וגם חברה שלי ובת דודה שלי אוהבות לאפות אז אני אפילו לא צריכה להביא קינוח. בטח הבוסית תפיל עליי להכין את כל הדברים לברכות, שזה קל אז זה.
מסתומרת את לא מכינה כלום?? את הכי מוכשרת!
🐏האם אי פעם תקעתם בשופר? כן, מלא פעמים האמת. לסבא שלי היו בבית כמה. היה לו אחד קצר שבו היה ממש קל לתקוע. והיה לו אחד ממש ארוך שהיה צריך ממש להתאמץ כדי לתקוע בו. אבל כמובן שזה היה הרבה יותר מספק להצליח לתקוע בארוך!
כמובן שיש לך תשובה לזה:-D

🕊️שנה חדשה זו הזדמנות להתחלות חדשות. ציינו משהו אחד שהייתם רוצים להתחיל איתו השנה? הייתי רוצה להתחיל להיכנס למיטה מוקדם. אני עובדת פחות שעות אז אין סיבה שלא אעשה את זה אבל איכשהו זה לא קורה.
וואי בהצלחה. אני אפילו לא מסוגלת לשקר לעצמי שאני אנסה.
גם הייתי שמחה להוריד את כמות הרדבולים שאני שותה. אני יודעת שזה לא בריא אבל אני לא שותה קפה וזה מקור הקפאין שלי ולפעמים מרגיש לי שאני ממש צריכה את זה. אבל רוב הפעמים אני סתם שותה את זה כי טעים לי ואת זה אני כנראה יכולה לחתוך.
זה טעים לך? באמת??8-*

🥔מה הבורקס הכי טעים? תפו"א זה Top Tier אבל גם פטריות ותרד עם קשקבל זה מעולה.
וואי בחרת את כל הגרועים
🍑ירקות או פירות? ירקות.
🍜צורת הפסטה האהובה עליכם? לא יודעת למה שאלתי את זה כשאני לא מכירה בכלל שמות. אבל אני אוהבת את הזאת הרחבה והשטוחה.
לפחות פה את צודקת.

|קר|פחד שיש לכם שרוב האנשים לא מפחדים ממנו- אני מפחדת מבלונים. ז"א מהרעש שלהם כשהם מתפוצצים לא סתם ממראה של בלון
האמת מבינה.

|צבע|מה הצבע של הקירות שלכם בחדר/בית (מה שבא לכם לפרט)- בחדר יש לי ירוק וכחול. במקלחת אפור כהה, בסלון והמטבח בז' קרם כזה.
היחידה שיש לה צבע בבית כמובן. מאד יפה.
|1מצלמה|מגנטים על מקרר- כן או לא? כן. אני אוהבת מגנטים. אבל לא כאלה משעממים מאירועים.
אז איזה?
|נטפליקס|לכמה דברים אתם מנויים? חוץ מכל שירותי הסטרימינג המיותרים שאני מכריחה את עצמי להשתמש בהם יש גם את אפל מיוזיק וספוטיפיי, יש לי איזה מנוי לשטיפת רכבים שאני בקושי משתמשת בו ואלוהים יודע למה נרשמתי לזה בכלל.
לאמא שלי יש מנוי לשטיפת רכבים אז לי יש שטיפת רכב חינם:-P:
הלכתי לא מזמן לשטוף את האוטו ופלטתי לאחותי משהו על זה שזה חינם. ואמא אמרה לי "זה לא חינם זה פשט שולם מראש" ואני כזה: "כן אבל את שילמת אז לי זה חינם":-P::-D

Lion_Heart

Well-known member
🔮שם:Nanya
⏰גיל בדקות-זקן מדי
🦵כמה פעמים אתם יכולים לקפוץ על רגל אחת?14

|HBO|סדרות החודש:CRITICAL ROLE/LEGEND OF VOX MACHINA/MY GF IS THE MAN
|מארוול|סרטי החודש:
|גיטרה|שירי החודש:
|ספר|ספרי החודש:
|פיקאצו|דמויות (אהובות) החודש:JESTER
|מריו|דמויות שנואות/מעיקות של החודש:
|רוקדות|זוג אהוב/שנוא של החודש:
|ספיידר|שחקני החודש:לורה ביילי/ליאם אובריאן/סול הין אה
|מאוהב|קראשי החודש:לורה ביילי/סול הין אה
|בועה|ציטוט חודשי:
|רוק|סיבה למסיבה:נראה....או. כן, בהחלא נראה "צחוק מרושע"
|מדבר|[למתקדמים] סיפור החודש:
🍂למה אתם מצפים בחודש ספטמבר:נראה כבר בחודש הבא

