Dell Latitude D531 ו-Bluetooth

LiranTheWizard

New member
Dell Latitude D531 ו-Bluetooth

מה שלומנו? אני מאוד אוהב את המחשב שרכשתי לא מזמן. עד כה עובד טוב ונקווה שהוא ימשיך לעבוד כך. העסקה גם כללה כרטיס BT. לא שאני משתמש בזה אבל שיהיה. היום רציתי לבחון את החיבור עצמו ושום כלום - לא עובד. בדקתי קצת ועקבתי אחרי ההוראות באתר של Dell - פירקתי בעדינות את ה-Hinge cover ומה שראיתי שאכן אין לי כנראה את הכרטיס שנמצא ממש מעל המקשים F7 ו-F8. יש לי שאלה - אמורים לעשות לי עם זה בעיות? אני אמור לדבר עם החנות שבה קניתי את המחשב, קרי, Notebookclub או ישירות עם המעבדה CPM? אין לי בעיה להתקין את זה בעצמי - בסה"כ כרטיס קטן עם חור שאליו נכנס מעין טאב ממתכת. הכבל שמיועד אליו לא מחובר לכלום אצלי וזה מחזק אצלי את הדעה שנראה שחכו להתקין את הכרטיס אצלי במחשב. האמת שזה לא עקרוני כי יש לי כרטיס חיצוני אבל שילמתי על זה כחלק מהחבילה (למרות שעכשיו אותו דגם מוצע גם בלי BT).

RoyBO

New member
עזוב את זה

יש לי את הכרטיס, לא השתמשתי בו אפילו פעם אחת.

LiranTheWizard

New member
כן, אבל הם לא יתנו לי זיכוי עליו.

אז אני מעדיף שיביאו לי אותו. אני מעדיף התקנה עצמית במקום להביא את המחשב אליהם. לא פעולה מסובכת. תאמין לי שיש לי גם BT בטלפון ואני לא משתמש בזה, אז אני אבקש מאורנג' שיתנו לי הנחה...?

LiranTheWizard

New member
אני אבדוק את זה למרות שאין דרך לגלות

אם אני התקנתי או טכנאי מוסמך. מדובר בחלק שמוסר בצורה חלקה וכבל קטן שמתחבר לכרטיס. אני לא קורע בדרך שום מדבקה או מתעסק עם חומר אחר שלפיו ניתן לקבוע שהמשתמש התעסק עם המחשב.

יאיר B

New member
שכחו?!

בדרך כלל המחשבים מגיעים מורכבים מחו"ל (כלומר היה צריך להיות מותקן במפעל הכרטיס). אם זו תוספת שנרכשה בארץ (במסגרת תוספות לניידים בחנות) - החנות צריכה להשלים לך את הכרטיס (או לזכות אותך עליו שכן שילמת עליו תוספת).

LiranTheWizard

New member
המחשבים מגיעים מהיבואן עצמו.

בחנות מרכיבים לך תוספות שונות כמו כונן קשיח גדול יותר או שדרוג הזכרון. אני אדבר איתם ביום ראשון ונראה איך זה מתקדם.

למעלה