Dell VS HP

2cookie

New member
X50 טוב יותר בסך הכל מה-X30

פרט לבהירות (במילא X30 בבהירות מלאה מסנוור ממש, X50 בהיר ב-20% פחות). X50V הוא סיפור אחר לגמרי...

כלומר

ה 30X יותר טוב מה 50X? זה נשמע מוזר, הוא יותר טוב רק במהירות או שבכלל הוא יותר טוב ממנו? וה50V הוא "סיפור אחר" כי הוא יותר טוב מכולם נכון?

2cookie

New member
קראת את נושא ההודעה שלי?

ל-X50V מסך עם רזולוציה גבוהה פי 4, וזה מה שמייחד אותו לעומת רוב המכשירים.

2cookie

New member
תלוי

לי זה לא מזיז. אם אני מקבל במכשיר אחד גם WIFI וגם BT, לא נשאר לי ממש מה להוסיף, ומה שכן מוסיפים באמצעות שן כחולה (כמו GPS למשל). מבחינת זיכרון- SD מהיר יותר, וזה שיקול חשוב.

castroman

New member
הרבה יותר נוח GPS בCF מאשר

BT, אולי מבחינת משקל וניידות זה עדיף, אבל עדין להיסחב עם עוד מכשיר לא טוב לדעתי, בכל מקרה היתרון הוא לבעלי זכרונות CF (בעיקר ממצלמות דיגטליות קצת יותר ישנות) כמו כן יש הרבה יותר תוספים בCF, וSD לא יותר מהיר מCF.

2cookie

New member
לדעתך

קודם כל, CF-BT יותר נוח כי הוא לא בולט מהמכשיר ולא מגדיל את המכשיר שלו. הוא גם יותר נוח כי אתה יכול לשים את המקלט מתחת לשמשה האחורית אם יש לך רכב צרפתי. בקשר לתוספים- מה תוכל להוסיף ב-CF שלא תוכל עם SD או BT? קורא ברקוד? נו באמת. ועכשיו בקשר לשטות שכתבת הרגע. SD יותר מהיר מ-CF ב-30%. אתה מוזמן לבדוק בעצמך...

castroman

New member
ואם בא לך להעביר את המכשיר מאוטו

לאוטו ?
דרך חריץ CF הרבה יותר נוח, הרבה יותר זמין וגם זול יותר מאשר BT שצריך גם להטעין בנוסף לPPC. בקשר לזכרון בCF ומהירות, הכל תלוי בחברה שלך, תשווה מחירים של 512MB CF של חברת הזכרונות הכי טובה שיש ותראה שSD 512MB של החברה הכי גרועה ואיטית בשוק עולה יותר.

2cookie

New member
לא "הרבה" יותר זול, סיפור של 200

שקל הפרש. תחשוב גם על זה שעם GPS-BT אתה לא מוגבל למכשיר DUAL SLOT והתאימות לעתיד תהיה טובה יותר. ובקשר להשוואה- התייחסתי להשוואת כרטיסים באותה רמה\באותו סיווג מהירות על פי "X".

2cookie

New member
וזה באשמת פאלם, שהמכשירים

היחידים האלו שניתן למצוא עם חריץ CF הם מכשירי סוני עתיקים שגם ככה לא יתמכו באביזרים.

AYELET1

New member
מה פיתו'ם...

האם לכל מכשירי הפוקט יש לך חריץ CF? (ע"ע AXIM X30 למשל
)

2cookie

New member
לא, אבל לחלק גדול מהם

והיחס בין מכשירי הפוקט שיש להם CF תומך באביזרים למכשירי הפאלם שמאפשרים זאת הוא בערך 3:15, וגם השלוש הם מכשירי סוני שתומכים רק בכרטיס WIFI באמצעות חריץ ה-CF...

FireBird

New member
SD אכן יקר יותר

וCF אכן זול יותר. מאידך, SD קטן יותר ומהיר יותר. נאמר ע"י בעל מצלמה דיגיטלית ושפע של MB על כרטיסי CF

למעלה