🍏האם אתם חוגגים את ראש השנה ואם כן עם מי ומה אתם מביאים לארוחה?
🐏האם אי פעם תקעתם בשופר? אמ...לא רישמית נחשב?
🕊️שנה חדשה זו הזדמנות להתחלות חדשות. ציינו משהו אחד שהייתם רוצים להתחיל איתו השנה?
🐟תפוח, רימון או ראש של דג?תפוח

🥔מה הבורקס הכי טעים?בקטנים גבינה, בגדולים תרד(תורכי) ואחריו גבינה שהופך לבורקס פינוקים
🍑ירקות או פירות? ירקות
🍜צורת הפסטה האהובה עליכם?סארוכים0לינגוויני , בקצרים- ספירלה (ובפתיתים-גלגלים)
✈️ילדים בוכים במסעדה או ילדים שבועטים לכם במושב במטוס? ילדים במסעדה זה קל, במטוס אין לאן לברוח , וןאתה תקוע שם למשך כל הטיסה...
|קר|פחד שיש לכם שרוב האנשים לא מפחדים ממנו-
|צבע|מה הצבע של הקירות שלכם בחדר/בית (מה שבא לכם לפרט)-אפרסק
|1מצלמה|מגנטים על מקרר- כן או לא?כן, בהחלט בכל המקומות בהם ביקרתי
|נטפליקס|לכמה דברים אתם מנויים?

Lhuna3

Well-known member
תתחדשי על השם.
⏰גיל בדקות- הפסקתי לספור אחרי 20 מיליון.
אז זו בעצם אותה תשובה לשתי השאלות!
|ספר|ספרי החודש: Luna and the Witch Throw a Halloween Party
אני והמכשפה מודות לך שקראת את הספר של המסיבה שעשינו.
🍂למה אתם מצפים בחודש ספטמבר: לתוכנית הבוקר!!!|מאוהב||מאוהב||מאוהב|
|הלוואי|
מה צריך להכין לברכות?
את הכי יהודיה פה עד עכשיו.
🕊️שנה חדשה זו הזדמנות להתחלות חדשות. ציינו משהו אחד שהייתם רוצים להתחיל איתו השנה? הייתי רוצה להתחיל להיכנס למיטה מוקדם. אני עובדת פחות שעות אז אין סיבה שלא אעשה את זה אבל איכשהו זה לא קורה.
הלוואי והיה לי שקל על כל פעם בחיי שהחלטתי להתחיל להכנס למיטה מוקדם :-D
לפעמים אני מצליחה לאיזה שבוע ואז חוזרת לסורי.
✈️ילדים בוכים במסעדה או ילדים שבועטים לכם במושב במטוס? בעיקרון ילדים שבועטים בכיסא אומר שאתם על טיסה וטיסה זה חופשה אז זה נשמע יותר טוב מסתם מסעדה. מצד שני במסעדה אני יכולה פשוט לשים אוזניות ולהתעלם אבל איך מתעלמים ממישהו שבועט לכם בכיסא?
אוקיי אבל את חייבת לבחור והתחמקת מתשובה.
|קר|פחד שיש לכם שרוב האנשים לא מפחדים ממנו- אני מפחדת מבלונים. ז"א מהרעש שלהם כשהם מתפוצצים לא סתם ממראה של בלון.
אני לא הייתי אומרת שמפחדת מזה, אבל זה בהחלט רעש לא נעים.
וגם מחיות. קטנות, גדולות זה לא משנה. האינסטינקט הראשוני הוא לפחד.
כולן?? כולל גורים? (חתלתול או כלבלב חמודים)
מרוב החיות אני סה"כ מבינה את זה.

