Dell Vostro מארה"ב עד 1000$

justxxme

New member
Dell Vostro מארה"ב עד 1000$

שלום לכולם. אני טס בקרוב לארה"ב וברצוני לקנות מחשב נייד. תקציב: עד 1000$. ראיתי המלצות רבות על דל ולכן החלטתי בסוף ללכת על ה Vostro 1500 (למישהו יש המלצה על דגם אחר של דל אני פתוח להצעות). מטרות: אינטרנט, אופיס, ומשחקים (שיריץ משחקים בצורה סבירה) נכנסתי לאתר העולמי של דל על מנת לקבל תמונה כוללת על המחירים והמפרטים: Intel® Core™ 2 Duo T5470 (1.6GHz, 2MB L2 Cache, 800MHz FSB) Genuine Windows® XP Home 15.4 inch Wide Screen XGA LCD Display with TrueLife™ 2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz, 2 DIMM 120G 5400RPM SATA Hard Drive 8X CD/DVD Burner w/ double-layer DVD+R write capability, w/ Roxio Creator 128MB NVIDIA® GeForce™ 8400M GS Dell Exclusive MediaDirect™ Instant Play Software Application Dell Wireless 1390 802.11g Wi-Fi Mini Card 85 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery סה"כ: 789$ עם אחריות לשנה רציתי לדעת האם כדאי לשדרג חלק מרכיבים: 1. מעבד 2. זיכרון 3. כרטיס מסך: מה עדיף יותר 8400GS 128M או 8600M GT 256M (תוספת של 100$)? http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?c=us&cs=04&kc=6W300&l=en&oc=bqdwk7x&s=bsd שאלה נוספת לגבי Windows - ויסטה או XP? (הבנתי שויסטה "מחסלת" את הסוללה מהר מדי) האם יש "hebrew Enabled" בWindows מארה"ב? לא אכפת לי שהממשק יהיה באנגלית. תודה מראש לכולם

יאיר B

New member
הדגם הזה נמכר בארץ?

אני לא זוכר שראיתי אותו. בדוק אצל מי שנותן אחריות לדל (CMS, גלאקסי וכל אלו) מה יקרה עם האחריות למחשב הזה (בדל זה לא אוטמטי בינלאומי). ותשאל אותם גם מה התנאים למחשב שנבנה באופן עצמאי (היה סיפור כזה שבוע שעבר עם לנובו, במקרים כאלה בלנובו יש בעיות עם האחריות הבינלאומית).

למעלה