DELL Latitude D830 vs D630

משתמש122

New member
DELL Latitude D830 vs D630

איש עסקים אשר אמור לבחור מחשב נייד מבין השניים על חשבון החברה, איזה עדיף? ה-D830 עם T7100 ה-D630 עם T7300 שאר המפרטים פחות או יותר דומים במפרטים (זיכרון 1 גיגה) יש קו מנחה המעיד איזו סדרה טובה יותר? תודה.

RoyBO

New member
הם שייכים לאותה סדרה

אני הייתי לוקח D630 מעבד עם קאש גדול יותר 4MB ומסך 14.1 אינצ', משמע יותר נייד.

kobi 23

New member
מה השימוש העיקרי ?

בגדול לשני הדגמים יש תתי דגמים,אחד עם כרטיס מסך גרפי שמיועד בעיקרון לעבודה עם תוכנות תלת מימד והשני עם כרטיס מסך של אינטל. יש עוד הבדלים במהירות המעבד לD630 מהירות של 2.0 GHZ ול830 מהירות של 1.8 ו2.2 GHZ ברמת העיקרון הD630 מגיע עם מסך מעט קטן יותר 14.1'' ושוקל מעט פחות. אלו ההבדלים שידועים לי,מבחינת איכות החומרים אינני בטוח אך אני חושב שאין הבדל משמעותי,אולי קצת לטובת ה.830 האם אתה מוגבל אך ורק ל DELL ? משום שגם THINKPAD באים בחשבון

משתמש122

New member
השימוש העיקרי הוא אופיס ומיילים

אין ממש משמעות לביצועים, שניהם יהלמו את הצרכים באופן טוב למדי. אני מניח שמשקל ואורך חיי סוללה משמעותיים יותר. ייתכן כי AUTOCAD יידרש בעתיד. אני לא יודע מה דרישות החומרה שלו. (אולי רק VIEWER לתוצרים של AUTOCAD). מאידך, עם תום העבודה, הנייד כנראה ישאר במחיצתו ולכן הייתי מעדיף את האיכותי יותר עבורו. מבחינת נתונים טכנים יבשים, נראה לי שה-630 מנצח בנקודות. לגבי THINKPAD - אני אברר. תודה.

ש.פ.ד

New member
אלו מחשבים שנבדלים מאוד זה מזה

ה- 630 הוא מחשב לאיש עסקים שנוסע עם המחשב. הוא מציע את הפשרה הטובה ביותר ש- DELL יודעת להציע בין משקל, גודל, יכולת מחשוב ויכולת גראפית, על חשבון המחיר. ה- 830 הוא מחשב גדול וכבד יותר, ומציע בתמורה יתרון מסויים ביכולות הגראפיות (המארז של המחשב גדול יותר, כך שניתן לייצר זרימת אוויר גדולה יותר ולהשתמש בכרטיס גראפי חזק יותר שגם מתחמם יותר...) הגדר היטב את הצרכים שלך, והבחירה תהיה די טריביאלית. בגדול - כמה אתה נוסע עם המחשב?

משתמש122

New member
תדירות הנסיעה היא גבוהה למדי

מספר פעמים בחודש. תודה רבה לכם - עזרתם להחליט.

ש.פ.ד

New member
הקפיעל כרטיס מסך יעודי!

המחשב יזדקן כך יותר בכבוד, וישמש אותך ביעילות למשך יותר שנים.

kobi 23

New member
שוב

ממליץ לך לבדוק את האופציה של הTHINKPAD.אם אין מגבלות תקציב. המחשבים הללו נחשבים יותר עמידים מהDELL. אם אתה באמת רוצה מחשב שקל ל"נייד" אותו.ממליץ על סדרה X.המסך אמנם קטן 12'' אבל המחשב מאוד קל ונוח מאוד לתפעל אותו במטוס (אם אתה טס הרבה) בכל מקרה אם אתה מעדיף מסך גדול יותר יש את סדרה T עם מסך 14''. אני משתמש בT60 ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו.

משתמש122

New member
החברה מציעה דגם נוסף - ThinkPad R61 NA01FIN

ThinkPad R61 NA01FIN עם מעבד T7100 1.83GHZ 1 גיגה זיכרון. מסך WXGA TFT בגודל 14.1" כ.מסך intel X3100 האם הנ"ל עדיף על ה-630, תחת הצרכים שהגדרתי? (טיסות מרובות, יישומי משרד) חג שמח.

kobi 23

New member
עדיף הדל,מכל הבחינות

אם היה מוצע לך מסדרה T או X זה היה סיפור אחר אך הR לא משתלם ונופל באיכות מהדל לטיטיוד

kobi 23

New member
מוסיף

הR ממשפחה הTHINKPAD הינו מהסידרה ה"חסכונית" שלהם,הוא אמנם חזק בהרבה מכל הסדרות הביתיות של שאר היצרנים אך בהשוואה לסדרה העיסקית של דל הוא פחות טוב

למעלה