Lhuna3

Well-known member
🔮שם:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
⏰גיל בדקות-|קדימה|17,663,040
🦵כמה פעמים אתם יכולים לקפוץ על רגל אחת?|קדימה|אשכרה קמתי לקפוץ, 6. מרגיש לי שכבר עשית לנו מבחן כזה:-D
אני חושבת שכל השאלון ממוחזר, לא? :-D (לא שיש לי בעיה עם זה)
|HBO|סדרות החודש:|קדימה|דקסטר: התחיה - ממש כיף סופסוף דקסטר חזר לעצמו|מאוהב|
כן!
|ספר|ספרי החודש:|קדימה|שוב אני עם יותר מתשובה אחת!
A Court of Frost and Starlight - נובלת מעבר חמודה מאד מאד
A Court of Silver Flames - נהדר|מאוהב|
A Court of Mist and Fury - אמרתי לעצמי שאני אקרא רק קטעים נבחרים מהספר השני כי התגעגעתי ובטעות אני קוראת את כולו:-D|מאוהב|
איזה כיף זה שכל כך טוב שרוצים לקרוא שוב.
|מדבר|[למתקדמים] סיפור החודש:|קדימה|אין לי אז אני אספר לכם סיפור מיולי. הלכנו לפארק אירופה שזה סוג של דיסנילנד רק שהקונספט הוא מדינות באירופה ולא דיסני. המקום מעוצב ממש ממש יפה!! כל אזור הוא מדינה אחרת ואפילו השירותים מושקעים ברמות בהתאם למדינה!! אנייוואי, אנחנו באות לרכבות הרים. הבעיה: אנחנו אוהבות ירוידות חדות, לא אוהבות סיבובים. אז עלינו על הרכבת הראשונה ולמרבה השמחה הכי טובה עם ירידה חדה בטירוףףףף היה ממש כיף. ואז המשכנו לבאה ומשם הכל הדרדר. היא הייתה מאד כיפית ומפחידה אבל גם מלאת לופים וסיבובים אז כמובן שירדתי עם סחרחורת ובחילה (קלה עדיין). אז אחרי שנחתי קצת אחותי אמרה טוב בואי לרכבת הזאת היא נראית עדינה יחסית ואז נאכל. ביג מיסטייק, היוג'. כי אמנם לא היו לה סיבובים רציניים אבל הקרונות עצמם הסתובבו כל הנסיעה!! וזה חיסל אותי. איך שירדתי רצתי להקיא, במזל לא היה ממש מה. ואז שתינו פשוט שכבנו על הרצפה בקצה הפארק למשך איזה חצי שעה. התמקמנו במקרה ליד איזה שער עובדים והם מידי פעם שאלו אם אנחנו חיות חחח. ואז החלטנו שאולי לקום להסתובב בפארק יהיה יותר טוב. אז קמנו והלכנו לאט לאט כמו זומביז. היינו רעבות וזקוקות לאוכל אבל גם לא מסוגלות להכניס כלום אז החלטנו על צ'יפס בלי כלום כי הוא יבש וקולה. זה קצת עזר. המשכנו ללכת לאט לאט.
:-D בשלב הזה התחלתי לדמיין אותכן בתור 2 זומביות כאלה מסתובבות בפארק שעשועים וצחקתי בקול.
אחותי לרוב פחות רגישה ממני אבל למזלי זה חיסל גם אותה אז היינו ביחד בזה וככה לא ביאסנו אחת את השניה. אחרי מספיק זמן שהסתובבנו לאט הצלחנו לחזור לעצמנו ולהמשיך להנות ממתקנים. התמקדנו בדברים של מים יותר. למרבה הצער ויתרנו על רכבת אחת שנראתה כיפית כי גם היה לה לופ רציני והחלטנו לא לקחת סיכון שוב אבל הצלחנו להנות מרכבות אחרות ובסוף היה יום כיף. פארקים אני מבקשת - רק ירידות, בלי סיבובים!!!!!
סיבובים זה באמת פויה.
אבל היום גם ירידות חדות לא הייתי עושה כבר.
🍂למה אתם מצפים בחודש ספטמבר:|קדימה|פריז!!!! ואז ישר ראש השנה יאייי חופש ארוך ואוכלללל
מתי טסה?
🐟תפוח, רימון או ראש של דג?|קדימה|תפוח. רימון זה לא משהו וראש של דג זה איכס8-{
את לא טעמת את הרימונים הנכונים כנראה.
🍑ירקות או פירות?|קדימה|אממ תלוי למטרה8-* אבל נראה לי ירקות. כלומר עגבניה >>> הכל. (כןכן עגבניה זה פרי סתמו)
אני לא מבינה למה כולכם מוזרים פה.
|קר|פחד שיש לכם שרוב האנשים לא מפחדים ממנו-|קדימה|סרטי אימה אבל גם מה שאנשים מחשיבים "לא מפחיד".
WE KNOW :-D
יש לי כל מיני של חרדה חברתית אבל אני יודעת שאני לא היחידה. נראה לי באופן קיצוני אבל ליזום דברים.
מזדהה.
|1מצלמה|מגנטים על מקרר- כן או לא?|קדימה|של חתונות? כן בוודאי. נזכרתי שנתקלתי בכמה סרטונים של אמריקאים בישראל שממש המומים מהקטע.
חחח וואי אם תתקלי בסרטון כזה אז תביאי, בא לי לראות.
|אקשן|אני בבוקר:
חחחחח חתולים הם כאלו חוצפנים שהם עצלנים למרות שאין להם מה לעשות חוץ מלישון!
אני כשיש בעיה ברכב או בבית:

