dell x50v VS dell x51 520

amnonshlomo

New member
dell x50v VS dell x51 520

שלום לחברי הפורום לאחר מעקב באתרי יד שניה בחרתי שני מכשירים שברצוני לקנות אני צריך עזרה בהחלטה בבחירת מכשיר,בתור סטודנט אני רוצה מכשיר שישרת אותי לקריאת מסמכים WIFI קצת משחקים ועבודה מול אופיס חרשתי את כל הביקורות לגבי שני המכשירים הנ"ל ואין לי מושג מי מהם הוא המכשיר שאני צריך כולם אומרים שהסוללה של הX50 חלשה ויש לקנות סוללה של 2200 אך מצד שני לX51 מעבד יותר חלש ומסך QVGA אבל הסוללה מחזיקה מעמד יותר זמן. האם המסך VGA כזה משנה את העבודה על המכשיר? מאחר והמכשיר היחיד שהיה ברשותי הוא TUNGSTAEN E אין לי ידע לקבוע בחירה נכונה. הייתי רוצה לשמוע אנשים שעובדים על המכשירים להתרשמות כללית תודה רבה לפונים אמנון

2cookie

New member
המסך VGA הוא יתרון אדיר

אם תקנה X51 בהחלט תרגיש את החיסרון אחרי שימוש ב-TE, שיש בו מסך טוב יותר. לעומת זאת, X51 הרבה יותר טוב למשחקים בגלל שרוב המשחקים מותאמים למסך QVGA, נראים עליו טוב יותר ועובדים מהר יותר (זה ישתנה בעתיד, אך לא בעתיד הקרוב). בנוסף ה-X51 מותאם טוב יותר ל-WM5, ב-X50V שמשודרג ל-WM5 יש כמה באגים. אני הייתי קונה את ה-X50V, למרות שיש לו לא מעט חסרונות לעומת ה-X50 מסך ה-VGA הוא יתרון גדול מכדי לוותר עליו, במיוחד לעבודה עם אופיס. גם תהיה לך את הבחירה אם להישאר עם WM2003SE או WM5 שהאופיס בכל אחת מהן מתפקד בעברית קצת אחרת.

למעלה