Dell VS HP

gauuli

New member
HP

שלום פיירבירד, לאחר חודשיים של בנצ'מרק ושאלות כמו שלך, הגעתי למסקנה שההשוואה היא לא איזה PPC יותר טוב...אלא איזה פחות גרוע. אנשים "השוויצו" במספר המינימלי של איתחולים וכו'. בסופו של דבר היתרון העיקרי של הדל הוא המעבד היותר מהיר. לאחר שקלול גורמים נוספים כגון: ה3715 דגם חדש יותר, הוצאת דגם חדש של גdell (X50) ולמעשה מסמוס הX30, חוסר יבוא מסודר של DELL, שרות ועוד פעם שרות (לנטרוניקס) בתמיכת HP ישראל - בחרתי ב3715. מקווה שעזרתי, גיא

gauuli

New member
סוללה - פרט "קטן" וחושב

ללא ספק: ה1400 של הHP פשוט עושה את העבודה הרבה יותר טוב. אחד השיקולים שלי היה זמן עבודה ארוך בין טעינה לטעינה

2cookie

New member
הסוללה ב-X30 מספיקה ליום עבודה

אינטנסיבי, עם WIFI, BT ומה שתרצה. לי זה מספיק, אם לך לא- יש פתרונות אחרים (בין אם סוללה נוספת ל-X30 ובין אם RX3715.)

Powerball

New member
gauuli- אתה מרוצה מה 3715?

אני בודק אותו בהשוואה ל 4150 ה 4150 נראה לי יותר קומפקטי וקשיח. מה אתה ואחרים אומרים?

gauuli

New member
so far so good... ../images/Emo13.gif

ה3715 אצלי מיום חמישי (סה"כ 5 ימים) בפרמטרים החשובים לי: אאוטלוק, קריאת מסמכים, עבודה עם JPG , זמן סוללה- אני פשוט מרוצה. עדיין לא בדקתי את ה WIFI (למרות שהוא זיהה את הלאפטופ שלי). בתחום המולטימדיה: השלט האוניברסלי עובד מצוין. קניתי כרטיס של 1 ג'יגה - אני מאוד מרוצה מאיכות השמע (עם האוזניות שצורפו). הPPC מסתנכרן מצוין עם המחשב שלי, ממשק נוח, מהיר ויעיל. השיקול העקרי שלי מול ה4150 היה שהאחרון מסיים את חייו והעדפתי דגם יותר חדש (אבל עם נסיון מסוים בשוק - בעקר בגלל העברית, ראה בעיות ה4700). ל3715 יש יחסית זכרון מובנה גדול (גם ללא כרטיס זכרון). המצלמה - שלא הייתה שיקול קנייה, מתגלה כאביזר חביב ובאיכות סבירה. לא נתקלתי עד כה בבעיות של "תקיעה" (גם לא העמסתי עשרות תוכנות). מבחינת קשיחות: אין PPC "עמיד". קניתי נרתיק ייעודי ואני מקווה שהוא יגן עליו. עיצוב: מאוד סובייקטיבי, בעייני הוא מצא חן, וגם די מיוחד בנוף "הכסופים" האחרים. אשמח לעזור בשאלות נוספות. גיא לסיכום (ראשוני..)

gauuli

New member
שלח ל מייל

אני לא מצליח להשיב לך במסר דרך האתר. על השאלות שלך עניתי בשרשור כאן. שלח לי מייל

FireBird

New member
ועוד שאלות

הוא מפלסטיק או ממתכת? ה400MHZ , מספיק מהיר? העבודה השוטפת חלקה?

gauuli

New member
תשובות

1. ה3715 מפלסטיק קשיח (תיגש ל"הנדי" בדיזינגוף סנטר - תוכל לממש אותו שם) 2. 400 MHZ - מספיק מהיר ביחס ל..? לצורך..? נכון לעכשין הוא מספק לי תגובה נאותה לדרישות שלי.. 3. העבודה חלקה לחלוטין. את העברית התקנתי בחנות (נראה לי זה חוסך כמה דקות של עצבים בהמשך..)

FireBird

New member
הנדי?

חנות למה זה? ואיפה היא בדיוק? 400 MHZ, אין בעיות REFRESH ? של התפריטים? מגיב מהיר? כלומר, העברה בין תוכנות, פתיחת תוכנות. כי מה שכן, אם יש דבר אחד שבו ה DELL טוב יותר, זה המהירות שלו.. כי נראה שבכל השאר הוא נחות.

2cookie

New member
אם ניתן להשוות RX3715 ל-X30

על 312, זה לא רע. אבל זה לא מתקרב אפילו ל-X30 על יותר מזה (416\520).

Powerball

New member
הנדי- חנות לגאדג'טים ומחשבי כף יד..

בדיזינגוף סנטר. יש שם תצוגה טובה מאוד של מבחר גדול של מחשבי כף יד. אפשר למשש ולשחק עם כולם במקום.

tazmanyak

New member
ניתן להשיג שם את ה-DELL X30 HIGH?

נכנסתי לאתר שלהם ולא מצאתי קטלוג מסודר בשביל לדעת. אם מישהו יודע זה יעזור לי הרבה...הנסיעה לת"א.. לא תענוג גדול:)

Powerball

New member
WiFi ושאלות נוספות.

היום עשו לי דמו גלישה WiFi עם ה 3715 - זה נראה מצויין - אז תהיה רגוע בעניין זה. האם אתה מוצא את פונקציית ה Landscape שיש ל 3715 כמשהו שימושי? / חשוב? האם ניסית מוסיקה במקביל לגלישה או ישום אחר? איך זה עובד? איזה תמיכת עברית יש לך? ואם מותר לי לשאול - כמה זה בערך עולה בארץ?

למעלה