LeAnnDylan

Well-known member
Black Bear (2020)
אוקיי אז התיאוריה האחרונה שלי היא שהחלק השני של הסרט קרה לפני החלק הראשון. ז"א שבצורה כרונולוגית, אליסון הייתה שחקנית, היא הייתה נשואה לבמאי של הסרט, וכל מה שראינו בחלק השני של הסרט זה השתלשלות האירועים מנקודת המבט של אליסון. אני רוצה להאמין שהיא בחרה לעזוב את גייב ולא שהוא עזב אותה. והיא הגיעה לריזורט הזה כדי להירגע או להתרחק או באמת לכתוב. והרי הכי פשוט לכתוב ממקום מוכר. או ממקום כואב. אבל היא ידעה רק את הצד שלה. היא לא ידעה איך מרגישה בלייר. אז היא החליטה להכניס את עצמה לסיטואציה דומה כדי להיות הבלייר במשלוש ה"רומנטי" הזה. ואז הערות שלה על זה שהיא לא נשואה או שאין לה בעל נשמעות הגיוניות. אבל אז מה שאנחנו רואים בחלק הראשון זה בעצם מנקודת המבט של אליסון, לכן השחקנים הם אותם שחקנים כי היא בעצם משליכה את החוויות שלה עליהם, אפילו שהם אנשים שונים. והסיבה שהיא משקרת יכולה להיות כי היא מתביישת או שזה מנגנון הגנה כלשהו. ואולי הקווים האלה גם מטשטשים. אולי היא לא באמת יודעת איפה היא עומדת. היא מנסה להעיר הערות פרובקטיביות כדי לייצר תגובה. האם היא מאמינה לדברים האלה? קשה לדעת כי שני הצדדים נשמעים אמיתיים, ואולי יש קצת אמת בשניהם.
דווקא התחברתי מאוד לאליסון של החלק הראשון של הסרט כי החלק שהיא מתבדחת כל פעם שהסיטואציה נהיית לא נעימה זה בדיוק אני. היא תיארה את עצמה כ-uncomfortable with emotions ואני לא יכולה לחשוב על תיאור שמתאים לי יותר. היא גם אומרת דברים כדי לנסות לרצות "I mean, I do, bitches be crazy" ואז כשהיא לא מקבלת את התגובה שהיא רוצה היא חוזרת בעצמה "אני לא יודעת למה אמרתי את זה, אני בכלל לא מאמינה בזה" הייתי בכל כך הרבה סיטואציות כאלה והאמת היא שאני אפילו לא בטוחה בעצמי לאיזה חלק אני יותר מתחברת. אולי קצת לשניהם. כי לפעמים כן יש גרעין אמת בהערה המוקצנת, אבל כאמור, היא גם מוקצנת, אז האם באמת התכוונתי אליה?
אבל גם בואי רגע נדבר על איזה מביכים בלייר וגייב של החלק הראשון? אמאלה אין דבר שמפדח אותי יותר מזוג שרב מולי. פאקינג לכו הצידה ותריבו בפרטיות. מה הקטע של אנשים לערב זרים במריבות שלהם?! גם הקטע שהם יושבים לאכול ובלייר יורדת על גייב ומקטינה אותו צרם לי כל כך. כאילו גם הוא דוש אבל הקטע שהיא ירדה על זה שהוא "מוזיקאי" או על הרויאלטי שהוא מקבל. נכון שעל פניו היא צודקת שזה בדיחה לקבל פחות מדולר על יצירות שכתבת אבל להשפיל אותו ככה מול אורחת זרה זו התנהגות דוחה ואני מכירה הרבה זוגות כאלה בחיים האמיתיים וזו התנהגות כל כך רעילה ואיכסה אנשים.
