dell x5

mescalin

New member
dell x5

מישהו יכול לספר לי קצת על המכשיר? בעיות?חסרונות? ואיך הוא בהשוואה ל 2210? עוד שאלה ומקווה שתענו לי עליה(מתוך סקרנות) האם תוכנת דסטיניטור לא חוקית תעבוד? כלומר האם יש אקטביציה כלשהי מולם כל פעם שהמכשיר מסתנכרן? תודה מראש

lidor30

New member
../images/Emo26.gif

1. מכשיר חביב, לא משהו מיוחד, הוא ממש גדול וכבד, לא ממש נוח להחזקה, מעבד די חזק, מריץ גרפיקה בצורה רעה. 2. אין ל-X5 בעיות מיוחדות או קריטיות. 3. חסרונות כמו שכבר אמרתי, גדול, לא נוח, וגרפיקה צולעת. 4. ה-2210 טוב ממנו בגודל, במערכת ההפעלה (למרות שבX5 אפשר לשדרג), בעמבד ובחריץ SDIO שלא נמצא בX5. 5. אני לא אענה על זה.

mescalin

New member
טוב לפני שיחסמו אותי

חדש כאן ובתחום הזה בכלל אז תתעלמו מהשאלה לגבי הדסטינייטור חשבתי שמישהו יוכל לענות מבחינה טכנית אבל מבין שגם זה לא מקובל בפורום הזה ואני מכבד את זה

mikeoreli

New member
לגבי המכשיר

למכשיר יש מעבד חזק אך ביצועיו נמוכים. המכשיר אכן גדול, לדעתי יש לו תחליפים טובים יותר. בכל מקרה, מה הצרכים שלך ומה התקציב שלך?

mescalin

New member
תודה על ההיענות

הצרכים שלי כרגע לפחות ניווט - לא ממש הכרחי אבל מעדיף שתהיה אופציה קלה ונוחה מבחנת השימוש כלומר הבנתי שהמפות צריכות לשבת על הכרטיס (מבחינת המשקל שלהן) קישור לאינטרנט דרך הטלפון בשלב הזה כנראה דרך אינפה כי זה מה שיש לי במכשיר(6100) אם יש למישהו אופצייה אחרת בשבילי(BT?) אשמח לשמוע אני איש רשתות כך שחשבתי להתקין תוכנת שליטה כלשהי(ידוע לי שיש)ודרך המכשיר להשתלט מרחוק על הרשת כדי לעבוד אם למישהו יש עוד שימושים שיכולים להועיל לי בעבודה השוטפת אשמח לשמוע(מלבד כמובן יומן פגישות.הנפקת חשבוניות.מחירונים וכיוצ"ב) התקציב שלי עומד כרגע על משהו כמו 2000 ש"ח אשמח לקבל המלצות ואם כבר העלנו את הנושא הציעו לי DELL X5 +עברית מקורית של איירון+2003(האם זה בעייתי במכשיר הזה כי נאמר לי שכן)מקורי מdell +דסטינייטור ב1400 ש"ח שווה קנייה?

mikeoreli

New member
מסריח

הדסטינטור בטוח שלא חוקי ולדעתי המכשיר לא שווה 1400 ש"ח, אלא פחות היות שהביצועים שלו וגודלו הם לא משהו. בנוסף אתה צריך מכשיר עם WIFI, לX5 אין WIFI מובנה, כלומר תצטרך להוציא עוד כ300 ש"ח, אולי יותר, על כרטיס WIFI. אני מציע לך לרכוש את הX30 במהירות 324 מה"ץ כולל WIFI וBT. ניתן לרכוש אותו ב2000 ש"ח בארץ בלי עברית. מכשיר מאוד מומלץ. אם אתה יכול לקנות בארה"ב, אזי תוכל לרכוש את הגרסה היותר חזקה שלו אפילו בפחות.

למעלה