DELL

• פותח הנושא d70
  • פורסם בתאריך

d70

Well-known member
DELL מחפש מחשב לשימוש ביתי אופיס,אינטרנט,צפייה בסרטים. אין צורך במערכת הפעלה. משקל:יכול להיות כבד (שימוש בעיקר בבית) גודל מסך 15.4" תקציב 4500 ש"ח. מצאתי את המחשב הזה. מה דעתכם? האם באותו תקציב יש ל acer או LG מחשבים זהים או יותר טובים מבחינת מפרט ?(ב ACER ו LG יש לי הנחה של 600 ש"ח). תודה מראש לעונים.

המחשב אכן בא בלי מערכת הפעלה אולם קח בחשבון שהזכרון של 1GB לא יספיק לך כדי להריץ ויסטה ובאופן כללי מומלץ שיהיה יותר זכרון בלי קשר למערכת ההפעלה. 1GB זה לא הרבה בימינו. אם אתה מתכנן להריץ עליו ויסטה אז על פחות מ-2GB אין על מה לדבר... המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t7250-160.htm מגיע ללא מערכת הפעלה אבל עם יותר זכרון. הם לוקחים עוד 450 על התקנת חלונות XP. שאר המפרט נראה לי זהה וזו בעקרון אותה סדרה של מחשבים (זה יותר חדש, אין ביניהם איזה הבדל משמעותי). אני אגב הזמנתי מחשב דל (vostro 1500) מארה"ב ב-3200 שקל שהוא יותר חזק בהרבה ממה שמציעים פה בארץ. אם יש לך דרך שמישהו יביא לך את זה לפה, או שזה לא דחוף ואתה מוכן לחכות למשלוח, אני חושבת שזה מומלץ. תוכל ללכת לאתר של דל ארה"ב ולהרכיב מחשב מעולה בהרבה פחות כסף עם אחריות בינ"ל (יש על זה שרשורים אינספור מהשבועות האחרונים).

d70

Well-known member
ראיתי את החלופי שהמלצת אני לא זוכר איפה קראתי של inpiron-1525 הם בנויים מפלסטיק בעוד שה- 1520 בנויים מיותר מתכת.מה שהופך את המחשב ליותר כבד אבל יותר עמיד.-האם אני צודק? בקשר לזיכרון-מסכים איתך1G קצת נמוך... כמה אמור להיות הבדל במחיר של מחשב זהה עם עוד 1G? סיקרנת אותי בקשר לאופצית המחשב מחו"ל.אני לא לחוץ מבחינת זמן.האם זה יוצא כדאי לקנות את המחשב מחו"ל ולשלוח אותו לארץ? לצערי אין לי משהו שחוזר מחו"ל.האם תשלום המשלוח + מיסים/מכס + אחריות בין לאומית לא פוגם ברווח מקנייה בארץ? אם משהו יכול לתת הערכה לעלויות הנוספות אשמח לשמוע. ושוב, תודה ../images/Emo13.gif

RoyBO

New member
1520 1525 שייכים לאותה סדרה יש להם אותה אמינות ועמידות זהה

כפי שאנו לך, המחשבים זהים לחלוטין המחשב שבנוי מיותר מתכת הוא ה-vostro שאני רכשתי וכמובן הסדרה העסקית. לגבי עלות המשלוח תצטרך לשאול אנשים אחרים או לעשות חיפוש בפורום, כי אין לי מושג. בכל מקרה, אפשר גם לברר דרך מסטופ כמה בדיוק זה עולה. המיסים זה רק מע"מ 15.5% כמקובל על מוצרי אלקטרוניקה. אחריות בינ"ל היא האחריות המקיפה ביותר של דל ואני הייתי רוכשת אותה בכל מקרה, כך שזה לא משנה. לדעתי זה יוצא כדאי מאוד, אני כאמור הרכבתי מחשב שחבל על הזמן דרך מבצע של דל (יש להם כל הזמן מבצעים, היה להם בשבוע שעבר 500$ הנחה בקניה מעל 1300$ של ווסטרו ושל inspiron, מה שאומר שאתה יכול להרכיב מחשב מטורף - זה מה שאני עשיתי - בעלות מצחיקה עם הדולר של היום). אתה יכול להרכיב מחשב מעולה לדעתי ב-3500 שקל, בטח אם אתה לא רוצה מערכת הפעלה, וזה עוד בלי מבצע, כך שגם אם אתה משלם על המשלוח לארץ (המשלוח בתוך ארה"ב הוא בחינם אם אתה לא לוקח משלוח של יום או יומיים) ואת המע"מ זה יוצא משתלם כי המחשב שאתה מקבל הוא הרבה יותר טוב. שווה לבדוק לדעתי את האופציה הזו והאחריות של דל היא מקיפה גם בארץ כך שאין לזה בעצם השלכות שליליות מלבד הזמן שיקח למחשב להגיע. היתרון באתר של דל שאתה יכול לשחק עם המפרט בצורה מטורפת, מה שאתה לא יכול לעשות כמעט בארץ, החל ממערכת ההפעלה והדיסק הקשיח וכלה בבלוטות' וסוג המסך. לדוגמה, בארץ ה-Inspiron מגיעים רק עם מסך מבריק ובאתר של דל אפשר להזמין את חלקם גם עם מסך מט שלאנשים מסוימים זה מאוד חשוב. לגבי מבצעים כדאי גם להסתכל באתר של דל וגם לעשות חיפוש בגוגל על dell coupons ותמצא הרבה קופונים. את סדרת הווסטרו הם מאוד מנסים לקדם עכשיו ולמשל השבוע יש 250$ הנחה על מחשב מעל 1300$ (כשאני קניתי לפני שבוע כאמור זה היה 500$ הנחה). לפני שבועיים המבצע היה גם על הדגם שאתה מעוניין בו. בקיצור - שווה. לעניין התשלום היו פה על זה שרשורים לגבי איך לשלם למרות שאתה לא גר בארה"ב. בהצלחה

d70

Well-known member
............... תודה על העזרה ,קצת מאכזב לשמוע שפיספסתי את המבצע... ניסיתי לחפפש באתר של DELL אבל לא מצאתי היכן "מרכיבים מחשב". ../images/Emo4.gif

למעלה