אגב, המונולג של גייב על התפקידים המסורתיים של המינים היה כל כך מעולה וספוט און! ז"א הוא מכעיס ומתסכל אבל גם אני לא יכולה שלא להסכים איתו קצת, שזה בעיקר מה שמתסכל. האם נשים פעם היו מאושרות יותר כשהיה להן תפקיד מוגדר ולא היו להן זכויות? מנקודת מבט פמיניסטית של היום התשובה היא כמובן שלא, אבל האם אנחנו יכולות לדבר בשם כל הנשים של לפני 100+ שנים?
זה כבר מסוג הסרטים שאני ממש אוהבת כי הוא סרט מוזר ואומנותי כזה שקשה קצת להבין מה בדיוק קורה בו.
אני עדין לא בטוחה שאני יודעת מה קורה בו:-D
כל פעם שאני מסיימת לצפות בו מרגיש לי שהבנתי אותו ואז בצפיה חוזרת אני שוב מבולבלת.
וגם סוף סוף תפקיד ממש ראשי לאוברי|מאוהב|
וואי איזה אושר זה אוברי בתפקיד ראשי|מאוהב| והיא גם כל כך יפה בסרט|מאוהב||מאוהב||מאוהב|
בסוף הסרט הרגשתי שיש פה איזה 3 או 4 שכבות של מטא ותהיתי אם מי שכתב את הסרט שהתסריטאי שהיא הייתה נשואה לו כי זה היה נותן לסרט עוד מימד אפילו (אבל זה לא היה הוא).
אני זוכרת שאוברי דיברה על זה באיזה פודקאסט והמראיין שאל אותה אם היא ביקשה מהם עצות על איך לשחק את הדינמיקה הזאת ואז היא אמרה שלא כי היא לא באמת צריכה עצות כי גם לה יצא לעבוד בעבר עם בן הזוג שלה על סט אז היא יכולה להבין איך דינמיקה כזאת יכולה להיות בעייתית.
דבר ראשון אין ספק שהסרט הזה מציג את תצוגת המשחק הכי טובה שראיתי של אוברי, בעיקר כי היא משחקת מנעד מאוד גדול בדמות שלה והיא מהממת בכל קטע בסרט.
כן! אחד הדברים שהכי אהבתי זה שיצא לה לשחק את שני הצדדים ואני לא יודעת איזה מהם היה מוצלח יותר כי היא הייתה פשוט מעולה בשניהם!!
אחרי הסרט נסיתי למצוא כל מיני פרשנויות וראיתי כמה סרטונים שהתיימרו לנתח אותו, אבל רובם לא נתנו לי תשובה מספקת למה לעזאזל קרה שם. אני חושבת שיש לי תיאוריה משלי
האמת שאני לא טרחתי לקרוא שום פרשנות כי לא רציתי לשמוע מה אנשים שאני לא מכירה או לא אכפת לי מהדעה שלהם חושבים. שזו אחת הסיבות שכל כך רציתי שאת תראי את הסרט כי ידעתי שאת תראי אותו בצורה "הנכונה" ושאני ממש אהנה לקרוא את הפרשנות שלך|4U|
הקטע הנוראי בכל הדבר הזה שבשביל להוציא מאוברי "משחק טוב" הוא גורם לה להאמין שהוא באמת מנהל רומן עם הבחורה שמשחקת את האישה כדי שהיא תתחרפן ותיתן הופעה טובה, ורואים אותה לאט לאט חווה התמוטטות עצבים מה שהיה לי מאוד עצוב לראות. מעניין אותי אם יש פה ביקורת על במאים שעשו דברים דומים במציאות לנשים. הדוגמא הכי בולטת היא שלי דובל, מי ששיחקה את אישתו של ג'ק ניקולסון בניצוץ, שעכשיו יודעים שקובריק הבמאי באמת הפחיד אותה בצורה דיי פסיכית מאחורי הקלעים כדי שהיא תיתן הופעה טובה. למעשה אפשר לטעון שהיא אפילו לא משחקת בסרט הוא הביא אותה למצב שהיא באמת פחדה מאוד, ואני יודעת שהיא טענה שזה עשה לה נזק נפשי גדול אחרי סיום צילומי הסרט. ואני יודעת שזו לא הדוגמא היחידה של מקרה כזה, וזה ממש עצוב :-(
