לי זה לא מזיז. אם אני מקבל במכשיר אחד גם WIFI וגם BT, לא נשאר לי ממש מה להוסיף, ומה שכן מוסיפים באמצעות שן כחולה (כמו GPS למשל). מבחינת זיכרון- SD מהיר יותר, וזה שיקול חשוב.
BT, אולי מבחינת משקל וניידות זה עדיף, אבל עדין להיסחב עם עוד מכשיר לא טוב לדעתי, בכל מקרה היתרון הוא לבעלי זכרונות CF (בעיקר ממצלמות דיגטליות קצת יותר ישנות) כמו כן יש הרבה יותר תוספים בCF, וSD לא יותר מהיר מCF.
קודם כל, CF-BT יותר נוח כי הוא לא בולט מהמכשיר ולא מגדיל את המכשיר שלו. הוא גם יותר נוח כי אתה יכול לשים את המקלט מתחת לשמשה האחורית אם יש לך רכב צרפתי. בקשר לתוספים- מה תוכל להוסיף ב-CF שלא תוכל עם SD או BT? קורא ברקוד? נו באמת. ועכשיו בקשר לשטות שכתבת הרגע. SD יותר מהיר מ-CF ב-30%. אתה מוזמן לבדוק בעצמך...
דרך חריץ CF הרבה יותר נוח, הרבה יותר זמין וגם זול יותר מאשר BT שצריך גם להטעין בנוסף לPPC. בקשר לזכרון בCF ומהירות, הכל תלוי בחברה שלך, תשווה מחירים של 512MB CF של חברת הזכרונות הכי טובה שיש ותראה שSD 512MB של החברה הכי גרועה ואיטית בשוק עולה יותר.
שקל הפרש. תחשוב גם על זה שעם GPS-BT אתה לא מוגבל למכשיר DUAL SLOT והתאימות לעתיד תהיה טובה יותר. ובקשר להשוואה- התייחסתי להשוואת כרטיסים באותה רמה\באותו סיווג מהירות על פי "X".
והיחס בין מכשירי הפוקט שיש להם CF תומך באביזרים למכשירי הפאלם שמאפשרים זאת הוא בערך 3:15, וגם השלוש הם מכשירי סוני שתומכים רק בכרטיס WIFI באמצעות חריץ ה-CF...