זה נוראי. אני אומנם לא מכירה את הדוגמה שהבאת אבל ברור לי שזה משהו שמאוד סביר שקורה על סט של סרטים. ז"א לדוגמה בסרט זה באמת הוציא מאליסון יכולות "משחק" מרשימות יותר. האם המחיר הנפשי שווה את המוצר הסופי? נראה לי שאת זה כל שחקן (או יותר סביר- שחקנית) יחליטו בשביל עצמם. הרי יש כל מיני שיטות של מאמנים בכל מיני תחומים כדי להוציא ממישהו את הטוב ביותר. חלק מהשיטות קצת מפוקפקות אבל אם זה עובד בסוף האם זה מקדש את האמצעים?
כלומר אם לדוגמה שחקנית ממוצעת שלא היה לה שום סיכוי לזכות באוסקר פתאום זוכה באוסקר על תפקיד בסרט שהעבודה עליו הייתה סיוטית ומשפילה שווה לה את זה? הרי חלומו של כל שחקן זה לזכות באוסקר. את חושבת שאם מראש היא הייתה יודעת שהסיכוי היחיד של הקריירה שלה לזכות באוסקר זה להיות על סט של סרט שהיא יודעת שיהיה סיוטי ומשפיל היא תסכים לעשות את זה? האם כמה חודשים שאחריהם ידרש טיפול של שנים שווים את זה? אני חושבת שהרבה שחקנים כן יהיו מוכנים לעמוד בהשפלה הזאת והגזלייטיות הזאת בשביל להוציא מעצמם יכולות שאולי בנסיבות אחרות הם לא היו מצליחים to tap in to?
למרות שמצד שני אם מישהו ביודעין נכנס לסיטואציה כזאת זה לא אותו הדבר כמו הגזלייט שגייב עשה לאליסון.
יש בסרט דוב שחור קטע ממש אחרון שרואים את אוברי הולכת לכתוב תסריט ואז היא שוברת את הקיר הרביעי ומסתכלת למצלמה וככה הסרט נגמר. איך שאני פירשתי אותו זה שהקטע האמצעי הוא בעצם מה ש"קרה באמת" והקטע הראשון, שאוברי היא משחקת את התפקיד של האישה השניה זה בעצם התסריט שהיא כתבה בסוף.
אוקיי אני חושבת שהתכוונת לאותו דבר שאני רשמתי אבל אני לא לגמרי בטוחה. כי אני לא חושבת שזה התסריט, למרות שבאחת הצפיות נראה לי שכן חשבתי ככה אבל זה מרגיש לי יותר כמה משהו שכן קרה ואנחנו רואים את זה מנקודת המבט שלה בעקבות הטראומה שהיא חוותה על הסט.
למה את מתכוונת בקטע האמצעי?|תוהה|
אבל הבנתי שהבמאי לא נתן הסבר סופי לגבי מה קורה בסרט ואמר משהו בסיגנון- שכל אחד יפרש את זה איך שהוא חושב.
מצד אחד אני אוהבת את זה. מצד שני אני חושבת שאחרי כמה שנים כל במאי שכותב סרטים כאלה עם אפשרות לפרשנויות שונות צריך לשחרר את הגרסה שלו למה הוא envisioned. נגיד אחרי עשור כזה או משהו.
בקטע שהיא ממש מאבדת את זה מתחילה לחוות התמוטטות וצועקת ובוכה ממש ריחמתי עליה, וממש שנאת את בעלה על מה שהוא עושה לה ;-(
זו הייתה סצינה מעולה והאמת ששנאתי את בעלה/גייב לאורך כל הסרט אבל בעיקר בסצינה הזאת|לב-ש|

didalf

Well-known member
האמת שאני לא טרחתי לקרוא שום פרשנות כי לא רציתי לשמוע מה אנשים שאני לא מכירה או לא אכפת לי מהדעה שלהם חושבים. שזו אחת הסיבות שכל כך רציתי שאת תראי את הסרט כי ידעתי שאת תראי אותו בצורה "הנכונה" ושאני ממש אהנה לקרוא את הפרשנות שלך|4U|
וואי בלי קשר לסרט הספציפי הזה זה מה שאני מרגישה לגבי רוב מה שאני רואה. לא מעניין אותי דעה של אנשים זרים באינרנט, רק שלכם.

אני חושבת שכל השאלון ממוחזר, לא? :-D (לא שיש לי בעיה עם זה)
יש מצב שחלק:-D

איזה כיף זה שכל כך טוב שרוצים לקרוא שוב.
נכון?|מאוהב|

:-D בשלב הזה התחלתי לדמיין אותכן בתור 2 זומביות כאלה מסתובבות בפארק שעשועים וצחקתי בקול.
חחחחחחחח כן:-D
אבל זה כלום לעומת מה שהיה לי באדינברו.
הלכנו לאיזה יום טיול להיילנדס ולוך נס שכולל בתכלס המון שעות באוטבוס. כל היום הצלחתי להחזיק מעמד ולא להקיא. הייתי ילדה טובה לא נגעתי בטלפון כל הנסיעה!!
בערב חזרנו והלכנו לאיזה מסעדה איטלקית, אכלתי פסטה שמנת פטריות. פה נכשלתי. משומה דווקא זה העלה את כל מה שהצלחתי להדחיק באוטובוס.
מזל שההליכה למלון הייתה קצרה. אבל כל הדרך למלון הלכתי כמו זומבי של ממש. הלכתי לאט לאט עם הראש ישר לא זז סנטימטר שכן כל תזוזה זה סכנה. אחותי נקרעת מצחוק על איך נכנסתי למעלית כמו זומבי ואז הסתובבתי בחלקים כמו רובוט והאנשים במעלית היו המומים (ככה היא אומרת לא הסתכלתי עליהם) עד שהגעתי לחדר בשלום ורצתי לשירותים.
הקללה שלי זה לאהוב דברים ברוטב שמנת שעושים לי בחילה;-(
סיבובים זה באמת פויה.
אבל היום גם ירידות חדות לא הייתי עושה כבר.
פעם כן היית עושה?8-*

18.9
את לא טעמת את הרימונים הנכונים כנראה.
מה כבר יכול להיות מיוחד ברימון?
אני לא מבינה למה כולכם מוזרים פה.
גברת פסטה עם קוטג' אמרה מה?
|שפם|
|חיבוק|

חחחחח חתולים הם כאלו חוצפנים שהם עצלנים למרות שאין להם מה לעשות חוץ מלישון!
לא סתם כל אחד רוצה להיות חתול.

LeAnnDylan

Well-known member
אהבת חיי|לב||לב|
ואתה המשגיח?
משגיח כשרות
לבגדים? שחור.
תשובה נכונה.
המבין לא הבין אבל אני בעד כריס אז התשובה שלך מתקבלת.
רק בבגרויות בבית ספר
בתאכלס מתאים לך:-D
יש עוד כמה שלא הכנסתי. והרגיש לי חזרתי לכתוב אותו כי כבר עלה בשרשור השבוע שיהיה.
מה עוד יש לנו לעשות בחיים חוץ מלחזור על עצמנו.
ג'ינקס תקף לדיבורים על העתיד לדעתי. (כלומר אם הייתי אומר שצפוי להיות שקט בחודש הקרוב)
במקרה שלך ושל לונה אתם חזקים בענייני ג'ינקס.
רק אל תיתנו ללונה לפתוח ביסלי בזמן שאתה חוזה את העתידות.
בשנים האחרונות התחלתי להפתח לבגדים לבנים לפעמים.
!?but why
הבוסית שלי החליטה שצריך לעשות בריתה לתינוקת החדשה שלה (למרות שלבכורה שלה לא עשינו) ואז התחילה להמציא כל מיני חוקים (חשוב לציין שהיא לא גדלה בבית דתי או אפילו מסורתי ולמעשה כל קשר בין המשפחה שלה לדת מקרי בהחלט) היא אמרה לבוס שהוא צריך לעלות לתורה במהלך הבריתה ואז החליטה שכולם צריכים ללבוש לבן. לייק כולם! כל האורחים. לא כאילו רק היא, בעלה והילדות שלהם. ומכיוון שאני יודעת לבחור את הקרבות שלי בחוכמה נאלצתי ללבוש חולצה לבנה שיש לי בארון רק בשביל ראש השנה/פסח. קיצר הגעתי לאירוע והייתה שם איזו מישהי שפעם עבדה איתנו והיום היא איזו מדריכת פיטנס עם יותר מידי ילדים או משהו (יותר מידי זה אומר אחת וחצי) אניווי היא לא הפסיקה להתלהב מכמה שהחולצה שלי לבנה והתחילה לבקש ממני עצות לכביסות. וכאילו מה לי ולכביסות?? אני דוחפת הכל ביחד בלי שום הפרדה ומה שלא שורד לא נשאר בארון. אין לי שום "שיטה". אמרתי לה שהחולצה לבנה פשוט כי לבשתי אותה רק פעם אחת לפני ולמעשה כבר היה עליה כתם שמן צהוב מהשווארמה שטיפטפה עליי כמה דקות לפני|פנים| אבל היא התעקשה שהחולצה עדין ממש ממש לבנה.
אוקיי גם חשוב לי לציין שהבחורה הזאת צעירה ממני בחמש שנים אבל עדין הרגיש לי כאילו אני בת 60 עם השיחה ההזויה הזאת.
את אומרת שקפטן אמריקה הלבן יותר חתיך? (זה שזה נכון זה לא אומר שאני מוכן לומר את זה)
אוקיי אז זה מה שהיא התכוונה.
הקפטן השני זה ההוא מהטנדרבולט? אני האמת לא זוכרת איך הוא נראה האמת או אפילו אם הוא היה לא לבן|תוהה| אני רק זוכרת שאמרתי לעדימון שהוא מכוער.
🦵כמה פעמים אתם יכולים לקפוץ על רגל אחת? לא העמדתי את זה למבחן. בטוח- פעם יכולתי יותר
אז למה אתה מחכה?
קראשי החודש: לייטון מיסטר (שוטר טוב/שוטר רע).
לנצח בלייר וולדורף|לב|
סיבה למסיבה: לאמא שלי יש יום הולדת היום, לאבא שלי ב-26 בחודש.
אבא שלך ואני חוגגים באותו תאריך!
מזל טוב לאמא שלך!
🥔מה הבורקס הכי טעים? תפו"א או גבינה. תרד בשום אופן לא.
תרד זה מושלם אבל אני אסלח לך כי בחרת גם בתפו"א.
🍜צורת הפסטה האהובה עליכם? צינורות. אני מכין אותה במסגרת "פסטה לעצלנים" (מי שרוצה , אשלח את המתכון)
פסטה לעצלנים זו הפסטה הכי טעימה.
✈️ילדים בוכים במסעדה או ילדים שבועטים לכם במושב במטוס? אפשר לחתוך את הילדים (בעריכה)?
לחתוך ילדים במסעדה נשמע רע:-D
|צבע|מה הצבע של הקירות שלכם בחדר/בית (מה שבא לכם לפרט)- לבן עם סדקים ותקופתים גם עם עובש.
נראה לי שהגיע הזמן לטפל בזה...
שאלה לא מספיק מחודדת . עד שהבחנתי בסמל של נטפליקס לא הבנתי שהכוונה לספקי סטרימינג. זה מה שהיית צריכה לשאול לדעתי: "לכמה ספקי סטרימינג אתם מנויים"? התשובה שלי כללה שירותי סלולרי (פרטנר); מועדוני קניות (טיב טעם, סופר יודה, AMPM ורמי לוי); כושר (בריכת גורדון בת"א) וכדומה.
השאלה הייתה מאוד מחודדת. לא התכוונתי לספקי סטרימינג.

למעלה